Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Én annyival korábbra vártam hogy inkább meg se szólalok. Meg aztán úgyis kapkodom a fejem a világhírekre mint a viccbéli parasztbácsi a “gondótam… gondótam… na ezt má nem gondótam vóna” menetben. De finoman szólva kevés megalapozott optimizmusra okot adó dolgot vélek felfedezni. De majd jön a frissen toborzódó online menczerhadtest aztán győzzünk az optimizmus elől elugrálni.
Megírtam 3-4 hete a hype közepén hogy hamarosan BTC, TSL, dollár kampó. Ebből az első kettő már pipa. Ámokfutás a szőke Putyin-ketaminos Musk párostól.
BTC-t mikorra várták a guruk minimum 130-150 ezerre, február vagy március? Jó sok mókust beültettek 100 ezer felett, most meg zuhan mint a kő az ETH-val együtt. Digitális arany, meg minden helyett is ajánlgatták, mert az a tuti biztos betonstabil befektetés.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)