A tény az,hogy te soha nem adod el egyik emelkedésben sem.Múltkor is ment 100 %-ot 3nap alatt,de te akkor is siránkoztál.Hagylak titeket beszélgetni tovább.
Így van! Én meg fel, illetve lebeszélő speka vagyok szerinte😃 Hát basszus ,nem fogom senki kezét hogy vételi, illetve eladási gombra nyomjon. Azt gondolom itt felelősségteljes emberek kereskednek, és ha valamit vásárolnak azért utána néznek, tájékozódnak!! Nem a fórum beírások alapján kereskednek, akár több millió forinttal!!
Hagyjad, a beültetés a dolga. Amit ő írt, fényes jövőről stb. azt ilyenkor elfelejti. Meg azt is, hogy trollnak nevezett, mikor előre megmondtam ami jön. Mondjuk a tények sosem zavarták. 😅
Jaa. Múlt héten írtam egy alkalommal, előtte két hónapig semmit sem ide. Ha neked ez fesztivál csinálás itt, akkor te beteg vagy, üldözési mániád van felém😃😃
Látom itt is csinálod a fesztivált🤣 300-560 (3 nap alatt) több 100k-s forgalommal mi volt? Te mindenhol csak a speka ledumát nyomod,vagy felbeszélsz,mikor mi az érdeked.
Itt milyen hullámokat lehet le kereskedni!!??😃😃 Vicces vagy!! Heti pár százezer forintos forgalom ebbe a szarba, ezzel aztán szépen lehet hullámokat lekereskedni😃😃 Rábában, 4igben ,dufferben wabiban, meg néhány értelmesebb papírban igen, de ebben a posványban??
Hogy eltűnt a sok beültető szerencsevadász... 🤔 De ugyebár én trollkodok. 🤣 Szerintem egy évig megint marad ez a sáv kb 250ig csorgással, heti 1-2 százezres forgalommal (max lesz egy két nagyobb önkötés, aki adót optimalizál ezzel a f*ssal) aztán megint lesz egy kamu felrántás, megint beültetnek pár lúzert, jönnek az 1000es, 2000es célárak, majd visszacsorgás még mélyebbre. De hát én ugye ehhez nem értek. 😅😁 Ilyen szuper cégvezetőkkel nincs miért aggódni, az irány egyértelmű 💩📉🤡
Érthetetlen miért nem basszák már ki innen ezt a szart, még nord, nuutex is fényévekkel jobb!! Sőt extendes papírok nagy része is nagyságrendekkel jobb ettől a szartól!! Mondom úgy hogy van még némi papírom kb. 70%-os bukóban. De már ezt leírtam total veszteségként😟
Nem vagyok orákulum, azt mind tudni fogjuk szerintem. Például nem ilyen eredményekkel jönnek a jelentések. Lesz oka is az emelkedésnek, nem egy ilyen kacsa, hogy valami szerencsétlen vett pár részvényt, hogy elkezdenek valódi értéket teremteni és nem valami ócska sajtszeletelő gép a legnagyobb sikerük, vagy netalán osztalékot fizetnének stb. Mint a jól teljesítő részvények. A legjobb persze az lenne ha ez a Foodnet banda Pruttykaistól lelépne a balfenéken és jönne valami tőzsdére való cég meg tőzsdei jelenléthez értő vezetés. Ezekkel szerintem sok kérdés nem lesz a jövőt illetően... 🤡📉💩
Miért trollkodom? Miben nem lett igazam? Az miért nem trollkodás, mikor minden speka felrántásnál elkezditek tolni, hogy megindult az jön vmi, stb. stb. és engem savaztok, mikor beírom, hogy szerintem ez megint egy lepkefing. Aztán csak kiderül, hogy az... Szerintem sokkal inkább az a trollkodás, bár célja inkább mások beültetése lehet.
Ismét lett volna alkalmad eladni 500 felett!Ha ennyire negatívan látod a jövőképet,miért nem adtad el?Már visszavehetted volna vagy 10x ..Szerintem csak trollkodni jársz ide :)
Nem barom szerintem, csak vagy úgy van vele, hogy szinte bármi másba átlépve vissza tud hozni az itteni bukóból, vagy ha az áprilisi 250 megint megfogja az esést, akkor lehet azzal számol ott majd visszaveheti... 💩📉🤡
Amixa Kisemmizettek és Földönfutók Nyrt.