C0lumb0

Regisztráció: 2022-07-11 18:17:25

Hozzászólások száma: 325

Utolsó hozzászólás: 2024-02-15 10:54


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

67 487
ma, 20:32

utolsó 20 hozzászólás

EUR/HUF 2024. 02. 15. 10:54
Hát igazából ezelőtt pár évvel amikor a hitelkamatok lent voltak akkor érte meg a legjobban hitelt felvenni már a mostani infláció miatt is.. Mostanra megemelkedtek a hitel kamatai, ahhoz viszonyítva.. ezután is várhatóan tovább fognak emelkedni szerintem... ha bejárjuk a török utat vagy az argentint akkor ha van lehetőséged rá ami mostanra kevesebb embernek adatik meg, most sem késő szerintem, mert egy hiperinfla esetén a mostanitól nagyságrendekkel nagyobb pénzromlás jöhet.. ami a hitelek visszafizethetőségét nagyságrendekkel megkönnyítheti.. nem is fogják osztogatni ha úgy lesz pont ezért és már visszafogták.. A mostani hiteleknek is olyan követelménye van aminek nagyon kevesen felelnek már meg nem véletlen van így.. tőke nincs rá ellenben félnek hogy bebukják a kölcsönadott pénzt. A látszatot fönt kell tartani.. hogy ők bizony hogy mennyire is családbarátok választás előtt.. (ja ugyebár nem azok... pedofilbabusgatók közben, mint legutóbb is kiderült..) Én nem hiszek a propaganda által hirdetett aranyeső sztoriban ... Ilyen politikával csak csődbe menni lehet, sehova máshova, ahol szétlopnak, elkótyavetyélnek lélegeztetőgépekre egyméteres kilátókra lölőkékre stb. stb. mindent, ahol nincs demokrácia, van helyette diktatúra.. Az EU is megigérte nekik már hogy bedöntik rájuk a Nemzeti devizát ha nem változtatnak, ezek meg ott legfelül akkor sem mondanak le, akkor se lesz ügyészség, meg semmi, csak a hazudozás megy körülötte.. akkor is csak szembemennek az EU-val, pedig màr régen lekellett volna mondani mindnek.. egytől egyig.. mert alkalmatlanok a vezetésre és elbukták a becsületüket régen . Mostanában teljesen feledésbe merült a mérföldkőletétel is valahogy. Nagy hallgatás vihar előtti csend.. ez van most szerintem.  Ám a felelősséget mindenki vállalja a befektetési döntései után.. mert ha valami csoda folytán rendeződne az ország sorsa akkor a hitel bukta is lehetne most.. de szerintem ilyen nem lesz..
EUR/HUF 2024. 02. 15. 09:51
Hát nekem is ez a véleményem. Honnan máshonnan lenne pénz ezermilliárdos kamat kifizetésére, ahol a vezetés képes volt az utóbbi pár évben megduplázni az államadósságot.. megemelni a nyugdíjkorhatárt lezülleszteni az oktatást egészségügyet és így tovább.. Amellett hogy euró milliárdok jöttek. Amik most már nem jönnek pár éve. Vagy csak csordogálnak mint a kiszáradó félben lévő patak.. ez nemigen fogja éltetni a gazdaságunkat.. Indul a nyomda méghozzá gőzerővel.. meg a színház.. Kihuzzák a forintosok zsebéből azt az orruk előtt amit kaptak.. ingyen vacsora nem lesz.. mi másból lenne fedezet..??? ( vagy  majd visszaosztják a kamatot a befolyt alompapirpénzből pár évig azt majd mikor a tőkét kellene visszaadni akkor lesz lyukas a kassza? Hogy lesz úgy újra eladva az alomadósság?) Hát ahogy ezek szórják a pénzt talán már erre sincs lehetőség .. Nem adnak ezek semmit vissza.. Csak a látszatát szépnek.. "pénzeső" esik csak nehogy majd sepregetni kelljen utána .
EUR/HUF 2024. 02. 13. 13:07
Előbb megvárják hogy éhezhessenek, és megfagyhassanak azt csak utána lépnek fel.. Vagy is hát a 🐑 - ák megvárják.. Ott van az ingerküszöb.. A többiek már rég leléptek.. De nincs már messze az sem... 
EUR/HUF 2024. 02. 13. 12:54
Az megvárja az EU pénzeket.. majd utána.. 🫣vagyis azt várhatjuk..  Minden szava hazugság, el ne hidd hogy komolyan gondolja.. 🤥
EUR/HUF 2024. 02. 13. 12:40
"Az utolsó kapcsolja le a villanyt.." kb. Ha demokratikusan járnak el..
EUR/HUF 2024. 02. 13. 12:29
