Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
szieszta kedd, 13:21
Előzmény: #211739  dexter

Én ebben egy picit megengedőbb, vagyok, nem mindent lehet nyereségesen működtetni. Van olyan, aminek nincs akkora követő tábora, mégis jó, ha csinálják. Még a forma 1-et is támogatni kell, mert közvetlenül hoz valamit Magyarországnak.
Például  a néptánc is csak egy kis közösség, mégis jó, hogy van. Hasonlóan a színházakkal, vagy a nem divat sporttal. Azt ilyen kis országban nem lehet elvárni, hogy különböző csapatokat a piacról tudjanak fenntartani. Minden szépen elsorvadna.
dexter kedd, 13:06
Előzmény: #211732  szieszta

"Előszeretettel büszkélkednek a stadionokkal. Ezzel nem is lenne gond, mert fejlesztés az jó dolog. A baj ott volt, hogy ezek mennyiért épültek. Abból  a pénzből akár kettőt is lehetett volna építeni."
De, nagy probléma a sok stadion. Még akkor is, ha nem túlárazva épült. Ugyanis ezeknek tetemes az üzemeltetési költsége, és mindegyik veszteséges. Éppen emiatt senki nem akarja üzemeltetni, így ezt is mi fizetjük. Éves szinten a stadionok üzemeltetési költsége 100MrdFt nagyságrendben mozog.
user01
user01 kedd, 11:46
https://m.youtube.com/watch?v=oSZjpT6O-zk

Vitézy hosszasan kielemzi a Mohácsi-híd és környezetének brutálisan pazarló beruházási terveit. 

Mielőbb ki kell mondja egy bíróság, hogy a fidesz és a NERencek egy maffiát alkotnak. Egy bűnszervezetet, és minden ügyüket a bűnszervezet mókolásaként kezelendő.
offshort
offshort kedd, 11:39
Előzmény: #211736  offshort
"A Matolcsy György által irányított MNB-igazgatóság ugyanis a Fidesz által kreált Alaptörvénnyel is ellentétesen, az államháztartásról szóló törvényt kijátszva, 
és a maga által készített „Alapokmányra” hivatkozva, 2014-ben 245 milliárd forintot kreatív könyveléssel kiszervezett az államháztartásból. Ezt az összeget – az akkor és a ma is érvényes szabályok szerint – az államadósság csökkentésére kellett volna fordítani. 
.  
Amint arra már utaltam, a törvény átalakítása mellesleg arra is formális lehetőséget adott, hogy az MNB tulajdonosát képviselő gazdasági miniszter, a „jegybanki függetlenség” szentségére hivatkozva, széttárhassa a karját: a kormánynak ebbe nincs beleszólása.[2] 
Holott – szerepéből adódóan – szóvá kellett volna tennie, hogy az MNB realizált árfolyameredményének alapítványokra fordított része voltaképpen a költségvetést illeti, 
és az államháztartásról szóló törvény értelmében az államadósság csökkentésére fordítandó." 
offshort
offshort kedd, 11:07
Előzmény: #211727  szieszta
köszi betettem a listába! 
offshort
offshort kedd, 11:06
Előzmény: #211728  GajdicsNemErti
köszi betettem a listába!
Szabolcsi57 kedd, 08:25
Előzmény: #211731  szieszta
igen, de az van amit már mondtam: hogy várhatjuk el, hogy azok az ügyészek vádat emeljenek akik eddig eltusoltak?
szieszta kedd, 08:21
Előzmény: #211730  szieszta

Előszeretettel büszkélkednek a stadionokkal. Ezzel nem is lenne gond, mert fejlesztés az jó dolog. A baj ott volt, hogy ezek mennyiért épültek. Abból  a pénzből akár kettőt is lehetett volna építeni.
Az autópályák is nagyon hasznosak, de ott is  a brutális túlárazás miatt van gond és nem fejlesztések miatt.
Az nagyon látszik, hogy a fidesznél minden a lopás mögé volt beállítva. Ha bármilyen állami megrendelést megvizsgálnak, biztosan lesz valami csókos, aki jól jár vele.
A 3%-os hitel is a bankok szekerét tolta, mivel az állam felfizette a kamatot a piaci kamatig, így nem ők károlták el a fölét, hanem mindenki fizette. Ráadásul ezzel megsokszorozták a hitel felvevők számát, ezzel biztosítva az oligarchák kezében lévő bankok luxus nyereségét.
Az állami egészségügyet leamortizálták, ezzel a magánegészségügy fele terelték az embereket. Nevetséges ilyenkor a vizitdíjat emlegetni, mikor az ember élete forog kockán.
A sportról meg a kultúráról ne is beszéljünk. Persze, hogy kell az állami támogatás, de ne pofára legyen osztva és ne mértéktelenül. Mága minden egyes koncertjére kapja az 500 milliót, egy zeneiskolában meg a szülők dobják össze a virágcsokor árát. Legutóbb volt egy V4 es pályázat, ahol Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Magyarország képviseltette(volna) magát és  a magyarok nem tudták bevállalni, mert még a buszra sem volt pénz, amit önköltségként kellett volna biztosítani.
szieszta kedd, 07:25
Előzmény: #211729  Szabolcsi57

Mondtam én, hogy csak el kell indítani  a lavinát és az szépen lesodorja   a szemetet.
Nagyon sok jómadárnak megjön a kedve az éneklésre, ha  a bőrét kell mentenie.
Sokan felszabadulva  a diktatúra alól is majd megbátorodnak...."ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek beszélni???"  
szieszta kedd, 07:20

Ezeket a fidesz által elkövetett milliárdos lopásokat nagyon sokáig lehetne sorolni, de nem szabadna elsiklani a kiskirályok pár száz milliós lopásai felett sem. Az önkormányzatokat és azok cégeit nagy előszeretettel fejték a csókosok, sokszor kisebb összegekkel, ami senkinek fel sem tűnik. Hihetetlen, mennyi kilátó, lomkorona ösvény, bicikliút, fürdő, játszótér ....és még sorolhatnám, épült azért, hogy a túlárazással valaki nagyon jól járjon. Nem volt semmi elképzelés, csak a kiírt pályázat és a lehetőség a zsebek megtömésére. Szeged környékén kirándulva láttam azt  a pénzszórást, mikor pályázatból megépült turistacsalogató romokban hever. Mivel a pályázatot jelző tábla  a legnagyobb érték, a többi általában silány, így látni az életútját. Az első éven szép, másodikon leharcolt a harmadik éven már használhatatlan, lezárva. Láttunk összedőlt kilátót és romhalmaz játszóteret. De volt, mikor a benőtt gaz állta utunkat a tanösvénynél. Hadházy naponta mutatott be hasonlókat, de ennek a sokszorosa van.
Jó barátom ilyen tanácsadó, mondta, sokszor a csókosokat hívták az illetékesek, hogy van megint kiírás, találjatok ki valamit. Az első kör az volt, mennyi  az ellopható pénz, ez alapján döntöttek, bele vágnak-e. Azt senki nem kérdezte, fenntartható, vagy szükséges?  Természetesen, a kivitelező adott volt, tudták, kit kötelező megszólítani, az meg mindig tudta, milyen lesz a nyertes árajánlat.
Szabolcsi57 kedd, 06:38
Előzmény: #211534  Sehmet
"Újabb fejlemény, hogy - információnk szerint - dr. Pál Anita Budapest IX. kerületi ügyész a médiában kívánja a közeljövőben elmondani, hogyan kellett pihentetni, dobni - többek között - az Alfa Biztosítóval  kapcsolatos feljelentéseket, akkor is, ha azt az MNB kezdeményezte."
https://www.privatkopo.info/WebArticleShow.aspx?AN=alfabiztositoeljarasok&MN=Fooldal&LN=Hungarian
GajdicsNemErti kedd, 00:19
Előzmény: #211714  offshort

71) Minidubaj biznisz
szieszta hétfő, 22:09
Előzmény: #211721  offshort
Mátrai erőmű, tiborc féle ingatlanok arany áron megvétele, jászainak ajándékozott vagyon,2017-es vizes világbajnokság háromszoros túlárazása.Titkosított orosz és kínai hitelek.
bronz hétfő, 21:29
Wow! Hogy leosztotta MP Tóth "Toroczkai" László konteo videó gyártót, a KDNP-t és a Pedofideszt. :)))
Öröm volt nézni, megérdemlik ezt a hangnemet.
Toroczkai elintézte a Mi Hazánk jövőjét, vége van.
https://www.facebook.com/reel/977848454889393/
kugel624 hétfő, 19:17
Most néztem az M5-ön a Történelmi rangadó című műsort, amiben 10 különböző magyar teljesítményt rangsorolnak. Ma például politikai beszédeket, Gyurcsány öszödi beszédét (elsőként esett ki), Széchenyi, Kossuth, Tisza István, Klebersberg, stb. Igen érdekes volt. Gyorsan megnéztem, múlt hétfőn is volt, akkor sportsikereket taglaltak. Végül Szilágyi Áron nyert, Papp Laci meg a 6-3 előtt. Az is érdekes volt, hogy plagizátorunk 12 évben számolta ki a 3 olimpia időtávját, többször megemlítve, és nem javította ki senki. Ettől függetlenül ajánlom a műsort, ha valaki rászánja az időt, megéri, M5 17.55-től, a jövő héten ttörténelmi bűnügyeket tárgyalnak.
EURHUF500 hétfő, 18:25
Előzmény: #211720  bigyula
Van egy olyan érzésem hogy túl gyakran nem fognak tőle kérdezni.
Annyira nem veszi emberszámba a fideszes képviselőket, ahogy halhattad is.
Egyébként teljesen igaza van, volt 16 évük, nem most kell okoskodni, meg játszani az aggódót.
offshort
offshort hétfő, 17:54
Előzmény: #211722  Heisenberg
igy van! köszi
már teszem is hozzá az eredeti txt-hez! 
érdekvédelmi szervezetek ellehetetlenítése cimen! 
Heisenberg
Heisenberg hétfő, 17:48
Előzmény: #211714  offshort
Sztrájktörvény egyoldalú módosítása, a korkedvezmény- korengedmenyes nyugdíj megszüntetése, 98%-os adó kivetése minden állami vállalat munkavállaló esetében a végkielégítésekre, a Munkatörvénykönyv egyoldalú módositása a munkavállalók és a szakszervezetek hátrányára(2012)
offshort
offshort hétfő, 17:43
Előzmény: #211718  Ivanhoe
tedd hozzá nyugodtan! 
szabadon kiegészíthető! 

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek