Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Kokemeny a huf mondhatni. Meg a heten van pmap. Aztan kiderul h a haveroknak volt-e az arfolyam vagy a vilag a putyko trump orban barisagot ertekeli ennyire
Ez még a visszaváltásosdi előtt is így volt. - Azt hiszem a németeknél volt egy érdekes úgy, hogy egy híres kortárs festő kidobta a vázlatait, és lopással vádolták meg az embert, aki kivette a kukákból, hogy értékesítse azokat. A verdiktre sajnos nem emlékszem...
Valószínűleg nagyon sokáig.....ha a hónapos támaszok eltornek....dollár már recseg...mondjuk nem értem, de hát a kamatok és a forintos tőke nyereség ment el eddig dollárba és euróba. Gondolkodok egy nagy kanadai körúton.
Következő PMÁP forduló. Bár érdekes mert most mindenki nagyon hurrá optimista, hogy Trump elhozza a békét.. (jelentsen ez bármekkora áldozatot is az ukrán félnek, és a nemesfélkészleteinek...). Azért mekkora "hős" lenne, ha ok, elcsatolják egy részét Ukrajánka (köhömm Trianon...) meg USA igényt is fog tartani az ércekre, illetve még újra lehet majd üzletelni Putyinnal... ezen akkor mindenki nyer, nem ?
Mindenféle időben mentem, jellemzően csúcsidőn kívül (full HO, munkaidőben intézek minden muszáj dolgot). Megéri visszaváltani? Ha gyűjtögetem a palackokat, elcaplatok vele, futom a kockázatot hogy nem működik és jó esetben a végén az 5-10 befektetett percért cserébe kapok 500-1000 forintot nagyságrendileg vissza. Megéri? "Sajnos" az óradíjamat figyelembe véve, így nem váltom vissza és én ezzel spórolok. Inkább dolgozok még 10 percet az ügyfélnek és leszámlázom azt. Kényelmesebb is, többet is keresek vele és kockázat sincs.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)