C0lumb0

Regisztráció: 2022-07-11 18:17:25

Hozzászólások száma: 182

Utolsó hozzászólás: 2023-03-24 14:31


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

40 674
csütörtök, 01:19

utolsó 20 hozzászólás

EUR/HUF péntek, 14:31
Tudod mi a legdurvább ebben? Ki tudja még hány(száz) ilyen van.. Gondoltam hogy kettőnél nem állunk meg.. A 2008-2009 es többszáz után bankcsőd után most se.. Veszélyes ma daytradelni..
EUR/HUF csütörtök, 21:40
*A tavajival együtt  jönnek a számlák elirtam.... Kíváncsi leszek most ősszel mit fognak hazudni miért nem kaptunk semmit még akkorsem.. Addig meg marad minden csak így:
 https://fb.watch/jsspf_8cmi/
EUR/HUF csütörtök, 21:20
https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20230323/pozitiv-hirek-szivarognak-brusszelbol-a-magyarorszagnak-jaro-unios-penzek-ugyeben-604818  ;
Jön a pénz.. :) Már ősszel meg is kapjuk.. Mintha ezt már hallottam volna tavaly is..
Na hát csak kiderült mennyi pénz van befagyasztva.. ha azt a 28 milliárd eurót beszorozzuk a mostani árfolyammal akk bőven 10000 milliárd forint feletti szám jön ki.. Mintha nem ezt kommunikálták volna ezelőtt de érdekes.. ( a harmadát talán).. Már mindent megis tettünk, hogy meglegyen a pénz, közben a románok a kanyarban előznek minket, lmbtq haha "szájjel", de hát ugye a lengyelek is "megkapták" a lét mi is "megfogjuk".. Ekkorákat lódítani.. Még eltolcsy is belátta hogy ez már sok.. Nem kapunk semmit, az eljárás meg lesz hosszabbítva ugye ha ősszelre "jön" a lé az egyértelmű, jönnek a jó kis gázszámlák a hazaival együtt.. fasza lesz..
EUR/HUF szerda, 01:00
Hát tudom hogy nem tetszik akinek nem inge... Már mondtam. És veled nem vitáznék mert mint láthattuk annak sosem lesz vége. Inkább alszok nem érsz te annyit..
EUR/HUF szerda, 00:57
Itt legalább lehet ellene tenni.. Kár hogy ott nem.. Oda kellene facebook élőzni párat egy pár embernek azt a ner betiltaná a tv nézést rögtön..
EUR/HUF szerda, 00:54
Ja persze.. A Tv be is a reklámok közt a filmekkel kb. ez a helyzet.. Ezt mondja a Ner.. Ne nézzél tv-t ha nem tetszik a reklám.. Haggyuk ezt szerintem.  
EUR/HUF szerda, 00:48
Akinek nem inge... Ennyi.. Szerintem.. Csak már unalmas volt a napi 15000 spam.. 
EUR/HUF szerda, 00:10
Haggyuk ezt szerintem. Kár ide károgni olyan célból hogy le vagy fel imádkozzuk az árfolyamot miközben fórum társakat oltogatunk.. Értelmesebb hozzászólásokat várna az ember egy ilyen helyen mint ami itt megy mostanában.. Az m1 ről meg a híradóról nem is mondanék semmit.. Ömlik a fos .. Ennyi a véleményem a megafonosokról.. Az a legbutább ember aki ilyenek véleményére adva hozza meg pénzügyi döntéseit.. Aztán meg beültetik alompapirba, fosba euroba vagy amibe épp tudják.. Ha csak egyszer fölfognák az emberek, ilyen helyzetben, hogy ne adjanak kölcsön olyannak Olyanoknak aki nem érdemli meg, mert át lesznek verve, akkor ez a bagázs azonnal megbukna.. 
EUR/HUF kedd, 23:17
Hát ja.. Pontosan.. Aztán majd a kamatfizetéskor meg lesz*pják még a nyulat is majdan, lesz itt még olyan is.. Eu pénz nuku lesz.. Államhaztartási hiány lesz bőven helyette.. A fed majd beint az állítsuk meg USA-t miatt azt lepacsizik az eu val....  Majd akkor rájönnek, hogy kár volt égetni a pénzt mert a spekuláció az sose fog megszűnni amíg ilyen kretén játékot tolnak.. A turbulencia az nem áll csak úgy meg.. Erre fog rámenni a hatalmuk pont, hogy pár embert megszivatnak itt.... :) ugy gondolják a spekik miatt van ilyen árfolyam..? Hát ez vicc kérem, nem nem miattuk, hanem mert balf..ok.. nem tudnak kormányozni.. Megmondta Eltolcsy is.. Azért van mert a kormányzás az nem megy csak a pénzszórás lépjünk a gâzra ha fékezni kellene ugyebár, kanyarban előznek azt bumm! Megy a másra mutogatás! .. :) Majd az infla benyújtja a számlát jó vastagon hamarosan megint.. Azt azt már elég lesz megmagyarázni még a banános luxusmamiknak is, hogy hát jó nektek az utcán is.. Akkor fogunk jót röhögni, hogy pár ide irogató miatt buknak meg majd azt hiszik közben meg csak szimplán nem látják a fától az erdőt.  :) Éppen ideje lenne mert már unalmas a folyamatos népbutitás meg a hazudozás.. olyan lesz mint a cunami.. eltűnik a víz mint ha ki akarna apadni az óceán aztán meg ki lesznek mosva mint az ürgék..Szánalmas hogy a kormányunk spekulációs támadást lát az elmult 12 év mögött, meg még mindig a gyúcsányt..  Azt kellene látni amit tettek.. Levágták a gallyat maguk alatt azt azt hiszik a fa tanult meg repülni.. Na majd ha földet érnek...
EUR/HUF kedd, 22:09
Amit egyesek lerendeztek a 380 alatti napokban, azt színésziskolában is megirigylik. Nyilván ők annak örülnének, ha elszállna az euró, ez okozna nekik örömöt. A főjajgató napi szinten nyomja. 400-nél meg azt se tudta, mit makogjon 🐵.. Gyerekek komolyan mint az ovodában..
EUR/HUF hétfő, 19:42
Fed kamatdöntés Márc. 21.-22.*, MNB Márc. 28., Jogállamisági eljárás felülvizsgálat, hosszabbítás március vége.. Ha valaki elfelejtette volna.. Hát szerintem nem igazán megnyugtató azért, hogy folyamatosan azt mondogatják, hogy nem lesz több csontváz, nem lesz több bedőlt bank.. ezelőtti válság idején is több száz volt..Miért is kell ezt állandóan bizonygatni?  Most se állunk meg ennyinél szerintem. Illetve kiváncsi leszek majd a mi kamatdöntésünkre is ezek fényében. Az eu pénzekről nem is beszélve ("elvagyunk nélküle" is ugye)... Fényezik a 18 százalékot de meddig lehet vajon tartani még úgy, hogy itthon ne legyenek gondok úgy mint amcsiban? Na meg hát meg kell nézni a két utolsó hetes gyertyát nem tudom mire erősödünk. Valakinek ez most aranyáron van szerintem hogy levigye azt beültessen egyeseket.. Ha még jönne mellé valami extra dolog a gáz, gázvezetékek, olaj, putyin elfogatóparancsa vagy a háború bármi egyéb körül akkor hol állnánk meg vajon?  És ugye nagyon hirtelenek a felfelé mozgások.. Könnyen beragadhat most aki daytradel.. Vissza kell nézni a 2008-2009 es évekre azt látszik is,  hogy az akkori árfolyam alakulás most mit vetít előre.. volt olyan nap hogy 5-8 százalékot esett egy nap alatt az árfolyam.. Ha a Fed kamatot emel az ugye további problémákat irányoz elő a bankszektorban, ami egyébként is gond, ha vág akkor meg ugye mi sem igen fogunk merni tartani sem nem hogy emelni..  szóval ki van ez találva már... nem tudom mi olyan megnyugtató ezen most..
EUR/HUF hétfő, 13:10
https://www.reddit.com/r/hungary/comments/11tkyyb/%C5%91k_tapsoltak_orb%C3%A1nnak_m%C3%A1rcius_15%C3%A9n_lemondunk_a/
A legutóbb olvasott pár hozzászólás alapján kíváncsi lennék kinek mi a véleménye erről?  Elsőnek kéretik elolvasni alul a komment szekciót :) Hát eldobom az agyamat.:) :) Aki elfelejtette volna.. Mindenki összefogott állítsuk meg Gézut! :) :) Aki mer az Ner! Most tényleg ez lenne a lényeg egy tőzsde fórumon? 
EUR/HUF hétfő, 10:17
Hát kíváncsi lennék, hogy most mennyi kávéba fáj a  láncreakciós hevülést mutató forint árfolyam visszahűtése, a napi puskásstadionok mellé.. Aztán nehogy leolvadjunk mint a Csernobili reaktor.. Ugye ott is az okosok voltak a felelősek.. Valaki azt hitte hogy korlátlan energiákat lehet kivenni következmények ráfizetés nélkül..  Érdekes dolgokat lehet látni az euró árfolyamgörbéjén ha visszatekintünk 2008-2009 őszi téli tavaszi árfolyamaira amikoron Amcsiban hasonló sorsra jutott pár száz bank mint a mostani pár.. Ha követjük az akkori eseményeket akkor meg lehet nézni hova jutunk ha csak annyi százalékot esünk mint akkor egy év alatt..
