"Lánczi Tamás reagált Panyi Szabolcs lehallgatására: Pontosan ezért van szükség az átláthatósági törvényre" (hvg) . Még véletlenül sem a kiszivárgott petiKÉM-Lavrov beszélgetéssel van baja, hanem a kiszivárogtatóval. Ez kb. az 50-es évek ÁVH szintje.
ő egy radikalizálódó zebrasuttogó! Talán egy gond lehet a számításaiban: Ha ne adj isten el szeretné halasztani a választásokat, akkor szerintem a nép értelmes része ki fogja rángatni az aranyvécéjéből.
Mostantól ez nem Viktoron, vagy a képességein múlik. Egy esélye van: nagyon gyorsan elkezd radikalizálódni, kihirdeti a szükségállapotot (trumpli haverja energiaválságot idézett elő), és elhalasztja a választásokat. Ezután elindul egy "erdogani/putyini" úton (megsemmisíti az ellenzéket).
A nyilvánosságra hozott PetiKÉM-Lavrov beszélgetés 2020 elejei. Több, mint 6 éves. Ráadásul egyértelműen kijelenti a beszélgetés elején, hogy Orbán megbízásából telefonál... Mi minden lehet még a külföldi szolgálatok kezében... Ekkor még 2 évre voltunk az orosz támadás előtt... Azóta volt Magyarország felől "migrációs nyomás" Szlovákia felé, ami azonnal megszűnt, amint Fico hatalomra került ismét... És sok minden más is történt... . Nagyon kíváncsi vagyok, hogy próbálnak ebből kimászni, mert ebből szerintem lehetetlen.
Petikének lehet hogy nem kell több EU külügyminiszteri találkozóra utaznia. :) Kérdés az, hogy így a lebukás után, vajon mire tudják még használni az oroszok.
Idősebb rokonommal sétálgattunk a városban és mondja, keressünk postaládát, mert be akarja dobni a nemzeti petíciót. Mondtam neki, hogy már elkésett vele, mert az már azelőtt ki volt értékelve, mielőtt szétosztották az űrlapokat. :-) Háromszor mutattam neki, hogy ott van a láda, természetesen a szemetest....hiszen teljesen mindegy hova dobja. Végül sikerült bedobnia az igazi postaládába. Akkor azzal bosszantottam, hogy alá van e írva, mert különben nem érvényes. Mondta hétfőn majd kér újat, mert nem írta alá. Mikor kérdeztem tőle, miért ennyire fideszpárti, mikor alig tud megélni, azt mondta, mert viktor megvéd minket. Hát igen, mindenkitől megvéd, csak saját magától és csókosaiktól nem.
Aki egy kicsit is követte mi történt, az tisztába volt vele, hogy az oroszok áltak a migráció mögött. A dagadt sem véletlen engedett ki 2500 elítélt embercsempészt. Putyin kérte rá. A balti országok határára is az oroszok utaztatták a migránsokat, ahogy orbán a szlokák határra a szlovák választásokkor.
Nekem is van több fideszes ismerősöm, akiknek már úgy át van mosva az agya, hogy bármi gazemberséget elkövetnek, nekik ez nem számít. Igaz, az egyiknek elég nagy anyagi kötődése van, csak nemrég férkőzött hozzá a vályúhoz. Mindig azt mondta, neki a pénz nem számít, nem lehet őt lefizetni. Deeeeee. Ráadásul meg van győződve, hogy a tehetsége miatt indult el a repülőrajt. Ha együtt vagyunk, kerülöm a politikai témát, tudják, hogy nálam a fidesz menthetetlen. Az a szép, sokszor elmondták,a fidesz lop, csal, hazudik, de mégis mentegetik őket. A legfőbb érv, MP nem való miniszterelnöknek. Inkább lopjon tovább orbán és csókosai.
itt tart ma M.o., ebböl van elege a többségnek . nem az a baj, hogy valaki hazaáruló, és egy nyiltan ruszki kém, hanem hogy ki/hogy derítette ezt ki...
Mondjuk ez is elegge tudhato volt. Orban is ezt hasznalta ki,mar akkor vilagos volt,h az orosz gepezet resze,ha addig esetleg nem. Minden szepen rafogva Sorosra.
Berki Sándor visszalépése aki eddig is ogy képviselő volt, nagy veszteség a pedofidesz koalíciónak. Eleg népszerű volt, nagyon bekavarhatott volva a kb. 6-9%-os eredményével. Köszönjük neki! Most mar jó lenne, ha Hiller és a többi független is vegig gondolják, hogy mit csinálnak. Tik- tak, tik- tak
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!