Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
totoro
totoro péntek, 14:29
Előzmény: #152888  Sehmet
Flextronics, gondolhattam volna. Ahogy olvasom eléggé a legalja cég. Ez neked a követendő minta????:
"A politikája az, hogy előszeretettel veszik fel közvetítőn keresztül az embereket, akiket később leépítenek. Majd újra felveszik akár, "jobban" megéri nekik. Ergo elküldenek- felvesznek folyamatot csinálják a közvetítősöknél. Sok az ukrán, mert fillérekért lehet dolgoztatni, senkit nem érdekli hogy se magyarul se angolul nem beszélnek. A lényeg hogy minél olcsóbb legyen a munkaerő.."
csendben péntek, 14:29
"Orbán Viktor miniszterelnök pénteki rádióinterjújában kijelentette, hogy Magyarország készen áll megvétózni a 2027 utáni többéves pénzügyi keretet (MFF), ha a korábbi években visszatartott forrásokat nem kapja meg. Bár a 12,2 milliárd eurós magyar kohéziós keret látszólag elegendő lenne 2026-ig, a miniszterelnök szerint ez nem jelenthet engedményt az uniós források felhasználásában. A fenyegetés azonban egyelőre politikai kommunikációs adunak tűnik inkább, mert évekig nem kerül napirendre az új hétéves költségvetés tárgyalása, másrészt jogi mozgástér nincs az idén év végével végleg elvesző források visszaszerzésére. Ráadásul a most elérhető forrásokat bírságlevonások és jogvesztő határidők fenyegetik. " : helyzet van...
Istvan78 péntek, 14:29
Előzmény: #152888  Sehmet
Sokféle érdek van, de a legfontosabb a NER érdeke, ugye! Amikor nagy infláció van, GDP növekedés nincs, amikor nincs elég pénz az egészségügyre, gyermekvédelemre, közlekedésr és sorolhatnám, akkor kell megvenni irodaházakat, repteret, Vodafone-t és semmiképpen nem szabad engedni az EU-nak, ki kell dobni az ablakon bő egymilliárd Eurót. 
El_Kebir
El_Kebir péntek, 14:27
Előzmény: #152891  Istvan78
ne zavard meg a tényekkel... még rendesen hazudni se tud!
csendben péntek, 14:27
Akkugyártás fellegvára....https://www.portfolio.hu/gazdasag/20241206/baj-van-a-hibrid-audik-akkumulatoraval-allitolag-magyarorszagon-gyartottak-oket-728147
"Az Audi jelenleg is vizsgálja az ügyet.A Lap feltételezése szerint a probléma gyökere valószínűleg a Samsung SDI magyarországi üzemében gyártott akkumulátormodulok hibájára vezethető vissza."
Istvan78 péntek, 14:23
Előzmény: #152886  Sehmet
Istvan78 péntek, 14:20
A költségvetési hiányról:
https://www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/teina200.html
.
2008: -3.7%
2009: -4.7
2010: -4.4%
sityaki péntek, 14:18
Már az is óriási előrehaladás lenne, ha nem fordítanád az egész ország erőforrásait a saját családod szolgalatára, és nyilván semmiben nem értünk egyet, de annál biztosan szélesebb látókörű vagy (ami teljesen kiveszett a fideszből), hogy a kontraszekekciót támogatnád (már csak jól felfogott önérdekből sem). Egyébként -.
:-)
Sehmet
Sehmet péntek, 14:15
Előzmény: #152883  totoro
Én olyan multik menedzsmentében látom a "megváltást", mint pl. a Flextronics, amit volt szerencsém közelebbről is megismerni. Az ország nem gazdasági társaság, ezt sokan elfelejtik. Olyan, sokszor egymásnak ellentétes társadalmi igényeket kell integrálni, amelyek közül egyik rész a GDP-t növeli, a másik csökkenti, stb. - és mindenkinek a saját érdeke a legfontosabb. Totó, ha az én hozzászólásomat hablatyolásnak minősíted, az csak egyet jelent, nem érted, de ezt nem is várom el tőled!
badsector1
badsector1 péntek, 14:14
" Szerinte az ellenzéki szavazók a gyűlöletet keresik, így semmi problémájuk nincs azzal, ha egyik nap még Gyurcsány áll a dobogón, a másik nap pedig már Magyar."

kötél laca kezd ismét magára találni, a nem fideszes szavazók elleni gyűlöletkeltéssel.
Sehmet
Sehmet péntek, 14:10
Előzmény: #152882  sityaki
Köszi, de én teljes mértékben alkalmatlan volnék kormányzati feladatok ellátására, de legalább van önkritikán. :-D És egyébként is ki a fene vállalná, hogy azért a havi pár-millióért engem szidjon az ország kisebbik - vagy nagyobbik - fele! Én jól érzem magam a bőrömben így is, nem vagyok frusztrált, és talán - személy szerint - a Gyurcsány-éra alatt volt a legjobb egzisztenciálisan, azonban azt láttam, hogy már Medgyessytől -  jóval a gazdasági világválság előtt - a szakadék felé megy az ország (4,1 %-os GDP arányos költségvetési hiány meredeken emelkedett, Gyurcsány - EU - Almunia - költségvetésünk - 10 %-ot elérő költségvetési hiány - hitelek csak működési célra, ordító dilettantizmus, 6-7 %-os infláció, amikor az egész világ gazdasági dübörgött). Multi-körök vezető már akkor mondták, hogy ebből nagy bukta lesz.
csendben péntek, 14:06
Előzmény: #152881  Sehmet
Vicc...
El_Kebir
El_Kebir péntek, 14:05
Előzmény: #152883  totoro
ő a menedzsment kommunikációs osztályához tartozik, álláspontja így érthető.... 
totoro
totoro péntek, 14:02
Előzmény: #152880  Sehmet
Ha te egy cégnél továbbra is abban a menedzsmentben látod a megváltást aki az elmúlt tizenix évben a piacvezetőből a tök utolsóra vezette a céget, akkor teljes joggal hülyéznek le.  Ha már gazdasági portálon vagyunk akkor a gazdasági mutatóknak kellene relevánsnak lenniük, és nem a te üres hablatyodnak.
sityaki péntek, 14:00
Előzmény: #152862  ngergo1985
Mellesleg Orbánnál még Sehmet is jobban kormányozna szerintem :-) Még az ilyen Seldonizéket is a megfelelő helyen tudná használni, ahol nem röhögtetné ki magát az eszmefuttatásaival :-)
Sehmet
Sehmet péntek, 13:56
Előzmény: #152879  csendben
Ez nem jogászkodás, hanem ezt olyan helyen tanítják, mint a nemzetközi tanulmányok szakok, aminek nem sok köze van a jogtudományokhoz, bár - többek között - az is érintette a szociológia, a politológia, stb. mellett. :)

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók