Mondjuk én nem bántam volna, ha a panny-tól is előad valaki és bemutatja vagy a győri, vagy a miskolci projektet. A közgyűlés előtt ment egy videó, amin bemutatták a két nagy rendszer paramétereit, elhelyezkedéseket, technológiát, stb. Ezt is lehetne tolni pl. a szünetekbe nagy kivetítőn.
Januártól durván nőttek, szeptemberben ahhoz képest lehetséges, hogy csökkennek (de ugye akkor a költségek is csökkennek az áram árcsökkenése miatt). Éves átlagban a 2022-es bázishoz képes nagy mértékben nőnek, ez már most kijelenthető. Az srv-hez még: ha maradna a 2000 db jövő áprilisig, az a közkéz 5,2%-a, azért az nem rossz, tudomásom szerint ennél nagyobb mértékben csak az Mtel vásárol sajátrészvényt a Bét-en (ott ha jól számolok, úgy a közkéz 9%-a lehet).
A mostani ár és az 1670-es maximális ár átlagával számolva olyan 670 milliót költenének el, én emiatt csodálkozok a 2000-en, én 2500-2600 db-ra számítottam. Lehet az idei projektek várható költségei miatt óvatosak (bár az a megspórolt 200-250 millió, különösképp a péceli költségeire nézve aprópénz), vagy úgy gondolták, a magasabb darabszámot most nem tudná a piac kiszolgálni. Később növelhetik a mennyiséget még, mint idén is tették.
Az 1747-es OTP-s célárban láthatóan ők sem bíznak. 1300-ról nagyon hamar lefordult, oda talán visszamászik, bár az otp-s árjegyzés nem igazán ösztönzi az emelkedést.
PANNERGY