Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A mai nap mondása: "A munkatársam szokta mondani: Van EUR-od? Nincs, akkor mi a faszt érdekel hol-merre jár?" Azért megmosolyogtató, amikor egyesek azt hiszik, hogy a forintgyengülést nem fogják majd megfizetni az árakban.
Én meg voltam olyan béna, hogy eladtam a CHF-em felét korábban. Igaz vésztartaléknak kellett, csak végül mégsem kellett felhasználni. (Géza egyébként sztem múltkor félreértettem a Tesla és/vagy Ft árfolyamos írásod, csak azóta nem találtam a kommentet...ha félreértettem, akkor mea culpa!)
2023.06.08. óta pár nem a legjobb valutával összevetve FO$rintunk. Csak a mexikói pezó teljesített gyengébben nálunk mexikói pezó +15,3% FO$rint +11,64% román lej +0,59% indiai rúpia +0,4% szerb dínár -0,12% szomáliai shilling -0,66% dél afrikai rand -5,16% SZOMÁLIÁBAN KORMÁNY SINCS, CSAK KALÓZOK, AZOK SEM LOPNAK ENNYIT! A szerbekhez képest is maradunk lefelé! Román lej euróhoz képest alig több, mint fél % , míg mi majdnem 12% ????!!!! 11,64/0,59= 19,72 azaz nem is gyengült a FO$rint 20szorosan adott időtávon a lejhez képest!! Dagadjon az a büszke népNEMZETHHY mellkas! https://imgur.com/a/lkY0TrY
Én csak a profikra figyelek: "Biztos lehet kis tőkét jibban befektetni, de már 200milla egy jo családi ház. Annak árát nem fogjuk sem Bitcoinba, sem Rábába, sem más alapkezelőbe tenni, sem átforgatni devizába." Ennyike.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)