Semmikortól sem tud kormányozni, csak úgy tesz majd, mintha tudna. A fideszesek segítenek neki, hisz ott/onnan ered a Tisza. Ezért fog egyesülni a Fidesszel! :)
Szó sincs arról, hogy a 120 millió lopás lett volna, csak annak a sorsáról kell még kutakodni, ingatlanokat értékelni, stb., mert abban benne lehet a bűncselekmény alapos gyanúja is! A 600 millió nem is volt kérdés. Egyre inkább az a gyanúm, hogy Petya és Vitya átvertek bennünket, igaz lesz a kék Fidesz, és az sem kizárt, hogy párt év múlva egy nagy párt lesz, ahonnan a bolsevikok és a liberálisok eltűnnek, és bemennek helyettük a fideszes szavazók. Orbánt még ilyen nyugodtnak nem láttam, mint április 12.-én éjszaka, nem búj el, nem utazott el hosszabb időre, mint szokott választási vereség után, mintha megkönnyebbült volna, már a szavazatszámláláskor bejelentette, hogy nyert a Tisza, a választások előtt pedig azt mondta, hogy bárki nyer, a másik zokszó nélkül, békésen fogadja el, miközben a Fidesz központban elismerték, hogy náluk is mértek -10 %-ot a Fidesznek, stb., most pedig majd megkezdődik a fideszes második vonal pozícióba helyezése, stb. Olyan déja vu-m van, mintha az MSZP-SZDSZ forgatókönyve látszódna megvalósulni.
"Nem tudom, hogy Magyar mit udvariaskodik ezzel a sok féreggel." -ezért nem Te nyerted a választásokat. Politika erről szól, szemedbe mosolyogni, aztán seggbe rúgni. Ha tudnád, hogy üzletkötőként hányszor kellett mosolyognom és bólogatnom, csak legyen üzlet. Ha valaki gondolatolvasó lett volna, nagyon meglepődött volna, mi járt sokszor a fejemben. :-) Az, hogy nem hazudsz, nem azt jelenti, hogy mindig igazat mondasz. Nagyon jó kitérő válaszokat lehet adni, nehogy valakit megbánts. Orbán is nagy mestere volt a kitérő válaszoknak. Főleg úgy, hogy a csókos média csak olyan kérdéseket adott, amire jöhetett a frappáns válasz.
Ti félre voltatok vezetve. Amit a fidesz szivárogtatott a tiszáról, az a fideszesek kerálták és terjesztették. Hiába mondta MP, hogy a 600 oldalas, fidesz által szajkózott tisza program nem az ő programjuk. A fideszbirkák csak orbánnak hittek és ugatták, hogy MP hazudik. Mikor kijött a tisza eredeti programja, akkor meg azt terjesztették, hogy az a hazugság. Mindennel így volt. Fidesz feltöreti a tisza applikációját, aztán megszellőzteti az ellopott adatokat, majd vizsgálat indul a tisza ellen, miért is lehetett feltörni azt. Rögtön jöhetett az ukrán vonal. MP jól mondta, ellopják az egyedi vázát, aztán kiteszik az ablakukba, mindenki lássa, náluk van. Ha MP kemény megszorításokkal kezdene, nagyon gyorsan jöhetne a nép haragja. Kibírja még a gazdaság, ha egyenlőre csak a NER felszámolását kezdi meg. Senkit nem fog érdekelni az államadósság, ha látni fogják az oligarchák megszorongatását. Ha meg valami rosszul sül el, elég ráfogni a fideszre. Elvégre a fidesz még 15 év után is gyurcsánra kent mindent, még a covidot, meg a világbajnok inflációt. És a szekta be is nyalta.
A román Fidesz RMDSZ be van szarva, hogy nem fog érkezni tovább a manna. Én nem is támogatnám őket ezentúl. Nem tudom, hogy Magyar mit udvariaskodik ezzel a sok féreggel.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!