xenosz2

Regisztráció: 2011-03-20 18:59:44

Hozzászólások száma: 2 997

Utolsó hozzászólás: 2021-10-15 21:23


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 5
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

34 597
2020. 12. 27. 04:58
144
2021. 10. 04. 19:44
10 957
2021. 09. 30. 20:01
5 305
2021. 08. 12. 07:36

utolsó 20 hozzászólás

Financial Forecasts péntek, 21:23
viszonylag már régóta benn van a köztudatban a btc, de sokan még mindig szkeptikusak, nem tudják pontosan mi ez. ha zöld utat kap ilyen ETF USAban  ,szabályozzák ezzel a bizalom általános jellege teremtődik meg és ad lökést . ez egy folyamat ,a globális brandé válása során.
most pld arról folyik a polémia a SEC és a Coinbase közt ,h a kriptora alkalmazhatók-e a hagyományos pénzügyi regulák, vagy épp teljesen újat kell rá írni. 
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? péntek, 19:39
annyira nem lehetnek szegények mondjuk, ha az első profitból állatkórházat építenek :) vagy az elnök ilyen kattant .
Financial Forecasts péntek, 19:34
a bitcoin teret hódít, tehát az ára ezért lesz magasabb ,mert 1 bitcoinra egyre magasabb kereslet fog jutni. a bitcoin alapú amerikai ETF egy nagyobb lökés ,de az igazi lökés az lesz, ha szabályozni fogják és elismerik önálló eszközosztálynak.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? péntek, 11:29
bitcoint legelőször olyan országban vezettek be, ahol a helyi valuta elértéktelenedett és követni fogja majd több.
A dollár mögött azért a világ legnagyobb és legversenyképesebb gazdasága van, ami stabil alapot ad . Az infláció mértéke nem akkora,hogy elértéktelenédesről beszélhetnénk a szó szoros értelemben. a gazdasági növekedés ezt kompenzálja .a dollár inflációjáról egy grafikonok 1800-tól :)
$1 in 1800 → 2021 | Inflation Calculator (officialdata.org)
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? péntek, 10:02
Köszönöm a tippeket.  
Virgin Galactic részvény péntek, 09:35
nem védem a céget,de mindössze annyiról van szó,hogy késik negyed évet a kereskedelmi repülés . Nyílván ez is kellemetlen nekik és majd meglátjuk milyen hatása lesz ennek. Majd elemzők megmondják .
Szerintem a nyári repüléseltérés illetve a nem megfelleő kommunikáció ennek során sokkal gázabb volt jelentőségében, mégis sikerült megúszni.
Én itt talán azt látom rizikónak,hogy a potenciális ügyfelek számára kevésbé lehet vonzó a projekt, esetleg pénzvisszafizetést kérnek, vagy alacsonyabb lehet az ár. De lehet,hogy nem. Nem tudom.
A mostani indok,hogy egy alkatrész anyagfáradási lehetőségét vizsgálják, ha jól látom. Vagyis komolyan veszik magukat és elsőnek a biztonságot helyezik. Sztem ez helyes hozzáállás.
Branson halála esetén nem tudom mi lenne ez érdekes kérdés. Vélemény? Végülis ő is csak egy befektető, majd más viszi tovább a szellemiségét, meg a szakmaiságot.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? csütörtök, 13:49
én mostanában ezt a magyar bitcoin csatornát nézem. minden nap rengeteg hírrel magyarázattal ,elemzéssel és sztem elég tárgyilagos se pro se kontra nem szélsőséges. hozzáértőnek látszik, bár még nem néztem utána kicsoda.
CryptoMinds Hungary powered by CorionX - YouTube
Esetleg érdekelne ki melyiket nézi követi? 
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? szerda, 12:52
