Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Én is csak olvastam az “áttelelt poloskázást” de nem nézek politikusbeszédeket. Csak annyi jutott eszembe az ellenzéki áttelelt poloska kapcsán hogy inkkább az áttelelt poloska mint az áttétes rák.
Szerintem ezzel a felcsúti kommunista átlépett egy határt és a mai produkció kontraproduktív lesz. Plusz még azokat is felrázta, akik rühellik a politikát és távol maradtak eddig a szavazásoktól és megkapták a poloska jelzőt. Szerintem marha nagy öngólt lőtt. Kívàncsian vàrom kb. 1 hónap múlva a közvélemény-kutatási eredményeket. Persze nem a fideszes házi közvéleménymanipulàlókét. :)
Igen, csak szerintem a célja nem a figyelemelterelés, hanem a megfélemlités volt (illetve a saját tábor kondicionálása). Nyilván azzal kalkulálnak, hogy lesz nagy felháborodás (esetleg külföldről is) és akkor mindezt fel lehet majd mutatni, hogy "nézzétek, hogyan támadnak minket, lelepleződtek". De ha túl gyakran emlegetjük a gumicsontot súlyos dolgokra, akkor relativizáljuk is azokat.
Ha számodra a maradék, még minimális autonómiával rendelkező és a kormányzati túlhatalommal szemben esetleg kicsi ellentétet képező csoportokkal (birók, újságirók, civilek, stb.) szembeni uszitás és fenyegetőzés gumicsont, akkor mi nem az? Majd megvonjuk a vállunkat, hogy "áh, hatóságilag vegzálnak ezt meg ezt, de ezzel csak el akarják terelni a figyelmet, ne foglalkozzunk vele?".
Kíváncsi leszek, hogy a hazaáruló kommunista mai szavai hány eddigi pedofidesz szavazót botránkoztatott meg? Szerintem ez erősen kontraproduktív húzás volt. Ezt Torgyán egyszer már eljátszotta anno, még a saját táborában is visszaesett a népszerűsége. Vége van, kicsi, lefőtt a kávé. 2026-ban lapát, már ha még lesznek választások.
MP ilyen kérdez felelek alkalomkor fejtette ki azon nézetét hogy az EU pénzek járnak az országnak és a jogállami kérdés egy baromság. Ilyen alkalomkor fejtette ki nézeteit az ukrán orosz háborúról. Lényegében orosz propaganda szöveget adott elő.
Az ideális résztvevő az orosz főkonzul az 1848-as megemlékezésen. Nem lehetett volna egy Habsburgot vagy Windisgratzot esetleg egy Haynau leszármazottat is meghívni?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)