Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szivcsakra a Börzsönyben, Jézus magyar volt, a Kárpátia dalszövegek visszafelé olvasva arámi nyelvű apokrif iratok, magyarok sziriuszi űrhajós telepesek, Trianon 100 év után lejárt, jaj mit ne hagyjunk ki 😂
Törölt felhasználó2022. 10. 23. 14:34
Na megosztom itt is a prognózisom, chart nélkül, funda alapon. 1 eur= 1 huf hamarosan. Hogy miért? Tessék:DD Pár dolgot kihagytok, elfelejtetek. Nemrég történt, hogy 2060-ig tervezett a Fidesz, az okokat kevesen rakták össze. 1: ki emlékszik erre? "Kiszált a kalitkából a madár. Három órán keresztül hibátlanul repült. Legközelebb három hétig kell folyamatosan repülnie, hogy végleg elhagyhassa a kalitkát" Igen, a Széles féle energiacella. Vajon véletlenül tűnt el? Aligha. A megfelelő pillanatra várnak a bemutatással, az energiaválsággal ez megérkezett. 2: zalai és dél-alföldi gázmezők Nem is kell nagyon ragozni, talán annyira csak, hogy az energiaháború okozta áremelkedés miatt ez is itt van a küszöbön, gáznagyhatalom vagyunk, a holdra is exportálni fogjuk. Hogy honnan lesz ezekre forrás, az egyben az utolsó pont. 3: 3000 tonna aranyat és 3000 tonna ezüstöt rejthet a Börzsöny (én teszem hozzá, minimum) Ez egyértelmű helyzet. Megérkeztünk az új világrendhez, a hamarosan életbelépő Bretton Woods III rendszerhez. Mi lesz a lényeg? Nyersanyag, energia, arany. Miben leszünk világhatalom? Csak ebben a háromban, kanyarban előzünk. Honnan tud ezekről Pozsár Zoltán? Elég annyi, hogy ő is magyar... Emiatt a HUF világ vezető valutája lesz, vége a dollár hegemóniának.
Aránylag nyugalom volt a tőzsdéken, energia ára csökkent. Ezek segítenek a forintnak. Hétvégi bejelentés szerintem negatív. Aztán holnap reggelig ki tudja.
Te tényleg nem érted. Az ekb nem veszi minden nap a ft-t, én annyit mondtam hogy ha külső nagy támadás érné a ft-t akkor ogen is közbelépne az ekb is. Ennyi, de látom ideges vagy a 434 en vett sörösüveg ára miatt🐑😅🤣🤣
Nekem is pont ez a várakozás a tegnapi nap után, épp ma tettem fel egy gondolatébresztő usdhuf chartot 387-es célárral. Nem leszünk népszerűek itt ezzel :))
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)