A régi "kisbüfi" (sobadi, hali) nagytulajokkal mi lett ? Úgy emlékszem, hogy 5% fölött voltak egy időben. Nekik sikerült kiszállni, vagy beragadtak? . A vizsgálatokról van valami hír?
Szegény reménykedők. Érdemes volna szembenézni azzal a ténnyel, hogy amíg itt mindenki a pénze után fut, addig Orbók úr budai luxusban tengeti az életét: általában egyszerre több luxusautót használva, a Set-ben is mellett dolgozó csinipofi ágyában.
A cég tagja (részvényese) vagyoni részesedésének lefoglalása 35/1. A vagyoni részesedés lefoglalásának időpontja:
2024. március 21. A végrehajtási ügy száma:
305.V.0499/2007/222 A végrehajtást foganatosító végrehajtó neve:
dr. Dobos Dóra önálló bírósági végrehajtó Szolgálati helye:
7622 Pécs, Siklósi út 1.1. em. Megjegyzés: Handa Richárd Olivér részvényeinek lefoglalása A változás időpontja: 2024/03/21 Bejegyzés kelte: 2024/04/04 Hatályos: 2024/03/21 ...
Törlés után sem lehet elszámolni veszteségként,mert csak azt lehet,amit tözsdei kereskedés során keletkezett.Ez egy nagyon gusztustalan dolog.Önhibádon kívül buktál,de nem számolhatod el veszteségként.
Arra gondoltam, de úgy hallottam van abban egy csavar. Számlagyárat éppen nem tudom személy szerint kik alkották meg. Amit én hallottam erről, még a SET - Triman vita során, hogy alkottak nevében egy jól ismert vasútépítő cég nevére hajazó céget. És ennek nevében fiktív számlákat bocsájtottak ki, ebből volt olyan is az áfa csaláson kívül, hogy az otp-nél faktoráltattak. Akkor borult a bili mikor az otp megkereste az eredeti céget. Onnantól van a bukta, tudtommal. Az hogy kötődik-e a SET-hez, nem tudom.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja