totoro

Regisztráció: 2006-06-28 15:06:37

Hozzászólások száma: 10 330

Utolsó hozzászólás: 2024-06-14 22:50


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 5
Népszerűség: 4

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "Est média szekta" topikból

A moderálás a "Est média szekta" topik #83110 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
Troll.

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "Delta Szekta" topikban - 2020-01-10 09:54-ig (21 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "Delta Szekta" topik #11229 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Gatulálok a nyerődhöz!Ha így látod a papír jövőjét ahogy azt megfogalmaztad remélem nem baj ha elbúcsuzunk egymástól.Ez a szekta topik,a lufiban szeretettel várnak.
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-12-24 15:39-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a "ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI" topikban - 2021-03-30 13:20-ig (4 nap, 23 óra, 0 perc)


A moderálás a "ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI" topik #347 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-04-21 15:19-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a "OROSZ-UKRÁN háború" topikban - 2022-03-25 18:50-ig (7 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "OROSZ-UKRÁN háború" topik #7701 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2023-09-12 22:32-ig (15 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 22:50
Csak mert olyan szép:
"A Nemzeti Össztartozás Hidja ugyan összeköti a semmit a fölöslegessel, de egy teljesen értelmetlen alkotás. ... Mindenesetre jól szimbolizálja a rendszer pénzszórását, megmutatja, hogy az ország vezetése mennyire nem képes felismerni azt, hogy mi szükséges az emberek boldogulásához.""
OROSZ-UKRÁN háború péntek, 10:44
Mind a kettő, Biden és Trump is szégyen, de nem is ők, hanem azok akik ezeket a barmokat hatalomba emelték és tartják. Valami nagyon elbaszódott az utóbbi 20 évben, talán tényleg a digitalizáció csinált a valóságtól elrugaszkodott, buborékokban élő debileket az emberekből az egész világon, és ez a két alak az USA élén csak a tünetei egy sokkal durvább folyamatnak.
OROSZ-UKRÁN háború péntek, 08:57
Trump egy zokni agyilag, teljesen felesleges azon filozofálni, hogy mit akar. Szégyen a világra, hogy USA és Oroszország élén is retardáltak tanyáznak. Trump múltkori beszéde megvolt? Nem a magyar fordítás miatt hangzik úgy, mintha egy félkegyelmű hordana össze hetet-havat: "Azt mondja, mondom, mi történne, ha a hajó elsüllyedne a súlyától? És te a csónakban vagy, és van ez a rettenetesen erős akkumulátorod, és az akkumulátor most a víz alatt van, és ott van egy cápa, ami körülbelül 10 méterre van, egyébként mostanában sok cápatámadás volt, észrevetted, hogy sok a cápa? Láttam ma néhány fickót, akik ezt igazolták. Hát, nem is voltak annyira dühösek. Azért harapták le a fiatal hölgy lábát, mert ők, ők nem éhesek voltak, hanem félreértették, hogy ki is ő. Ezek az emberek... Azt mondta, hogy nincs probléma a cápákkal. Csak nem igazán értették meg, hogy egy fiatal nő most úszik. Tényleg megtizedelték, és más emberek sok cápatámadást csinálnak. Szóval azt mondtam, hogy van egy cápa 10 yardra a hajótól, 10 yardra vagy itt, akkor engem megráz az áram, ha a hajó elsüllyed? A víz átmegy az akkumulátoron, a hajó süllyed. Maradjak a hajó tetején és kapjak áramütést, vagy ugorjak át a cápa mellé és ne kapjak áramütést? Mert megmondom neked, hogy nem tudta a választ. Azt mondta, tudjátok, még soha senki nem tette fel nekem ezt a kérdést. Azt mondtam, szerintem ez egy jó kérdés. Szerintem nagyon sok elektromos áram megy át azon a vízen. De tudjátok, mit tennék, ha egy cápa jönne, vagy áramütés érne? Én minden egyes alkalommal az áramütést választanám.""
OROSZ-UKRÁN háború péntek, 08:08
Ez nem akarás kérdése, és a döntés ellen fellebbezésnek sincs már helye, bármit hazudnak a birkáknak a Fideszes hasznos idióták, ezt a pénzt buktuk, és csak azért, mert elszabotáltuk a menekültügyi eljárásokat. A magyar kormány arra hivatkozva nem folytatta le ezeket, hogy a menekültek úgysem maradnak, mennek tovább, amúgy is felesleges elindítani is :) Ennél szebb beismerése nem is kell annak, hogy a migránsok akik majd elveszik a magyarok munkáját nem is léteznek....
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 09:13
"A GDP hány százalékát költik az EU tagállamok nyugdíjra?
Legtöbbet: Görögország (16,4%), Olaszország (16,3%), Ausztria (15%)Legkevesebbet: Írország (4,5%), Málta (6,4%), Magyarország (7%)Írországban igen nagy magánnyugdíjak szerepe, ami magyarázza az alacsony közköltést.
Magyarország (nota bene, ahol a magánnyugdíj megtakarításokat elvette az állam attól, aki hagyta) a GDP 10,6%-áról (2010) a GDP 7%-ára (2021) szorította le a költést, jó sokat sikerült spórolni a nyugdíjasokon. Ügyes, mert az van előadva, mekkora nyugdíjas barátság van, pedig nincs.
Régiós nyugdíjkiadások 2021-ben:Lengyelország 10,8%Szlovénia 10%Horvátország 9,8%Csehország 8,9%Románia 8,8%Szlovákia 8,5%Bulgária 7,8% Magyarország 7%
Mindig azok a fránya tények."
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 19:37
"A Fidesz EP-listájára leadott szavazatok és a legalább érettségizett lakosság arányai közötti korrelációs együttható erős fordított összefüggést jelez. Ahol az érettségizettek aránya meghaladja a 60 százalékot, egyáltalán nem tudott többséget elérni a Fidesz."
Na többek között ezért is gondolom azt, hogy pl. Sehmet sokkal inkább biztonsági őr egy sertéstelepen, mint bármi más.
https://g7.hu/adat/20240612/nincs-fideszes-tobbseg-ahol-a-lakossag-legalabb-60-szazaleka-erettsegizett/
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 18:38
Dr. Karsai Dániel  POSZT MORTEM LXVIII.- Orbán Viktor igazi arca Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője ma a Parlamentben meghívta Orbán Viktort hozzám, hogy elbeszélgethessünk az életvégi döntésekhez való jogról. A következő mondatomban minden szót szándékosan használok. Orbán Viktor minősíthetetlen módon válaszolt. Közölte, hogy megveti Dávidot azért, mert felvállalja a szenvedő emberek képviseletét és abból politikai ügyet csinál. Mindezt az a politikus mondta, akinek a most lezárult kampányban minden második szava a háború volt. Orbán Viktor a továbbiakban még lejjebb süllyedt. Közölte, hogy aki az életvégi döntésekhez való jog pártján áll, az megvetendő. Ez Dávidon kívül a magyar lakosság kétharmada. Meg Emmanuel Macron francia köztársasági elnök. Ha kérhetném, amikor legközelebb beszélnek, kezdje azzal, hogy Cher Emmanuel, je te déteste. Zárszóként Orbán Viktornak azt sikerült mondania, hogy nem áll át a halál oldalára. Orbán Viktor és köztem sok hasonlóság van. Mind a ketten jogot végeztünk, mindketten Bibósok voltunk, egyetem után alkotmányjogra szakosodtunk és azóta is az emberi jogok rendszeres megsértéséből élünk. Nem lett volna érdektelen a beszélgetésünk. Ha Orbán úr meggondolná magát, az ajtóm nyitva áll előtte. A párbeszédhez idézném az Alaptörvényt: “Az emberi méltóság sérthetetlen. A lét alapja az emberi méltóság.” A mindenfajta méltóságot nélkülöző, csak szenvedésből álló élet nem létezés. Aki erre kötelez, az életellenes és szenvedéspárti. Végezetül még egy utolsó - remélem költői - kérdés. Ha június 13-án Strasbourgban kimondják, hogy igenis van életvégi döntésekhez való jog, végre fogják hajtani az ítéletet? Vagy csak megvetésükról biztosítják a Bíróságot?Bedő Dávid felszólalása és a miniszterelnöki válasz az alábbi linken található. https://fb.watch/sD3GjTNnsf/?Minden, Orbán Viktor szerint megvetendő és nem megvetendő embertársamnak szép napot kívánok!
OROSZ-UKRÁN háború kedd, 18:05
"Fogy Mordor pénze.
Háborús orosz hadikiadások: miből? Adóemelésből. Mivel a működő szankciók miatt is megcsappantak a Putyin-diktatúra állami bevételei, az agresszív hódító (álló)háborúra pedig már az összes állami kiadás 30%-a (!) megy el évente, több, mint szociális kiadásokra, hogy ne robbanjon fel a költségvetési hiány, a 20 éve a legnagyobb adórform keretében durván adót kell emelni. Meg kell sarcolni az orosz adófizetőket, úgy a magászemélyeket, ahogy cégeket, hogy finanszírozzák egy eszement őrült háborúját a civilizáció ellen, amit el fog veszíteni. Szépen megroppantják ezzel az európai GDP tizedét sem előállító orosz gazdaságot, ami a világgazdaság egésze szempontjából törpe. Egyedül a Benelux-államok GDP-je akkora, mint az orosz.Az egykulcsos, 13%-os személyi jövedelemadónak vége, 15-22%-os felső kulcsok lesznek, a vállalati nyereségadó meg felmegy 20%-ról 25%-ra. Látszólag "nem a zembrek fizetik meg", de majd igen. Tovább romló életszínvonalban, és az orosz életszínvonal most se túl magas, havi 800 euró körül van az átlagbér. Mordor csóró és az is marad, teljes gazdasági irracionalitás, hogy a nála sokkal-sokkal-sokkal gazdagabb fejlett világgal próbál anyagháborút vívni."
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 10:32
"Az ATV élő adásában jelentettem be nemrégen, hogy OV 2009 november 21-én Szentpéterváron felajánlotta szolgálatait Putyinnak - és evvel az információval kapcsolatban hajlandó vagyok perre menni. Tudomásom szerint semmilyen hivatalos vizsgálat nem indult ezt követően. A túszul ejtett ország eközben sodródik a végzete felé, akárcsak az 1930-as években."
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 10:06
Látom betaláltam, te is ott voltál abban a lenyűgöző gyülekezetben. Egyébként gondolom az EP jelöltek nyilvánvaló iskolázottságbeli különbségéről nem akarsz nyilatkozni. Egyébként ha ennyire érdekellek, 89-ben érettségizem, nem a ti elbaszott, agymosott párttitkár generációtokhoz tartozom, de épp annyi idős vagyok, hogy ismerem a fajtátokat. A tipik párttitkár sztereotipia a disznóöléses óvodások gyűrűjében sütkérező vén potrohos a miniszterelnökötök maga. Az országot is épp úgy vezeti mint egy ócska szoci párttitkár.
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 09:49
Vagy nézd meg a FIDESZ milyen minőségű embereket tud bárhová ültetni, bármilyen pozícióba. 10 éve még voltak értelmes emberek a tűz közelében, mára tényleg csak a tompika félék maradtak. Nézd meg a Fidesz és a TISZA EU-s jelöltjeit végzettség és képesség szerint, hát Makó Jeruzsálemtől a két csapat.
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 09:45
Hát persze, te már csak tudod, okoska. Nézd meg az arcokat MP rendezvényén, aztán nézd meg a Fideszén. Hát nem kis minőségbeli különbség van, már csak a ránézésre nyilvánvaló intelligenciában.
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 09:33
Mi van a Poloska Peti már nem elég jó, amióta rájöttetek, hogy az túlságosan Szíjjártó Péterre illik? Szerintem a nadrágszíj Peti is túl SZÍJJártós, találj ki jobbat.
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 09:32
Ne csinálj úgy mintha az ATV nem ugyanolyan szarházi Fidesz kollaboráns lenne, mint mondjuk a HÍR-tv. Ugyanazok, ők azok ami az online térben az INDEX volt addig, amíg nem válogattak olyan hülyéket a végére, hogy már túlságosan kilógott a lóláb. Nagyon sokáig még az Indexet is függetlenként emlegették azok akik híján voltak a kritikus gondolkodásnak.
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 09:17
Ez a messiásosdi csak fidesz agyban foganhat meg, mert nálatok van egy, és úgy gondoljátok, hogy más is messiásokban és kedves vezetőkben gondolkodik. Mi, Tisza szavazók, nem élünk személyi kultuszban, mint ti, Fidesz hívek, mi azért szavazunk MP pártjára, hogy végre eltakarítsuk a ti zavart elméjű messiásotokat. És egyébként még ebben is annyira egyformák vagytok, valaki bedob egy ilyen messiás szöveget, és utána azt szajkózzátok évekig, mindenkit cimkéztek, bélyegeztek, akiben veszélyt láttok a ti teljhatalmnú diktátorotokra. Szánalom.
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 09:08