Rövidtávon mehet le. Én hosszabbra nézek. Van 19 millió BTC a piacon, amiből kb 3-4 elveszett örökre és kb 10 millió atombiztos kezekben van. ezek a bálnák, meg a hodlerek, akik még ezeken a szinteken nem szabadulnak. ATHnál sem adtak el. Tehát van 6-7 millió likvid BTC van. Ha jól tudom a számokat,de lehet nem pontos,de a lényeg,hogy ha sorra jönnek ETFek, újabb országok akik valutaként elfogadják , gazdag emberek ide befektetni, meg elterjed a világon akkor ez az ár nagyon baráti sztem. De csak gondolkozom. Ha meguplázódik a market cap és azt elosztom a szabad BTc számmal az 140 ezer dollár . 200 ezer dolláros árat ad ki. Ez még mindig csak ötöde az arany market capjének. Ez ilyen mezei spekuláció.
Hogy mi van beárazva jó kérdés. Sztem csak az elfogadás kezdeti fázisai. A szélesebb hazsnálat nem. Az is,hogy a bálnák, hodlerek mikor adnak el. Egyelőre ők felhalmoznak esésben. 12-szer több BTC-t halmoznak a bálnák, mint amennyit bányásznak – Kriptoworld.hu
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? kedd, 17:57
Mitől menne le?
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? kedd, 15:36
én is erre számítok. olyan fejlődés van az elfogadottsága körül, hogy ez most egy hatalmas ugrást kell, hogy jelentsen. az aktív forgalomban levő bitcoinmennyiség meg olyna szűk, hogy ha igazán vásárolnak a nagy szereplők a nem lemaradni akarók ott robbanás lesz.
azt mondja a fazon a videóban ,hogy a bálnák , és azok,akik legalább 155 napja tartják, vagyis a hodlerek  felhalmozásra használták fel az esést, ami 30K ig ment le és azóta sem csökkentették a pozíciót. 
csak megérzés,de én úgy 200-250 ezerig is gondolom, hogy elmegy a közeli időben 1 éven belül, talán még gyorsabban. 
Appeninn real kedd, 15:19
Nem a levegőbe beszélek ,én is ezt tettem. Nincs appom, most bitcoinban vagyok egy nagyobb pakkal + amcsi részvények Az,hogy az app az alján elfogadható érv, viszont az már nagy kérdés,hogy mikor fog beindulni. én 3 évig vártam.
a bitcoin már nem nagyon lesz sokkal olcsóbb. a kockázat hozam arány rendkivül jó .esetleges  esésben   zsákolni kell. egyre több helyen fogadják el az országok , nő a forgalma és lassan a hivatalos pénzügyi szervezetek is befogadják. szabályozva lesz. még mindig nem késő aki biztosra akar menni. 
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? kedd, 15:02
https://youtu.be/fOttu1uqR1U
ez és az előző hszben szereplő videó ugyanonnan van. sztem elég jó, informatív bár nem rövidek, mindne nap tölt fel valamit.
Appeninn real kedd, 13:05
Adjátok el.Vegyetek bitcoin-t .Visszajön a bukó.😉
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? kedd, 12:36
400 000$-os idei célár 😁https://youtu.be/bcIg0Vq2fZY
Arany-Ezüst hétfő, 10:28
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? vasárnap, 13:33
ha vett bitcoint, akkor shortra nem fogadhatott. lehet túl optimista vagyok,de én egyszerűen nem tudom elképzelni olyat,hogy ne fogadnák el, ne terjedjen el még jobban.
nem látok olyan érdeket, ami ezzel szembe menne. A pénzügyi rendszer a bitcoin és egyébk kriptok által generált forgalomból  most is és még jobban fognak részesülni a jövőbeni szabályozások után. 
még mindig kriptopénznek hívják, ami félrevezető. az arany sem pénz alapvetően, bár lehet vele fizetni. a kripto az kripto és kész. egy nyílvános főkönyv  blokklánc alapon ,ami garantálja a biztonságot , ami véges mennyiségű tehát alkalmas vagyon megörzésre is. lehet vele fizetni is, adatokat tárolni benne megváltoztathatlanul (ez az NFT) , szerződéseket kötni automatikusan és még lehet lesz pár lehetősége benne.
A mostani árfolyam még mindig jó belépő hosszabb távon. A veszélyes zóna,a hol már a kockázat hozam magas az egy érdekes kérdés. Győrfi András a stocktoflow modell tartja legjobbnak.
Mondjuk én laikus vagyok. Mélyebben ,programozási szinten nem értek ehhez. Pld a biztonsági szint kérdéséhez, amit itt felvetett valaki :)
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 10. 08. 19:46
Erőteljes személyiség, ezzel nincs gond :) Nem a stílustól függ, az alkalmasság, bár Orbán után sokan gondolták,h inkább egy visszafogottabb emberre lenne szükség,de sztem ez most kezd megdőlni vele.
Az elmúlt napokban azonban nem igazán voltak hiteles magyarázat arra,hogy miért akarják Karácsonnyal előre megbeszélni a kormányfeladatokat, vagy miért akarnak egy személyben indulni ketten stb. és a kommunikáció elég diktálósra sikeredett, egymás és az ellenfél irányába is, amit sokakat felháborított és sztem ebben volt igazság. Kicsit meg is ijedtem én is, nem értettem a mozgatórúgókat. Elszomorított az a gyűlőlködés, amit kiváltott ez a követőkből egymás irányába. Mindhárom jelölt tábora szétvált és egymást gyalázta. Facebookon legalábbis ezt láttam. Erre vigyázni kell azért  a jövőben mindenképp. Már így is nagyon ki vannak az emberek idegei a fideszes gyűlőletbeszéd miatt jó régóta.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 10. 08. 18:37
MZP még most is fideszes  lenne. Legalábbis ezt mondja, hogy nem Ő változott, hanem a Fidesz, ami elfogadható indok sztem. 
Az tény,hogy nem akar szakítani azokkal a fideszesekkel, akik képesek együttműkődni  Minden irányba nyitott, ahol becsületességet, tisztességes munkát lát. Ezt úgy mondja,hogy azokat látja szívesen, akik bele akarnak tenni a közösbe és nem kivenni pártállástól függetlenül, tehát fideszes dolgozókat se rúgta ki, ha teszi a munkáját. 
Nincs ember hiba nélkül és politikus sincs. Sztem a fejlett demokráciákban sem feltétlenül jobbak emberileg a vezető politikusok ,   de a valóban fontos és lényeges dolgokat  az ország lakossága érdekében megteszik és meg tudják tenni, képesek rá, mert értenek hozzá.
Számomra MZP polgármesteri munkája az igazi bizonyíték, hogy a forráshiányos várost ,fideszes gáncsoskodások ellenében gyakorlatilag rendbetett teljesen anyagilag, hatékonyságban és megszüntette a korrupciót. Ahogy kéne műkődnie ennek országos szinten is, ahogy egy jól menedzselt versenyképes vállalat.  A demokrácia , az egyenlőség melletti elköteleződés is fontos, de nem műkődne az irányítói alkalmasság nélkül.
Amiért lehet bírálni az a sokszor ellentmondást nem tűrő stílúsa és, hogy néha úgy tünik túlságosan ragaszkodik a saját elképzeléseihez. Szegény Juhász Pétert sem hagyta szóhoz jutni nagyon a legújabb interjúban:) Szóval én sem kedvelem benne ezt,kissé idegesítő tud lenni viszont a serpenyő túloldalán azért mégiscsak olyan dolgok vannak,amire szükség lenne végre.
Ő bizonyított élesben a gyakorlatban az ellenfeleivel szemben,h képes arra, amire egy miniszterelnöknek kéne lennie.  
Lényeges dolog, hogy az egyéni és a pártszimpátián túl is lássunk, amikor oda kerül a sor,hogy eldönthetjük ezt a választáson,hogy ki az aki alkalmas is. Én simán leszavazok olyanra, aki távolabb áll világnézetben tőlem, de legyen hozzáértő.
            
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 10. 08. 13:18
túl rövid az élet ,szeretném hasznosabban eltölteni. :)

friss hírek További hírek