Igen,erre a ruszki topicba mar nem jott valasz. Igy megy ez,ami ciki,azt ignoralja. Az objektivitas es polcozas nagy segitseg a csaladoknak,nem Sehmet?
A bűnszervezet tagjai nyertek, a sok millió magyar család, a bűnszervezet áldozatai fizetik a cechet. Én is áldozat vagyok, a fideszes bűnszervezet által meglopott magyar ember.
A jegybankból kitolvajlott pénzek kapcsán kétféle, Magyarországon élő magyar ember létezik: akiket a tolvaj fideszes bűnszervezet meglopott, és akik a fideszes bűnszervezet tagjaként ezen a tolvajláson közvetlenül vagy közvetve nyertek. Másféle magyar ember nem létezik.
Te a meglopottakhoz sorolod magad? Akik az ellopott közvagyont vissza kell majd az adóik, alacsonyabb nyugdíjuk útján pótolni, miközben az eltolvajlott vagyonból nem részesültek, pl. nem fizette belőle a fidesz, hogy mit "gondoljanak" és milyen propagandát toljanak?
Te is a fideszes bűnszervezett által meglopott áldozat vagy?
Ezt azért ha nagyon lenne most időm,meg tudnám cáfolni. elég a Magyar/lippsi fóbiádra gondolni. De most erre tényleg nincs időm. Olykor(gyakran) elszabadulsz,és akkor ömlik belőled a narancs gőz. De majd a kollégák cáfolják/alátámasztják ezt.
Tudod, én nem minősítgetek, nem vagdalkozom, és senkire vonatkozó előítéletem nincs, ha hozzászólok valamihez, az nem általában a tartalom szokott lenni. És nincsenek kategóriáim, nincsenek polcaim. Persze, mindenki magából indul ki. :)
Kik azok az "ártatlanok", akik bűnhődnek? Csak nem az ártatlanság alkotmányos vélelmére gondolsz? Azt elég sokszor figyelmen kívül szoktátok hagyni, ha kormánypártiakról van szó, és a jogerős ítélet, sőt a büntető eljárás megindítása előtt/helyett már prejudikáltok! :)
Kösz, az utolsó mondatodban javasolt pihenést megfogadom - és nagyon köszönöm, hogy törődsz velem - de nem pár évre, hanem pár órára. Most akarok indulni hidegen sajtolt, ülepített étolajat venni egy közeli faluba, mert azzal szoktunk sütni- főzni, és támogatom a magyar vidéket, nem a multiban veszem meg. Talán elég lesz ez is a javasolt pihenésre. :)
de csak miután a fidesz elszámolt az EU-s pénzekkel, és böribe küldik a bünöseiket!!! . ne építsünk már egy olyan országot, ahol az ártatlanok bünhödnek, az bünösök meg röhögnek....
Lehetséges, hogy Rogán levétele a listáról azért nem halad, mert Trump megismerte azokat a bizonyítékokat, amiket Biden idejében összegyűjtött a titkosszolgálat Rogán ellen, túl sok neki?
Az látszik Orbán értékrendjében vagy inkább értéktelenség rendjében, hogy szövetséges (szélsőjobbos) bármit elkövethet itton vagy külföldön, azt védeni kell, azt kell mondani. Persze azt is mondhatja magában, hogy ezek, amiket Le Pen vagy volt lengyel miniszter elkövetett, semmi ahhoz képest, amit ő csinál itthon, hát akkor meg miért bántják őket!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!