"Brutális mennyiségü pénzhez JUTHAT magyarország"... 😱😵‍💫🤔 Olyan Déjà vu érzésem van már megint még mindig és még most se.... pénz nem jön csak hitel, amit lehet nyögni vissza.. jööön??? Azt hittem má mögjöttek régen.. Úgy adják elő, mint ha már holnap megkapnánk azt a több mint 11000 milliárd forintot amit elbaxtak... Több éve.. közbe csak 900 milliárd jön talán.. csak a helyreállításra szánt pénz volt ennek a hitelnek a többszöröse ami még a fasorban sincs nem a láthatáron.... (Akkor amikor ennek a tizszeresét elbaxták akkor érdekes mód sokat használták a csak ennyit meg csak annyit zároltak, kicsinyítő jelzőt..) Mostanra már brutálisra változott a nézet.. És ennek a 900 milliárdos "brutális" pénznek a 10-12 szeresét már rég megkaphattuk volna...  Az mennyire brutális bukás akkor?  Év végére a 12-ed részét szeretnék kiosztani, az asztán a nem semmi, világmegváltó lesz tényleg.... Ja és hát az is lehet hogy csak szöveg lesz mint az elmúlt 2-3 évbe.. mert én már annyiszor olvastam itt, hogy jönnek a pénzek így meg úgy, hogy már kezd unalmas lenni, hogy megint ezt kell olvasni és még mindig csak jönnek és jönnek a pénzek.... Mint ha egy másik galaxisból jönnének... 
EUR/HUF 2024. 01. 31. 09:48
Mindezek után érdekes vissza hallgatni ilyeneket: https://infostart.hu/audio/0003d/0003d780a.mp3
EUR/HUF 2024. 01. 30. 12:22
Hát amint láthatjuk Nernia csodálkozik rajta, hogy a saját fegyverükkel, a zsarolással támadnak föntről.. Úgylátszik hogy ért ahhoz más is, nem csak a csuti, és csak védekezésre használják velük ellenben.. Egyenlőre.. És csak fenyegetés szintjén.. Várható volt, hogy a minicsuti előbb utóbb szembe találja magát ezzel is ha kilóg a sorból. "Most kezdődik a tánc"... Mondja a nóta.. Meg azt is, hogy ugye "lesz@rni lehet, de felsz@rni nem.. "  Szóval ideje lenne belátniuk végre, hogy tévúton járnak.. belépni az ügyészségbe, meghozni az elvárt döntéseket, és széllel szemben nem pisálni.. főleg így évek távlatából.. Ez persze sosem volt erősségük, pedig ez lenne egy ország érdeke.. de nem az övék mint láthatjuk.. Mert ugye a "börtön ablakába soha nem süt be a nap".. Látható is az eredménye a gazdasági helyzetünkön.. De sebaj, majd az EU belöki kettesbe a járgányt, jön a hetes cikkely, azt megvonják a szavazati jogunkat ideiglenesen, utána szépen megszavazzák a minősített többséggel való döntéshozatalt nélkülünk, és akkor lesznek csak gondok még.. Ezek azt is megvárják ám.. Nem lesz pénz semmi, a jelenlegi gazdálkodással.. Amire Nernia képességeiből futja, meg lehet nézni már most is, hogy hová vezet az út.. dupla államadósság, égbeszálló infla, stb stb.. főleg ha kiterelnének minket az eu-ból.. Akkó má jobb lenne? Lónak a micsodáját, ugyanezekkel a csuticsótányokkal meg gyucsótányokkal? Mert a mi törpikénk ugye sosem bír ám engedelmes lenni..  Ő a főni azt hiszi.. Na persze ők semmibe sem hibásak ám.. Mindig csak a Gyúcsótány, meg a gonosz Prüsszel..  ők mindent is jól csinálnak 16 éve, de eredmény az nincs semmi.. "jó van az úgy".. Rájukdöntik az árfolyamot, már azt pedzegetik ... Más kérdés, hogy ezt eddig is letojták, addig számított, amíg a nyájat beterelték az alomba.. mostmár más szelek fújnak.. lesz még sipákolás valami azt súgja.. 
EUR/HUF 2024. 01. 24. 20:25
Picike versike: Úgy tűnik megszűnt a kézivezérlés, érdekmúlás és kényszer miatt...Indul a nyomda is már csak néhány pillanat..Tudtàk ők ezt már az elejétől.. mégis újabb tévutat jártunk meg magánérdekekből.. Népjólét mit nekik.. megfojtanak ezek mindenkit..Elveszik az utolsó kis bubor-ékot is.. Kissé megkésve  indul a kamattorpedó is.  Beszedték a sok zsét alomba, jó nagy halomba, mostmár csak el kell szórni mint a többit magán vagyonba. Ugyanazok az emberek, ugyanúgy fogják elqrni mint a többit anno.. Jönnek az EU-s pénzek is.. ja ja az apró..  talán.. Mi más is jöhetett volna netán? Bölcs kormányzás? Nagy lófaxt, jött helyette romlás.. Balek volt ki elhitte..  Kár hogy lyukas a pénztárca és a zseb is már helyette.. A befektetők érdekei a továbbiakban kukázásra vár..  eszi is a kecske a káposztát már....  A szégyen akkora, hogy egyeseknek már a puccs is jó volna..  Made in hungária....  Én így szeretlek.. 
