totoro

Regisztráció: 2006-06-28 15:06:37

Hozzászólások száma: 7 813

Utolsó hozzászólás: 2021-10-20 12:50


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 4

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "Est média szekta" topikból

A moderálás a "Est média szekta" topik #83110 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
Troll.

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "Delta Szekta" topikban - 2020-01-10 09:54-ig (21 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "Delta Szekta" topik #11229 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Gatulálok a nyerődhöz!Ha így látod a papír jövőjét ahogy azt megfogalmaztad remélem nem baj ha elbúcsuzunk egymástól.Ez a szekta topik,a lufiban szeretettel várnak.
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-12-24 15:39-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a "ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI" topikban - 2021-03-30 13:20-ig (4 nap, 23 óra, 0 perc)


A moderálás a "ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI" topik #347 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-04-21 15:19-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

Financial Forecasts ma, 12:50
Magyar adat, felrobbant alapanyag árak sok cégnek odavertek:
"A fizetésképtelen építőipari cégek száma az idei első fél évben mintegy 40 százalékkal nőtt 2020 első hat hónapjához képest."
Márki-Zayt Miniszterelnöknek! ma, 12:39

"erre szoktam azt jelezni hogy a demokrácia = a választáson résztvettek többségének uralma a szintén résztvettek kisebbsége felett (ha tezsik ez a kisebbségieknek utólag, ha nem)"
Ez óriási félreértése a demokratikus működésnek.
CoronaVirus ma, 12:37
Nézd, ha semmit nem hiszel el, ami hivatalos adat, akkor onnan kezdve természetesen semmiről nem lehet kijelenteni semmit. Azt azért gondolom nem vitatod, hogy Romániában épp most sokan halnak meg, és Románia épp most alacsonyan átoltott. Talán még magadtól is is felfedezel némi párhuzamot, szimplán paraszti logikával, hogy esetleg valami párhuzam csak fennállhat.
Márki-Zayt Miniszterelnöknek! ma, 12:26
Igen, jó meglátások, de te is túlbecsülöd Gyurcsány szerepét. A világ nem ilyen, hogy hol Soros irányít mindent, hol a zsidók, hol Brüsszel. Összefüggések és kényszerpályák vannak, de MZP eddig is nagyon jól alakította a helyzetet a maga javára, és ha a választásokig sikerül megszerveznie a hátországát, nem lesz belőle Medgyessy 2. Már most sem az, mert markánsan mást képvisel sok kérdésben, mint a DK, és nem fog meghátrálni, a DK-nak meg nem lesz akkora többsége, hogy MZP nélkül, aki mögött ott lesz pár kispárt bármit is kezdhessen. Róka fogta csuka helyzet, de nem is baj, ha megtanulja végre ez a parlament a kompromisszum jelentését döntéshelyzetekben. A topik moderálásáról meg annyit, hogy nem tér el más topikoktól, a trágár hangnem és a személyeskedés nem megengedett.
leves ma, 11:37

Ügyes :)
Mintha elkezdődtek volna megint az eszement kispapír rángatások, ezek a te napjaid lesznek (és egyúttal jelzik a BUX-ban a kifulladást)
CoronaVirus ma, 11:34

