Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
SeldonKuper péntek, 11:12
Előzmény: #152836  maxwax
Van ebben igazság, de rátok bízom mit tartotok annak!
Én is gondolkodóba estem melyik mondatot tegyem magamévá. Kösz a figyelmet.
SeldonKuper péntek, 11:08
Előzmény: #152837  Schmidt
Na látjátok ilyen válaszok kellenének, hogy megmagyarázhassuk, akkor miért lett mégis hungarikum. 
Annyi mindent nem tudtak még a XIX században, hogy az a czukkedli majd hungarikum lesz. 
Egyébként azt gondoltam mindenki tudhatja azt, amit gondolatébresztőnek elmondtál. Köszönöm!
Schmidt
Schmidt péntek, 11:02
Előzmény: #152837  Schmidt
A azaloncukor őse, a fondant cukor készítésének tudománya a 19. század első harmadában érkezett Magyarországra, valószínűleg német bevándorló cukorműves mesterek közvetítésével. Egyes források szerint azonban már a török édességkészítők is készítettek hasonló termékeket hazánkban.
Schmidt
Schmidt péntek, 10:58
Előzmény: #152834  SeldonKuper
A "szaloncukor" elnevezés onnan ered, hogy a 19. században a polgári és főúri házak szalonjaiban kis tálkákban kínálták ezt az édességet a vendégeknek. Jókai Mór még "szalonczukkedlinek" nevezte, ami a német "salonzuckerl" szóból származik.
maxwax
maxwax péntek, 10:56
Előzmény: #152832  dexter
Nem kell elolvasni, reagálni arra,  amit Seldon ír. Jó, tud bosszantó lenni, ha egymás után több reakciója van különböző embereknek, de ő pont arra is szamámít, hogy valaki elovassa, amit ír és reagál is rá. Hidd el, ő rettentően élvezi, hogy felbosszant valakit, mert magában úgy fordítja le, hogy neki van igaza.
SeldonKuper péntek, 10:54
Előzmény: #152832  dexter
Mint az Orbánt az Unioból. Ki kellene zárni, mert botot tesz a küllőitek közé? 
Rozsdásoddnak azok a küllők, kell az a bot a rozsdamentesítésre.
SeldonKuper péntek, 10:51
Előzmény: #152830  dexter
Egy évben egyszer kifizetik, hogy ne menjenek tönkre a magyar szaloncukorgyártók, akik hungarikumokat állítanak elő. 
Tartják magukat a hagyományokhoz.
sityaki péntek, 10:49
Előzmény: #152822  rockmaster
Beteg ez a gyerek :-)
dexter péntek, 10:47

A topikgazdához kérés:
Ezt az agyhalott megafonos sheldont kitehetnéd már a topikból.
Egyszerűen ugyanúgy lezülleszti a topikot, mint ahogy orbánék a néppel teszik.

(aki egyetért a kirakással, az nyomjon már egy 'like'-ot erre a posztra)
SeldonKuper péntek, 10:44
Előzmény: #152824  bigyula
Orbán akart lenni, de belátta nem jött még el az ideje!
 Ezt én mondom az általatok fizetett propagandista.
dexter péntek, 10:44

Aki esetleg még akar szaloncukrot, az tudja, hogy miért olyan rohadt drága:
"A szaloncukor árát magyar sajátosságok is emelik, ugyanis a magyar gyártók számára a munkabérek 12,5 százalékkal, a fuvarozás 18 százalékkal, a csomagoláshoz használt papír és alufólia ára 50 és 70 százalékkal emelkedett. A helyzetet tovább rontja a gyenge forint, hiszen mivel Magyarország nem a kakaótermeléséről híres, a kekszek kivételével az édességipar legtöbb terméke sok importot igényel. Mindezek hatására a szövetség elnöke, Sánta Sándor szerint az idén a középkategóriás szaloncukrok 5500-7000, a prémium kategóriás szaloncukrok 13-16 000 forintba kerülnek majd kilónként."
SeldonKuper péntek, 10:41
Előzmény: #152827  maxwax
Szavazni szavazhatsz! De ha a valamikori portyázók ( nem a büdösparasztok) elé kerültél volna, ma sem írogathatnál róluk. Nem kedvelted őket, nem bocsátanak meg!
SeldonKuper péntek, 10:37
Előzmény: #152825  idegsüveges
Nem is tudsz semmit a "balesetről", de magyaráznád? Mi akkor a valóság, azt sem tudod?
maxwax
maxwax péntek, 10:34
Előzmény: #152811  dexter
Én csak egyet tehetek, orbán ellen fogok szavazni, ahogy eddig is valamennyi választáson.
Nekem ez a "büdös paraszt" - és most elnézést kérek  a mezőgazdaságból élőktől a szófordulat miatt - ne züllessze tovább az országot! Undorító. Visszatérünk az erőszakos magyarok képéhez, akiket   nem kedveltek portyázásaik miatt Európában.
SeldonKuper péntek, 10:34
Előzmény: #152822  rockmaster
Én csak nektek mondom, hogy ne nagyon rugaszkodjatok el a valóságtól. 
Mert az is van nemcsak a kitalált szócséplés.
idegsüveges péntek, 10:31
Előzmény: #152821  SeldonKuper
Birka vagy! Tényleg! Gondolod, hogy semmi jelzést nem kap a mozdonyvezető és ott áll meg, ahol ő saccolja? Ha meg rosszul lesz, akkor csak a metró megállóban?  De legalább könnyű dolguk van veled Orbánéknak... :) 
bigyula péntek, 10:31
Előzmény: #152810  kjanek
Ez megmagyarázza, hogy lézerjani miért is volt 4 évig parkolópályán. Azt hitte a vezír, hogy van valami lézerjani kezében a nemzet veje ellen.
SeldonKuper péntek, 10:30
Előzmény: #152817  qpec
Nem történik semmi, mert az akkor precedenst teremtene a többi vezetőre is az Unió Bizottsága részéről. Ezt az európai vezetők nem akarják.
Az a @ecisjedis is a te fejedben talált talajra.
rockmaster péntek, 10:27
Előzmény: #152816  SeldonKuper

Majd pont te mondod meg a EU-s többségnek, hogy rontják levegőt.... bruhahaha :)
A hozzád hasonlóak hamarosan más állás után nézhetnek, mert elapad a propaganda pénzetek!
SeldonKuper péntek, 10:26
Előzmény: #152818  idegsüveges
A mozdonyvezető volt a tettes! Úgy tudom nem a Lázár vezette a szerelvényt. 
Kinek kereskedsz a hülyeségeddel? 

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek