Boavista

Regisztráció: 2005-07-24 10:12:27

Hozzászólások száma: 2 714

Utolsó hozzászólás: 2020-07-10 23:54


Tapasztalat: 5
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

CIGPANNONIA kitartók péntek, 23:54
Csak most néztem rá a kötéslistára. A nap végén az utolsó 15percben még 50K gazdát cserélt, ebből 40K két tranzakció által! Ezt elég beszédesnek gondolom....ezt gyűjtésnek hívják!
CIGPANNONIA kitartók péntek, 15:46
Úgy legyen! De szerintem ez még nyitott kérdés...sajnos!
CIGPANNONIA kitartók péntek, 15:08
Ami késik nem múlik:-) Nekem gyűjtésnek tűnik eddig...persze ez csak a mai nap. Viszont ha napi 80-100k
begyűjtenek, akkor a közgyűlésig 2.5-3%-ot össze tudnak gyűjteni, ami aranyat érhet (eldöntheti a csatát)! Mai forgalom eddig 113K.
Annál jobb nekik minél tovább 200 alatt van. Kíváncsi leszek a köv.héten mi fog történni! Szerintem izgalmas napok jönnek végre.
CIGPANNONIA kitartók péntek, 13:37
Ez a közgyűlés a végső csata szerintem! Át kell venniük az irányítást, ezért is lenne fontos és logikus még pár százaléknyi papírt begyűjteniük! 
CIGPANNONIA kitartók péntek, 13:22
Pont most írtam, hogy az Opusnak opció lenne venni a piacon ilyen áron...a kötéseket nézegetve elég gyűjtés szagú a dolog, egy strómanon keresztül simán működhet! Ha okosan csinálják, pár százalék összejöhet egy hónap alatt 350-ig ahol ők is beszálltak! Remélem ezt látjuk...
4IG Nyrt reszvenyesek. péntek, 12:25
Tökéletesen egyetértek minden mondatoddal! Jó céget vettek, pici de hasznos lesz az...néhány lyukat lefed a tevékenységi körben! Venni kell, nem eladni szerintem is!
Az pedig aki erre a "kis" akvira azt gondolja, hogy ezzel letudták a hangoztatott "cégeket veszünk és így növekszünk" kijelentéseket, az jobb is ha eladja ilyen árszinten..!
CIGPANNONIA kitartók péntek, 12:14
Jelen helyzetben szerintem nem tisztázottak még az erőviszonyok, gondolok arra hogy még nem tudják sikerül e irányítást szerezni a közgyűlésen...ezért aztán nem veszik "még" a bennfentesek! 
A cégben jóval több lehetőség van, ezt ML-ék ki is tudnák használni és fel tudnák turbózni friss lehetőségekkel! Szerintem a régi vezetés leszerepelt, több hibát is elkövettek és nem aknázzák ki a cégben lévő lehetőségeket (esetleg nem értenek hozzá megfelelően)! 
Nem értem hogy a régiek miért nem akarnak egy hajóban evezni az Opussal, hiszen nekik is jobban tetszene egy 600-as árfolyam!
Azt pedig még mindig nem értem, hogy egy ekkora üzletnél ami a biztosítási piacon a megfelelő hátszéllel körvonalazódni látszik, miért nem mennek biztosra ML-ék és vesznek a piacon még pár százalékot ami eldönti a szavazást a közgyűlésen majd! Bár erre még van több mint egy hónapjuk!
CIGPANNONIA kitartók kedd, 12:23
Ez a gondolat okés is lenne, de nagyobb pakkot ilyen áron képtelenség hogy kapjanak a mostani tulajoktól! Szerintem jelen helyzetben is minimum 350-400ft lenne az ár amire "talán" bólintana valamelyik nagyobb tulaj! Mint tudjuk ML 350-ért szállt be.
Viszont az elmúlt időszakban 100-190 között apránként strómanon keresztül pár százalék talán összejöhetett volna, ami már elég lehet az irányításhoz. Szerintem inkább fogalmuk sincsen mihez kezdjenek a Cig-el, pedig van benne lehetőség!
CIGPANNONIA kitartók kedd, 11:41
