Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A jegybank elkötelezett , nem engedi elszállni a forintot, a kamatemelés miatt megdrágult a külföldieknek a forint shortolása . Ez átszik az árfolyamon.
Az biztos most így a jogállamisági vita "lezárása" előtt, hogy a kormány az MNB szeretné a legolcsóbban venni a lehető legtöbb devizát amíg lehet.. Pufferelés céljából szerintem tutira.. így megpróbálják lehúzni amennyire csak lehet.. Meg az is, hogy amikor elérjük a célárukat akkor jó nagy pakkokat vesznek majd, ami a repüléshez fog vezetni tutira megint, méghozzá meredekhez szerintem, főleg ahogy egyre közelebb leszünk az esetleges magyar pénzpiaci armageddonhoz..
25% kamattetőnél forint gyengülésben bízni , ezek után a forintot shortolni , nagy önbizalomra utal... Géza csak akkor van elemében , és ugrál örömében , ha a forint gyengül. Neki ez a boldogság.
Törölt felhasználó2022. 10. 17. 17:50
Mi itt a sztori, ami miatt paritás felé megy? Forint meg 400 felé?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)