Meddig tarthat a SARS-COV2 vírus elleni védettség, mennyi idő múlva valószínű az újrafertőződés?
Rövid válasz: az ellenanyagszint csúcsát követő 3 hónap-5,1 év, középértékben 16 hónap
A Lancet Infectology című szaklapban ezt a kérdést a SARS-CoV2 vírus közeli rokonai elleni védettség időtartamának felhasználásával, úgynevezett összehasonlító evolúciós elemzéssel kísérelték meg felbecsülni.A kutatók ellenanyag optikai denzitás adatokat szereztek hatféle emberi fertőzést okozó koronavírusra a fertőzés után 128 naptól 28 évig, 1984-2020 között. Ebből igyekeztek megbecsülni a jellemző ellenanyagszint csökkenési ütemeket és az újrafertőződések valószínűségeit olyan körülmények között, amikor az adott vírusok a népességben cirkuláltak. A középértékben 16 hónapos időtartam kevesebb, mint a fele annak, amit más koronavírusokra számítottak.
CoronaVirus ma, 11:13
Ukrán kovid osztályról képek. Gyerekek, ne szóljunk semmit a magyar egészségügyre, nézzétek meg a képeket, mint egy cigányputri. Ha jól sejtem, ott nem kap senki ágyneműt, vagy pizsamát, abban fekszik amit visz, azért olyan, mint egy hajléktalanszálló:
https://karpathir.com/2021/10/19/elrettento-fotokon-az-ukrajnai-covid-osztalyok/
Márki-Zayt Miniszterelnöknek! ma, 11:00
Fidelitas a szokásos "magas" színvonalon beleállt, de épp így, amikor ha MZP képe helyére Orbánt tennénk, akkor még ülne is a párhuzam?:
Facebook
Márki Zay - Gyurcsány Paktum ma, 08:21
#4
Nagyon hiteles vagy. Fideszesként, te soha nem szavaztál MZP-re.
Márki-Zayt Miniszterelnöknek! ma, 08:16
Erdélyben is takonygerincű polgármesterek vannak:https://itthon.transindex.ro/?hir=65704&a_facebookon_kerdi_gafli_arpad_az_udvarhelyiektol_hogy_fogadjae_markizay_petert
leves kedd, 20:20
Iskolaválasztáskor mi megfogadtuk azt a tanácsot, hogy nem iskolát kell választani, hanem tanítónőt. Az első tanítónő a döntő, az ő személyén keresztül tapasztalja meg az iskolát, és dől el, hogy később is hogy fog viszonyulni hozzá. Én ha lenne mód, a helyetekben vagy átkéretném másik osztályba iskolán belül, vagy átvinném másik iskolába.
leves kedd, 20:17
Semmi extra, nat gázt megcsíptem egy gyors körre, tegnapi MOL-t zártam, Autowallisban volt egy jó köröm, meg SPX-ban egy bukóban dobott short próbálkozás. Rohadékban ez az ötödik emelkedő nap, hívogató shortra, vannak divergenciák is, de még mindig húzzák felfelé.
leves kedd, 19:46
Ügyes vagy Éva. Richter szépen beszorult, se fel, se le, én továbbra is csodálom hogy tudod lekereskedni, én bottal se piszkálnám :)
Márki-Zayt Miniszterelnöknek! kedd, 18:50
Az oktatás mindig ezer sebből vérzett, minden kormány a maga ideológiáját vitte bele, míg a Fidesz a központosított rendszerrel végleg kiherélte. Rém egyszerű lenne változtatni, meg kell nézni azokat az országokat ahol hasít a képzés, és át kell venni a jó gyakorlatot. Márky-Zay egy világpolgár (milyen lesz amikor a Miniszterelnökünk ha kell angolul, ha kell németül, ha kell franciául fog folyékonyan megszólalni? Végre büszkék lehetünk, hogy egy művelt ember áll az ország élén), ha véletlenül Miniszterelnök lesz, akkor biztos vagyok benne, hogy lesz változás ezen a téren is - már csak az idióta Klebersberg vízfej leépítése okán is szükség lesz rá.
CoronaVirus kedd, 18:36
"Negatív vakcinahatékonyság" sokadszor:
Románia ma: 574 halott, ebből oltatlan: 528
Tessék ízlelgetni a tényt.
Olaj és Gáz kedd, 15:58
Igen, már látom, nagy eséllyel felteszik 5 fölé, kérdés, hogy meg tud -e maradni.
Olaj és Gáz kedd, 15:46
Na végre. Nem értem, mintha figyelnék, hogy amibe többen beszálltak, az ne menjen amikor forduló van. Kiszálltam, 430k nyerő, nekem ennyi elég mára, biztos ami biztos.
Olaj és Gáz kedd, 15:41
Én vettem TL65  certit, de persze árjegyző eltűnt, nehogy ki tudjak szállni most szép nyerővel...
Márki-Zayt Miniszterelnöknek! kedd, 14:22
#34
Ajánlom - ha még nem láttad volna Fábri Zoltántól az ötödik pecsétet. Rád fér elgondolkodni mit is jelent embernek lenni.

friss hírek További hírek