Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Orbán Viktor 250-es gázárnál azt mondta, hogy ha vége a háborúnak, azonnal felére esik a gázár. Most 126 EUR a gáz. ha ironikus akarok lenni, akkor azt mondom, hogy a 8. szankciós csomag hatására feleződött a gázár. Hadd zsibbadjon egy kicsit a fideszesek agya.
Ez nem így van.. A pénzed bankban van ugyanúgy csak ezeknek minden országban van számlája szinte és váltás esetén valójában pénzmozgás nincs a számlák közt nincs nemzetközi utalás, csak átvezetik az átváltott összeget a másik számládra. Egyik banknál elérhetővé teszik a pénzed erejéig a számlájukat a másiknál meg letiltják.. Annyi változik hogy melyik bankban vezetik.. Ha bedőlés van az adott bank feltételei szerint van biztosításod rajtuk keresztül ugyan úgy én így tudom.... De a szabályzatban benne van náluk hogy mi történik ilyen esetben el kell olvasni..
Kp-ban jobban bízok. Wise, Revolut milyen biztosítékot ad, hogy ne tűnjön el a pénzem egy esetleges bedőlésnél? Ha jól tudom, bankfelügyeleten kívül állnak. Mi a helyzet ezzel kapcsolatban EU szinten?
Dutch TTF 130 EUR alatt. 1m3 gáz most 550 Ft körül van. A legtöbb magyar cég szeptemberben újította meg a gázszerződését, 1000 Ft feletti áron. Biztos, véletlen...
Engem 4 éve etettek be (pontosabban jöttem rá, hogy a nemzeti fos HUF-ot dobni kell, Orbán atyánk azon keresztül lopja ki a szemünket), azóta ft-ból csak a konyhapénzem van.... hát nem bánkódom.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)