Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
7 millió magyar szarásig van pénzzel. Akármerre járok 3milla és még attól is drágább újautók, némelyike 10 év alatti, igaz az átlag autó életkor rekordmagas, de ez nem zavar.
Nem egyenlőségjelekre gondolok,inkább párhuzamokra. Akár arra, hogy az az idióta is a végsőkig azt hitte, hogy ő uralja a tömeget,meg ez is. Mindkettő megdönthetetlennek képzeli magát,stb.
Ami a legnagyobb baj, ez nem tűnik magyar specialitásnak. Mi inkább csak megelőztük a korunkat, élen járunk, rekorderek vagyunk, mint amúgy szinte mindenben is.
Elhatárolódom, te meg majd kopogd a radiátoron, hogy mi lesz az ebéd. De nem tart sokáig. Szegény stolz, neki is 88-ban kellett belépnie a pártba, az a fránya érzék.
Mondjuk en nem gondoltam,hogy amit anno a tortenelemkonyvben olvastam Hitlerrol,azt majd testkozelbol is atelhetem. Nem varatlan,csak elszomorito. Ilyen ez az illiberalis demokracia.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)