Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ez nálam a (hagyd a pics....) kategória. 10 éve oldalaz, havi charton is értelmezhetettlen a mozgása, és még sokáig fog oldalazni. Nagyon kicsi a mozgástere, és a mozgásból van a profit ezért én ilyenekkel nem foglalkozok. De egy ilyen mozgásra/szerkezetre számítanék hosszú távon. https://invst.ly/z7k0k
Ne orulj. Szerintem ezzel kinyirjak aZ orszagot es a spekik kicsinaljak Matolcsy t. Csak figyelj. Nem csak egy napbol all a vilag. Ez totalis elismerese annak, hogy nincs a kezukben az iranyitas
Neked mi bajod van? Ne magadból indulj ki. Leírtam mikor mit vettem, csak a poén kedvéért beírtam minden vételem, valósan. Korán kezdtem venni, jegybank picit beszopatott, de végig veszem eur-t.
Ezzel kinyirjak magukat. Ezt a kamatot nem tudjak kifizetni. Cegek tomeges bezarasara es kokemeny megszoritasokra a haztartasoknal. Szerintem most indultunk el a csod fele. Ha a spekik rajonnek, kicsiljak orbanekat es innen nincs visszaut
jajj de fáj ez most a sok shortos madárnak itt :D loool Gézuka meg bandika vásárolta bőszen 434 en... hát én mondtam hogy kár széllel szemben pisilni... hm...
Grat . En nem ultem pozicioban. Mert az eszem azt sugta ugyan, hogy mar kritikus szinten volt a forint. A haza forintban megtakaritok szempontjabol. Mert igy hogy akarjak az embereket, a hazai allampapir piacra terelni, es tartani.De mar annyi.mindent lattam, hogy nem mertem csinalni semmit. De neked grat. :).
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)