Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
szted tényleg a párnacihában van 100 gurítás kp-ban és ft-ban? ne legyél már amatőr. Amúgy ha tudni szeretnéd most van pmáp (2 új), van kötvény követő alap, van crypto (ez ugye dollár based) és van részvény... ezekben csücsülök most és várom a jó beszállót még ingatlanba, cryptóba és részvénybe ;) Amúgy folyamatosan veszem az OTP-t meg a cryptot, a cryptom pl 10%-n kamatozik is szépen (dollár alapon) ha tudni szeretnéd- szóval nekem ku...va mindegy barátom hogy föl vagy le, és marad fagyira is ;)
milyen szabályok szerint diverzifikálsz? csak, hogy jó befektetésnek tartottad 100 milkó kp hufban ülni?? mééé nem tetted be a legeslegszuperebb alompapírba? vagy ez csak az apró a morzsa, mert van 400 milkónyi $ba és 500 milkónyi chf ben , ez meg csak konyhapénz? meg fagyira van??
látom neked az etalon a sörösüveg :) :) nekem a bajor perec, sajtok, túró rudi! És ebből is látszik, hogy te vagy a nagyobb pénzügi guru, hisz amiben te méred ott a göngyölegnek is van értéke!
és erről is én tehetek mi? :D vegyél te is! ja mondjuk ahhoz sok sörös üveget kell visszavinni ;) de vigyed szorgosan mert valakinek fizetnie kell majd és az te leszel ;)
én nem vagyok gestapós és rakom el amiket más ír mint te ;)! Mennyire is vártad akkor, kérlek oszt meg velünk, mert nekem a 600 rémlik nagyon meg a határ a csillagos ég :D lol, nem 1 hétről beszélünk itt, ezt csak a sörösüvegvisszaváltók nem tudják felfogni :D
Látom még akkor mindig nem vettél kecót.......azért a -40%ék szerintem nem rális. Mondom ezt úgy hogy Én is venni szeretnék a közel jövőben. (Az ok, hogy kereslet esés, meg tranzakció szám csökkenés meg stb...., de van egy olyan inflank, ami szépen támaszt is, sajnos).
Nem csak ennyit mondtál, legutóbb a kérésedre Géza újra betette a gyűjtést tőled. Ellenben itt nem emlékszem senkitől 600-as eur forecastra, linkeld kérlek. Hegesztő szakemberrel te vagy napi kapcsolatban, nem mintha ez degradáló lenne, max Neked az.
nem ismerem a Lengyel helyzetet annyira, ezért nem szólnék hozzá érdemben. Viszont az látszik, hogy Navra nagyon teper, kell nekik nagyon a pénz mert már lassan nincs miből osztogatni :D
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)