Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Csak pár napig tervezik alkalmazni, szóval most nem kell azt gondolni, hogy majd a dkj meg ezek is 18%ot fizetnek Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. A rövid hozamok emelésére az MNB célzott, átmeneti eszközt vezet be, egy egynapos gyorstendert írunk ki, aminek a kamata 18%, ezzel párhuzamosan folytatódnak az egynapos swaptenderek, ahol a kamatozás 17% lesz. Ezeket mindaddig alkalmazzuk, amíg szükséges, illetve nem látjuk a pénzpiaci helyzet stabilizálódását. Reményeim szerint ez néhány nap lesz - mondja Virág. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Nem kereskedem ezt a keresztet(egyik HUF keresztet se), de a tetőzés benne volt(más nem időszakosan. De nem ezért írtam be most. Mikor olvastam, h MNB nem élőben hanem majd online később jelentkezik be már erős gyanúm volt, h valamivel készülnek. Nyitás után kényelmesen felvehették a short pozit azok akik tegnap lemaradtak…. S persze csak semmi bennfentes info…
Ezzel a kamatemeléssel csak azt ismerték be, hogy kurva nagy a baj, és szájukig ér a sz@r. (Meg bizonyították, hogy szavahihetetlen banda. Ja, meg a belső kör nagyot szakított rajta, nem mellesleg.)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)