Rohadt egy országban élünk az már biztos.... Tóni haverja pedig majd megszedi magát ismét és megkopaszt újra mindenkit, mit a SET-ben..... gondolom a SET-ben azóta is gőzerővel megy a nyomozás... itt csak azt nem kapják el, aki Nereseknek és magának gyűjti vagy lopja el az emberek pénzét.... Vicc az igazságszolgáltatás, ha egyáltalán így lehet még nevezni 🤬
December 19-én, kevesebb mint két héttel 2026. január 1. előtt megjelent egy rövid hirdetmény a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságának (SZTFH) oldalán. Ebben a hatóság bejelenti, hogy a Caduceus Zrt. személyében megvan az első kriptoeszköz-átváltást validáló szolgáltató Magyarországon. Caduceus Zrt egyik vezetője Vesszős Bence Marcell. Bence testvére, Gergely ma Rogán Antal informális összekötőjeként működik kormányzati körökben, ahol engedélyező struktúrákat épít ki, hasonlóan a banki tranzakciós illetékekhez. Vesszős Gergely 2018 májusában kezdett el dolgozni a SET Group-nak, azonban munkaviszonya viszonylag hamar, 2018 szeptemberében meg is szűnt. A vállalat ellen 2019-től kerültek jegyzésre a vizsgálatok, köztük a piaci manipuláció is 2023-ból az MNB által.Külön érdekesség, hogy az MNB 2023. július 31. napjával elrendelte a SET Group Nyrt. részvényeinek tőzsdei terméklistáról történő törlését a nyilvános értékpapír-kibocsátói minőséggel összeegyeztethetetlen jogsértések miatt. A cég weboldala friss, december 19-én létesült vagyis inkább összedobták.Opten szerint a cégben egy alkalmazott van, a rendelet szerint viszont minimum 3 fő kellene. De a fő kérdés, hogy hogyan kezelnék a 600 ezer tulajdonos tranzakcióját. További érdekességek: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=122158762136803307&id=61574099210519 Több info: https://www.bitcoinbazis.hu/kriptovaluta-validacio-magyarorszag-velemenyek/
Nekem régebben volt ilyen esetem, mikor lekötöttem a pénzem és ehhez kellett nyitni ingyenes számlát. Mikor lejárt, kivettem a pénzt, de a számlát nem szüntettem meg. Három év múlva már egy pénzbehajtó cégtől kaptam felszólítást, hogy ha nem fizetem meg a kezelési költséget, jön a végrehajtó. Azt sem tudtam, miről van szó, mivel a banktól semmilyen felszólítást nem kaptam. Kiderült, csak addig volt ingyenes a számlavezetés, míg le volt kötve a pénz. Reklamáltam, hogy nem kaptam felszólítást, annak ellenére, hogy nem volt megengedve a számla mínuszos egyenlege. Miért húzták 3 évig? Nem kaptam választ, csak annyit, hogyha nem fizetem meg a tartozást, a büntetést és a végrehajtó költségeit, kijönnek valamit lefoglalni. Negyvenezer forintról volt szó, amiből a számlavezetés ennek a negyede.
Volt sajnos ilyen esetem. Nem értesített senki, itt a fórumon tudtam meg, illetve érdeklődtem a számlavezető banknál. Az egyik 3, masik 5 év múlva zárul le 😲😲 Mocskos trógerek, addig szedték a tartási díjat 🤮🤮
nem kizárt hogy értesitik-de amilen mocskok csak akkor ha minuszban van az ember-számlája-vagy akkor sem -engem sem értesitettek hogy van egy ingatlanom jelzáloggal-csak mikor már 35 millio jelzálog volt-most sikerült 60 ért adni és lezárni 40 millio jelzálog kifizetésével.ja és ha nem értesitenek pár év és 80millo?-a devizásokrol nem is beszélve-ja és sokan tartoznak jelzálogra-de mégtöbben másra és nem is tudják.
Sziasztok Hogy lehet megszüntetni a set részvenyeket? A bróker cégem (erste) azt mondja nem lehet. Megszüntetném a számlám de emiatt nem tudom, es csak ketyeg rá a szamlavezetési díj. Barmi infot köszönök.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja