Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Össze kell még vágni! Sajnos nincs egy értelmes aki el tudna normálisan mondani:) Hihetetlen ez az ország:)Most megint megnyomják a forintot mintha a lenne valami értelmes megmozdulásuk aztán pár nap és indulunk vissza! Sajnos a piac minket büntet ezek miatt.De jóó van ez igy.
Tegnap mikor irtam, hogy, hogyan intervencioznek az MNB helyeben. Akkor pont erre gondoltam amit most ma csinalnak. Eros megindindulassal, kezdessel, egy par szaz millios intervencio eseten, pont ez kovetkezne be amit most latunk a dorint piqcon. A shortosok vevokent lepnek fel, bizonyos szintek, a stoppjaik atszakadasa utan. Nincs akkora short allomany a forint piacon, amit par szaz millio euro eseten, intervenciobal ne lehetne átutni. Es akkor be lehet segíteni kommunikacioval olyan kijelentesekkel, "hogy mindent is megteszunk, akar a kamattal is" stb. Erre ma meg ugy nez ki megcsinaljak. Ideje volt! Jo reggelt, de jo hogy fel tetszettek ebredni !:)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)