Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
De ezt persze úgy adta elő, hogy mekkora király császár volt Brüsszelben, hogy ezt el tudta érni! Képzelem, mennyire hülyének nézhették ott kint egy ilyen feltétellel. Kb. mintha bemennék a kútra, és nem kérnék a hatósági áras benyából, hanem inkább eredeti árat szeretnék fizetni, sőt ha lehet még többet.
Itt már valaki feldobta: egyébként miért is jó nekünk, ha kimaradunk az EU-s gázbeszerzésből??? Aminek az a célja, hogy "jóárasítsa" a gázt? ...(Tudom, mert mi megvesszük Vlagyimirtől 5x vagy 5-öd, végül is mindegy melyik áron...)
Várjá' má', kihagytad a baloldal elől a dollár-t, meg hogy Sorosista! Ekkora hibát véteni ebben a szépen begyakorolt szövegben... :D Hát nem tanultad még meg az M1-en, TV2-n, meg a zOrigon a sorrendet? :D
Boccs, erre a 10 éves gyerekem is már visszakérdezne, hogy szarkazmus?
Törölt felhasználó2022. 10. 21. 16:20
Addig itt nem lesz érdemi forinterődödés (380 vagy az alá) ameddig a baloldal Brüsszelben havi 5 milliós fizetéssel nem hagyja abba az ország támadását. Ott is az ellen ármánykodnak, hogy megkapjuk a nekünk járó eu pénzt.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)