Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
En nem vagyok se libsi se nem sivalkodok. Nagy eredmeny e a 3 forint,m. Nem eshet minden nap, ahogy irtam mar, kell egy kis recovery. De ha igy gondolod, hogy ez neked nagy eredmeny. Gratulalok neked es a forintnakw
Mielőtt elkezdenétek EUR/USD (EUR/USD) is at 0.9781 (+0.79%) http://www.investing.com/currencies/eur-usd?utm_source=investing_app&utm_medium=share_link&utm_campaign=share_instrument
:))))))) !!! Sokszor szóba került de én kérdezném: Aki devizába (mindegy milyen) nyargalt át, ki milyen helyekre helyezte el illetve "tartja" ? Nálam vegyes, kp (cihában) , külföldi bankszámla, magyar brókerszámla rv.-ben
Nekem már az is felnyomja a vérnyomásom, mikor a BL meccs szünetében jön az egy perc és nyersz. Nem vagyok mazo típus, magamtól nem kattintok a királyi csatornára.
Vajon a Románok mit csinálnak (jobban) ? Süket duma volt a mai infó is, persze nem számít az árfolyam, aha akkor mitől drágul megint akkorát az üzemanyag, majd pár hét múlva az élelmiszer, vagy miért egyre drágább finanszírozni a rezsit és a sapkákat - itt valami nagyon nem stimmel. A nyomorék kérdező szócsöveknek legnagyobb problémája, hogy a közterületen több a zöld a parkoló helyett... megérettünk a pusztulásra. Ami megy agymosás a facen is, itt van ez a Deák Dániel, Jézus gyerekek, azért mindennek van határa...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)