Ez egy elfogadható forgatókönyv lehetne úgy vélem mindenki számára, az árfolyamról nem is beszélve, ami egyben minden részvényes érdeke lenne.
CIGPANNONIA kitartók kedd, 11:23
Ezt már felvetettem itt a fórumon pár napja...továbbra sem értem én sem!
CIGPANNONIA kitartók kedd, 10:27
Én igazából ezért nem értem. Az tiszta, hogy az Olasz gikszer előtt az Opi nélkül is volt 500-as árfolyam, de azóta más szelek fújnak. Mikor ML megérkezett nem kapott 50%-ot ezért aztán nem is pakolja bele biztosítási érdekeltségeit, miért kedvezzen Bayeréknak!?
CIGPANNONIA kitartók kedd, 09:59
Szép a forgalom eddig Cig-hez mérten. Arról mi a véleményetek, hogy a jelen helyzetben Bayerék miért nem állnak be az Opus csónakjába? Gondolok itt arra, hogy nem engedték át régebben az Opus elképzelését egy hasonló kgy-en, akkor 400-500 között volt az árfolyam, és az Emabit is rendben volt. Azóta jött az Olasz baki, valaki(k) hibáztak cégen belül, ezeknek most távozni kéne az Opus szerint (ez rendben is van legyünk őszínték).Az árfolyam teljesen errodálódott, az Emabit úszni látszik, marad az élet üzletág, de az Opi szorít, felmondva az MKB-s vonalat! Így jelen helyzetben már szüksége lehet a cégnek az Opusos hátszélre, és a tulajoknak sem lenne rossz újra 4-500as árfolyamokat látni, ami az Opi nélkül nehezen elképzelhető szerintem... Hogy látjátok?
4IG Nyrt reszvenyesek. hétfő, 11:19
Nem várom az osztalékot...majd jön ebben az évben valamikor. Az csak hab a tortán szerintem. Nem hinném hogy ezt a részvényt osztalék miatt vásárolná a többség, nem is lenne helyes!
4IG Nyrt reszvenyesek. hétfő, 10:46
Nem adni kell, hanem tartani. Aki türelmetlen könnyen lemaradhat, közelednek az akvik, és az árfolyam már előtte mozdulni fog, eladni életveszélyes emiatt..! 
CIGPANNONIA kitartók 2020. 07. 03. 14:55
Miért nincsen pénz? Most mozgattak meg 6.4 yardot
CIGPANNONIA kitartók 2020. 07. 03. 14:22
Mit kapott a Cig a Ner-től? A Konzumban részesedést tudom, meg az Mkb-s banki értékesítési csatornát, amit most megvonnak..(ez vmi presszió akar lenni szvsz)!
A helyzet az, hogy inkább csak vártuk hogy valami komoly falat előkerül, de semmi sem történt.
CIGPANNONIA kitartók 2020. 07. 03. 13:47
Közben szépen szedik össze 170-180 között...
CIGPANNONIA kitartók 2020. 07. 03. 11:10
Bocsi rosszul fogalmaztam az emabittal kapcsolatban, a végkifejlet sajnos ugyan az lesz!
De a "csalás" témában Biztosítós kollegával értek egyet, óriási hiba történt, ami az egész céget megingatta, remélhetőleg csak átmenetileg, ez valakiknek a hibája!
Értem hogy nem adták a többségi tulajdonlást, de ki tiltja meg hogy vásároljanak a nyílt kereskedésben ha akarnak, nem is kéne sokat, és hamar a kezükben lenne az irányítás. E helyett megy a szívatás...
CIGPANNONIA kitartók 2020. 07. 03. 10:12
Alapból igaz amit írsz, egyetértek vele, komoly hiba történt a cég részéről és ezért az emabit bedőlni látszik.
Ezért fejeknek kellene hullnia, de egyelőre semmi..
Azt viszont egyáltalán nem értem, hogy az Opus miért nem vásárolja ilyen áron a Cig-et (100-250 között) és ezzel növelve a részesedését irányításhoz jutna benne! Akkor már kényére kedvére csinálhatna amit akar.
4IG Nyrt reszvenyesek. 2020. 07. 02. 16:47
Én valószínűnek.

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek