Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nemrég még minden piactorzitó beavatkozást törölni akartál. A sajátmárkás termékek egy részén (pl. az Aldi és a Ldl esetében) nem látszik rögtön, hogy az üzletláncé.
Te kb. annyira lehetsz képben ezzel a kérdéssel is, hogy azt sem tudod mikor eszel vagy etetnek veled sajátmárkás terméket! Te nem a sógorom vagy, az ennyire okos, egyben tájékozatlan mindennel!?
"A Rama sütőmargarin (250 g) ára 2996 Ft-ról 1376 Ft-ra csökkent (54,1 százalék),"
Én csak ezt az egy terméket emelném ki. Úgy október és a mai nap között 399-650 között mozgott az ára, üzlettől és lejárattól függően. ugyanis annyira jóvilág van, hogy már karácsonyra már otthon sem sütnek. A többi árat is nonszensznek tartom, nem tudom honnét szedték őket!?
az Ammerländer vaj (250 g) pedig 9596 Ft-ról 4248 Ft-ra (55,7 százalék). LOL ezek hülyének néznek minket, mégha a kilós árat nézzük, akkor sem jön ki a matek https://frissdiszkont.hu/ammerland-vaj-82-250g-787
Javaslom ne vedd készpénznek a Portfolio kattintásvadász címeit..:) (mondjuk elég elolvasni magát a cikket is, ahhoz, hogy lássuk, ez inkább csak egy Marci féle termelési riport)
A sajátmárkás termékek, amit az emberek vesznek, szinte semmit nem változtak, a csirkemell az Aldiban 4 Ft-tal lett olcsóbb Tényleg volt olyan ember, aki a 330g-os tejfölt megvette 3 ezer forintért, ami a listában szerepelt? Ezek tényleg hülyének néznek minket A forintot meg ideszögezték, hetek óta 0 változás, lehet eső, lehet hó, a forintocska stabil "érdekes"
Elfelejtettem, hogy mennyi lehetne egy euró nálunk, ha az alábbi ország valutájával mozgott volna a miénk csak az adott időtávon: 2023 júniusi forduló óta 369,245 ről FO$rint +8,15% csak 398 és iszonyat erős ám!! korona + 5,85% 390,845 usdeur -1,84% 362,45 zlotyi -5,77% 347,93 SIKER
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)