Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Tőlem mindenki abba fektet, amibe akar. Én anno ingatlanba tettem mindent, az bejött. Most másnak van momentuma, és azt gondolom, hogy nem 410-nél kell EUR-ba fektetni, talán van jobb. Különbözőek vagyunk.
Szóval 2008-2010-ig visszamenőleg kb. 5%. 2008-2010-től mennyit is gyengült a forint a CHF, EUR-hoz képest? És akkor még a PEMÁP-ot nem is említem. Nyugodtan bízz csak a forintban, viszont van aki erről másképp gondolkodik.
Úgy gondolom, hogy eljutottunk oda, hogy ezeket a kamatstoppokal lassan lehetetlen lesz kivezetni, mert azonnal milliók buknának bele a hitelbe - ezt beszoptuk, pestiesen szólva, majd fizetik a megtakarítók a 0%-os látra szóló kamattal miközben a bankok 18-25%-os overnight kamatot kapnak ezek után a pénzek után - abból azért tellik a kamatstoppos veszteségre a komcsik meg majd még tapsolnak is érte
A jegybank és a kormány megint tökéletesen szembemegy egymással, az egyik erre, a másik arra - nyilván ebből az lesz, hogy a hitelességet megint lehúzhatjuk a klotyón
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)