Mondja ezt a legnagyobb Orbán hívő ezen a fórumon. Te vagy itt a Fidesz propaganda messze legnagyobb terjesztője, én még nem láttam tőled kritikát feléjük, csak szemérmetlen csúsztatást és elvtelen lojalitást. Kizárt dolognak gondolom, hogy te ezt nem pénzért csinálod, ilyen ember nincs, aki ekkora szorgalommal toldja a kormány szekerét ingyen.
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 09:03
Maximum neked nem volt bajod az ATV-vel, nagyon régóta őfelsége ellenzéki tévéje, ami azon dolgozott, hogy konzerválja a Fidesz - Gyurcsány szembenállást, és véletlenül se essen kő az állóvízbe. Hát most beleesett.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) hétfő, 14:45
Én nem így látom. Úgy látom, hogy a momentum nem talált utat a a választói tömegekhez. Az EU-ban a két lány fantasztikus munkát végzett, de a politika nem csak ebből áll, jó értelemben vett populistának is kell lenni, botrányhősnek, közszájon forgónak, nem marginálisnak. Az egyszeri falusi nem is hallott az elmúlt években a momentumról, Fekete Győrről kb. én se évek óta. Így mégis mi a fenét akartak? Nem csak nyilatkozni kell néha a sajtónak, hanem a pletykalapok szintjén és létezni kell, tényezőnek kell maradni. Ha a momentumos lányok az utcán csókolóztak volna, vagy a playboy címlapján szerepeltek volna, vagy csak simán trágár módon elküldik a FIdeszt a halál faszára, akkor arra felkapták volna a fejüket az emberek, más út nem volt, ha nem vagy botrányhős, akkor egy Fidesz utalta médiavilágban láthatatlan maradsz.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) hétfő, 13:10
A szombati TISZA tömegtüntetésen röhögő cikkek is rosszul öregedtek két nap alatt :)