Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Elküldeném mindet oroszországba 10 emelti ablakokat pucolni... és akkor finom voltam.. Focistákkal együtt... szégyen amit ezek a csoprtok "keresnek", meg adózni se nagyon kell nekik, okosban, ismernek minden kiskaput...
és ez ? - minél szarabbul megy az országnak nekik annál jobban ? https://index.hu/belfold/2025/07/17/fizetesemeles-miniszterek-orban-viktor-orszaggyules-nagy-marton-gulyas-gergely-beremeles/
Ezeknek a híreknek azért "örülök",mert ilyenkor azért kiderül, hogy az elmúlt idökben nem bronz és én beszéltünk h*lyeségeket, hanem a szakértők,meg a ksh. Azért ez az akár 8%-os munkanélküliségi ráta komoly!
"Regős Gábor, a Gránit Alapkezelő vezető közgazdásza szerint a keresetemelkedés lassulását két"A portfolio egyből megtalálta a legautentikusabb hírmagyarázót a témában! Legközelebb egyből Récsölt kellene kérdezni. https://youtu.be/7fX1hAuLEwQ?feature=shared
Pláne, hogy azt a vonalat kb 3 féle másik elrendezésben is belehet húzni.Ezért éltem a gyanuval érdeklődni, hogy majd napi szinten van megosztva. Privát banki elemzés… és ezek az emberek, gondolom nem kicsi pénzért adnak befektetési “tanácsokat”. Semmi mögöttes kontextus nincs a grafikonon csatolva, mint forgalmi profil adott ármozgásnál vagy mozgó átlagok, akármi, szóval ez így… jó sok sikert aki e mentén hoz befektetési/kereskedési döntést.Mindegy ez már egy ideje ilyen, mindenki “oktatja”.Nem neked szól Gyula, én örülnék ha bárkinek ez mankóként tudna szolgálni, addig viszont megtévesztő is tud lenni.Persze mindenki tudja nem befektetési tanács.
Stolz mestertől idéznék: "Ez egyébként egybe is vág azzal a tapasztalásommal, hogy van kb 7 mio ember, akik szarásig vannak pénzzel és van kb 2.5 mio, akik meg valóban szegények."
nem rémlik vitattam volna ezt a jogodat. Mondjuk a nem fehér emberekét se. Meg a schengeni övezetben szabadon utazókét se. Meg az eu határain kívüliekét se. A nyelvtudáson kívül (meg a vállalhatatlan viselkedésen) nem is látok más okot a ami befolyásolja a döntést.
azért szerencséd van hogy horvátoknál nem futsz bele olyan aljanép külföldiekbe mint akik ferihegyen keresztül érkeznek. Ellopnák a kedvenc festékesvödrödet amíg kipakolsz vagy mittudomén, ezek bármire képesek.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)