EUR/HUF 2024. 01. 21. 14:14
Na ja persze.. Akinek van egy kis esze, az nem magyar bankba nyit devizaszámlát, nem bízza a kecskére a káposztát.. illetve nem köti az orrotokra, hogy abból mikor vesz, vett legálisan aranyat, hogy aztán majd beszolgáltathassa tolvajoknak azt amiért megdolgozott amiből adózott nem úgy mint a csuti a havi ötmiskájáért.. 
EUR/HUF 2023. 12. 27. 20:43
Na hát lemaradtam.. Ez a"törölt felhasználó" ez már beteges amit csinált ide.. Azt ne mondja már, hogy az a 15-20 százalék kamat az ingyen az államtól az ölébe pottyan "kockázat nélkül" bárkinek a semmire.. Minek szajkózgatják ezt a kockázat mentest annyira egyáltalán ha az? Mert senki sem hiszi el? Miért van erre szükség?  Mert micsoda rendes törvénytisztelő minisztereink vannak / voltak? Biztos azért adják, mert semmi kockázat nincs na ja.. Annyira sipákolt itt ez a nevenincs mint aki épp megfulladni készül a vízben. Na az ilyen fojtja bele maga mellé a másikat is.. Minek akar ennyire meggyőzni mindenkit hogy mindenki hülye itt fordítva ül a lovon? Ilyen rendes NERlovag lenne vagy mi van? Olyan ez mint ha előszele lenne a fo$ megrogyásának.. most kell beültetni azt aki eddig tartotta, máshonnét nem jön pénz már.. elfogyott a bizalom.. Ja de bocsánat majd az EU küldi megígérték.. két év alatt huszadjára, a csicska megmondta.. Ja az aprót küldik előre.. vagy 3 évig de még ezután bírálják el a számlák, a vétózgatások meg az ujraéledő állitsuk meg brüsszelezések alapján, hogy jön e, jó e a számla, meg hogy lehívható legyen.. csak nehogy elguruljon majd a gyógyszer.. valahova azt az apró se jöjjön.. A gazdaságpolitikájuk meg sikerrel termeli a többezer milliárdos negatív "hasznot", na ennyire képesek a nagy szakértők az Uniós források nélkül.. az EU Ügyészségbe nem lépnek be azért minek is.. miért is?  De a bizalom az kellene az emberektől.. a sok "hülye" azthitték mind benézi ezt a szinjátékot az euróárfolyam körül szerintem.. hát ezek szerint nem jött be a dolog túlzottan, ha erre van szükségük, hogy ilyen trollokat fizessenek még mindig..
EUR/HUF 2023. 12. 25. 05:31
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! Csak véletlen volt! Gondold mellé a zárójelet is.  ;)
EUR/HUF 2023. 12. 22. 16:30
Na ja.. Azt kő Van erre egy jó poén is: A Csuti meg a Csicska sétálnak az utcán, beszélgetnek... Mit adjunk ajándékba a népnek karácsonyra? Kérdi a Csicska a Csutit. Tanakodnak tanakodnak.. Egyszer mondja a Csuti menjünk kérdezzük meg tőlük. Találkoznak három emberrel odamennek hozzájuk.. Kérdi a Csuti a legfiatalabbat elmondaná nekünk mit szeretne karácsonyra kapni a kormánytól? Jaj főni hát én egy szép új autót szeretnék magamnak.. Á tesó meglesz! Nem győzi megköszönni.. Erre megszólal a Csicska megkérdi a következő embert egy középkorú srácot. Hát maga mit szeretne karácsonyra? Á főni én azt szeretném, hogy lépjünk be az Európai Ügyészségbe, hogy megkapjuk végre az EU pénzeket ami nekünk jár, hogy mindenkinek legyen normális fizetése nyugdíja és ne legyen ilyen nagy infláció. Á meglesz tesó meglesz! Nem győz hálát adni a srác.. Mire a Csuti megkérdi a harmadik idősödő szemmel láthatóan gondolkodó öreg rókát na és maga? Maga mit szeretne karácsonyra kapni? Én nem kérek sokat.. Mondja mormogva a bajsza alatt az öreg.. No ugyan ne szerénykedjen jönnek a választások, mondja a Csuti! Csak egy mérőszalagot szeretnék.. Mondja.. Egy mérőszalagot? Kérdi a Csicska erre megrökönyödve.. Hát minek az magának? Háát.. Feleli az öreg azért hogy meg tudjam mérni azt a nagy lóf@szt, amit ez a két bolond fog kapni maguktól!
EUR/HUF 2023. 12. 14. 13:45
Be van betonozva... Arra a kártyavárra gondolsz amit összehazudnak?🤣🤣🤣
EUR/HUF 2023. 12. 14. 08:46
EUR/HUF 2023. 12. 14. 08:23
Lehivhatóvá válik talán...
EUR/HUF 2023. 12. 14. 08:12
Mert igéreten kívül semmit nem kaptunk most sem..

friss hírek További hírek