EUR/HUF 2023. 03. 15. 16:31
Hát lehetséges.. A jelenlegi helyzet talán amiatt is van, hogy a befektetők szemében most a likviditás sokkal fontosabbá vált, mint a 10 éves kötvények, hosszabb lejáratu bankbetétek.. meg a részvények.. és kamataik.. Legfőképp ugye a banki részvények.. Kezd a bankválság begyürüződni? Menekítik a megtakarításokat megbízhatóbb helyre legfőképp kintre? Megnőtt a kereslet az euróra meg a dollárra? Nem tudni.. De ez a mostani állapot nagyon pánik hangulatot sejtet..
EUR/HUF 2023. 03. 15. 13:46
Azért az nem olyan egyszerű.. A selyemzsinórt is azért kaptuk, mert USA-ból is szépen néznek a királyunkra a palotában meg a bátrakra.. most nem adják azt az imf hitelt se csak ugy oda majd,  csak ha megvárták, hogy a kormányunk távozzék először majd akkor.. Az eu dettó szerintem.. Szóval vagy találnak alternatívát vagy talán nem véletlenül sopánkodik a jegybankelnökünk sem, hogy nem kellett volna a tűzzel játszani eddig a gázpedálba állva.. 
EUR/HUF 2023. 03. 15. 11:45
Hát szerintem nem az a kérdés hogy kellesz e hitelt fölvennie magyarországnak.. Az már régen világos.. Hanem hogy a jelenlegi helyzetben és ugye a mostani megitélésünk mellett ki fog majd adni nekünk..
EUR/HUF 2023. 03. 15. 10:59
Ha már március 15.-e van.. Egy kis független vélemény arról hogy "Mit kíván a magyar nemzet?"..
https://index.hu/gazdasag/2023/03/15/kormany-fidesz-ellenzek-forradalom-szabadsagharc-petofi-sandor-chatgpt/ ;
Na ez azért tényleg érdekes és beszédes volt.. :) Azért kíváncsi lennék, hogy ezt hogy hozta össze a mesterséges intelligencia..
EUR/HUF 2023. 03. 15. 08:49
Márc.16. Ekb kamat döntés, Fed Márc. 21.-22.*,MNB 28, Jogállamisági eljárás meghosszabbítás felülvizsgálat március vége.. Talán még a bankcsődök kapcsán is jöhetnek érdekességek..  Nem tudni mi lesz.. Annyi biztos az EU pénz az a decemberi ígéretek ellenére a mostani megnyilvánulások alapján teljesen felejtős, továbbra sem kapunk semmit szerintem jó sokáig még, nem lesznek pozitív fejlemények.. Kevéske amit csinálgatnak ezügyben.. Illetve az USA által kűldött selyemzsinór sem túl jó kilátásokat vetít előre a "bátraknak".. na meglátjuk..
EUR/HUF 2023. 03. 14. 11:39
 https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230314/rossz-hir-a-befektetoknek-a-fed-feladhatja-az-inflacio-elleni-harcot-a-bankcsod-miatt-602518
Hát ennek a cikknek a vége azért beszédes a kötvényeseket és a részvényeseket tekintve.. Ha nálunk is kiesne egy csontváz a szekrényből a monetáris politika végett, akkor ennek rájuk nézve érdekes következményei lennének.. Az meg ugye a befektetők betétesek nem gyenge mozgolódásához vezetne ami a mostani helyzetben NERisztániában nem túl jó kilátásokat eredményezne a bátrakra nézve.. Szóval megelőlegeződhetett a kamatvágás ezzel nálunk is a bankcsődök begyűrűződésétől való tartás miatt talán..
EUR/HUF 2023. 03. 13. 18:10
Na fene? Hát mi történt már itt? Jól elreppentünk hirtelen.. Na vajon hány forintnál kezdünk majd kamatot vágni? Lehet máris kipukkadt a lufi..?? Még se lesz ingyen a kenyér külföldiába 1 fosrintért? Vajon meddig repül ha eldurrantunk? Hát ahogy mondtam, beültették a verebeket a másik irányba is.. most jó gyorsan elszállnak, hogy esélyük se ne legyen kiszállni.. Na ezekután higgyétek el a 18 százalékot meg a nem lesz itt több kamatemelést, meg hogy a szar revolut nem biztonságos éppen most így forintgyengülgetés közben.. eddig ugye az volt..  és ezeknek a híreknek mindenféle társait.. Valaki ismét árfolyamgörbét rajzol, csak megfordult a kezével mert már túl messzire ment előzőleg.. Na meg hát járt ugye a devizakereskedésbe közben..

friss hírek További hírek