Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Meglepődnétek, hogy mennyi öregnek van Államkincstárnál számlája. Múltkor voltam bent, mindenki ügyfél 70 felett volt. Nem olyan buták, a csirkefarhátat is hamarabb kutatják fel😀😁😂
Szivárognak vissza a 335-ösök. :) 430-ig óriási volt a kuss, de 410 alatt újra megjelentek, lehet hogy a 400 lesz az új 335, és ott már pezsgőt bontanak. :)
Azért még ugyanúgy 18%, drága a short sokáig, nem? Persze lehet húzni ezen, de utána gyors vissza szokott lenni, amióta ekkora a költsége. Vagy rosszul látom?:)
Kiléptünk, de megyünk vissza ilyen bejelentések után szerintem. Kizártnak tartom, hogy erre hétfőn ne üssék meg a forintpengőt. Tovább szórják a forintot 5%-on, agyrém.
El is felejtettem, hogy ma is lesz (volt) kormányinfó. A kommunista párt nem bírja abba hagyni a cuccost, újabb gáz adás a szakadék felé. Veszek még eurót gyorsan, mert ezektől az újabb komcsi intézkedésektől hétfőn megindulunk újra 430 felé valószínűleg, hiába a 18%-os napi kamat a nagyoknak.
Azért annak is van rizikója, pláne a mai kormányinfó után mi van ha 20+%-on ragad az infláció a jó döntések miatt. Én pár hónapja úgy véltem, hogy a jövő év második felében elkezd az infláció érezhetően csökkenni, most már nem raknék rá komoly tétet. Ráadásul jelenleg örömködünk egy inflációnál 5-10%-al kisebb kamaton. Nooormális???? Ahogy Besenyő Pista Bácsi mondaná.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)