totoro

Regisztráció: 2006-06-28 15:06:37

Hozzászólások száma: 5 358

Utolsó hozzászólás: 2019-10-21 21:22


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 5
Népszerűség: 4

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "Est média szekta" topikból

A moderálás a "Est média szekta" topik #83110 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
Troll.

utolsó 20 hozzászólás

NEW OPUS GLOBAL hétfő, 21:22
Most komolyan, ettől vártok emelkedést?? Ez a hülyeség csak azt bizonyítja mennyire fogalma sincs a vezetőségnek a tőzsdéről.
Olaj és Gáz hétfő, 15:46
Ez egyelőre szivacs, de ne temessük még, bármi lehet.
A Fidesz rendbeteszi az országot vasárnap, 18:22
" Orbán választásokat nyer agyba-főbe (na jó ezt most nem nyerte meg) azon az alapon, hogy az ellenzék muszlim migránsokat akar betelepíteni az országba, miközben ő török általános iskola és gimnázium létrehozását engedélyezi Budapesten, ahol a Korán megismerése (és gondolom alkalmazása) kötelező tantárgy lesz. "
NEW OPUS GLOBAL vasárnap, 16:07
Szerintem ne égesd magad :)
CIGPANNONIA hívők vasárnap, 08:22
Én vettem ma, még 232-n is kaptam ezret :)
Nem volt benne akkora forgalom, hogy ezt komoly kitárazásnak lehessen nevezni, menekülést sem láttam, egyszerűen egy eleve rossz hangulatú héten (minden kis és közepest ütöttek) egy eleve gyengébb, bizonytalanabb papírt jobban bevertek. Én emelkedést várok jövő hétre, minimum 10%-ot innen, és azt várom, hogy pozitív meglepetés lesz a következő gyorsjelentésben, mert ebben a negyedévben minimum duplázódott az ügynökön száma, aminek a plusz hozadékával senki nem számol.
Olaj és Gáz péntek, 22:12
Én vettem a mai leszúrásban, most szépen megindult, hétfőn akár nekimehetnénk a 2.4-nek, jól néz ki technikailag is.
CIGPANNONIA hívők péntek, 12:25
Majd elvàlik :)
CIGPANNONIA hívők péntek, 12:13
Én vettem, és lefelé még fogok ha jön.
CIGPANNONIA hívők csütörtök, 17:51
Év végén el kell szàmoljàk.Engem az fog érdekelni, hogy folytatódott e az ügynökök szàmànak növekedése és hogy muzsikáltak harmadik negyedévben. Szerintem akár pozitív meglepetés is lehet
NEW OPUS GLOBAL szerda, 14:54
Kösz a nem normális jelzőt, szerintem meg az árfolyam engem igazol, ha pedig azt állítod, hogy abbból a 700 milliárd forint amit most a Fideszes önkormányzatok helyett ellenzéki oszt szét nem jutott volna a Mészáros cégeknek akkor naívabb vagy mint azok akik a keresztényi értékekért szavaztak a Fideszre.
NEW OPUS GLOBAL szerda, 14:21
Az a baj, hogy ahogy az Index írta valahol, bár az ellenzék az önkormányzatok csak néhány százalékot szerezte meg, ezek pont a jelentősebb városok, így az önkormányzati költések, kiadások több mint 50%-a felett rendelkezik. Akár tetszik akár nem, ez jelentős érvágás a Mészáros cégeknek, mert ezek a helyek csak akkor fogják megbízni őket, ha nagyon nincs más. Ez a kevesebb megrendelés, és az azzal együtt járó feltételezett kisebb növekedési ütem árazódik/árazódott most be. Hogy itt kötelező vétel -e itt már, nem tudom, de akár az is előfordulhat, viszont a bizonytalanságok itt maradnak a nyakunkon, és egy darabig én nem hiszem, hogy 350 fölé tud evickélni.
NEW OPUS GLOBAL szerda, 13:42

Tegyük már rendbe ezt a certi témát:
1. Az árjegyzőnek teljesen mindegy merre megy az ár, a kockázatot te viseled, ő pedig viszi a vételi és eladási oldal közti nyereséget.
2. Ezen felül még kamatot is beépít az árjegyzésbe, amivel folyamatosan változik az ár, tehát ha most veszel 300-as opusnál certit, és egy év múlva ugyancsak 300-as oposnál eladod, bukni fogsz 10%-ot (évek óta nem néztem mennyi a kamat, de olyan körül volt utoljára) pusztán a kamaton, annyival lejjebb lesz akkor az árjegyzés, és bukod a két oldal különbözetét is.
NEW OPUS GLOBAL 2019. 10. 14. 09:20
Én vettem most 320-on.
NEW OPUS GLOBAL 2019. 10. 14. 08:47
Kevesebb részrehajló önkormányzat kevesebb lenyúlható pénzt jelent, nem gondolom hogy ez jó hír, szerintem ma kis lecsorgás várható.
TAKAREKJZB 2019. 10. 10. 21:47
Minden kis papírt adtak a napokban, ez meg eléggé illikvid volt ahhoz, hogy pár kisebb eladó is letolja, szerintem felesleges teóriákat gyártani, nincs benne egyedi történet, pláne direkt árfolyamlenyomás. Én úgy gondolom, hogy holnap már nyugisabb kereskedés lesz, és pár nap alatt visszamegy 600 körülre, a jelenlegi árszint meg jó vételi alkalom.
NEW OPUS GLOBAL 2019. 10. 09. 06:13
Azért esik mert látványosan nem érdekli őket a részvényenkénti érték, az Opusnak az a célja, hogy felszívjon mindent, amit ér, gyakorlatilag az cégben, mint a Fidesz pártban, a célja a teljes leuralása mindennek, és közben a részvénytulajdonosok csak kellékek. Akkora adósságot halmoztak fel, és olyan bizonytalan megtérülésű dolgokba pakolják a pénzt ( pl. áramszolgáltatókból óriási pénzek hiányoznak a rezsicsökkentés miatt) hogy nem csoda a lejtmenet, egyre átláthatatlanabb és beárazhatatlanabb ez a kisgömböc, vannak ennél biztosabb sztorik még a béten is részvényesi szempontból.
4IG részvény 2019. 10. 08. 10:00
Nem hiszem, hogy emelkedhet addig amíg ki nem derül, hogy Opus honnan szerez pénzt, és ez igaz a CIG, Appenninre is szerintem, hogy erodálódnak addig.
SET szekta! Vérhívők és feldumások only! :) 2019. 10. 07. 18:07
Szerintem egyszerűen túl sokan spekiztek a splitre, megszokták, hogy ha split akkor emelkedés,  de ha már mindenki okos, és csak azért vesz reggel dt-re, hogy majd délután eladja, abból ilyen szopás lesz :D
Holnap már nyugi lesz.
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 05. 08:30
Ja, Borkai Zsolt pl. Győr polgármestere, nős, két gyermek apja. És közben jachton rendezett szexbulikon prostikat tesz rendbe. Ez a Fidesz valódi arca, de mit számít ez, így is örökösen a nyakunkon maradnak:
https://ezazordogugyvedje.wordpress.com/2019/10/05/konkretumok-2-resz/
Olaj és Gáz 2019. 10. 04. 17:02
Sajnos kiszálltam gázból, az ilyen gyors nagyobb nyerők (mai realizált: https://imge.to/i/vE2cYY ) mindig kicsesznek velem, nem tudok a kezemre ülni, és akkor is elteszem, amikor hagyni kéne.  Remélem ti ügyesebbek voltatok, hagyjátok futni amíg lehet.
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek