kupec

Regisztráció: 2017-12-14 20:59:14

Hozzászólások száma: 3 620

Utolsó hozzászólás: 2020-10-25 18:39


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 5
Népszerűség: 4

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

43 619
2019. 10. 27. 23:14
35 562
2020. 10. 13. 14:42
84 889
2020. 10. 13. 14:37
22 925
2020. 10. 13. 12:42

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "Est média szekta" topikból

A moderálás a "Est média szekta" topik #11505 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
Troll klón. Megvárhattátok volna azt 4 és 9 napot a barátaiddal, hogy leteljen a tiltás, ahogyan bàrmelyik becsületes fórumozó teszi.

utolsó 20 hozzászólás

NEW OPUS GLOBAL vasárnap, 18:39
Ne haragudj, de megkérdezhetem hány éves az a 'kicsi lány'? Jómagam 6-8 évesre tippelnék - ennek fényében viszont szerintem túltolod egy kicsit a programokat. Hagyd a gyereket gyereknek lenni, az olcsóbb is, ráadásul a lányod sem fog kiégni. A felsorolt dolgok jó része életkorban később is elérhető és hidd el nem marad le semmiről. :-)
A fidesz elcseszte az országot. szombat, 20:08
Ne haragudj, de levezetnéd , hogy a jogállamiság és az ember gyerekének külföldi tanulmányai között mi az összefüggés? Annak fényében, hogy az idén érettségiző gyerekem osztályából többen is külföldre készülnek tanulni (és nem feltétlenül tehetős/politikus családokból, mert erre nincs is szükség), nem látom/értem az összefüggést. Előre is köszönöm.
ENEFI - THE BEST HÍVŐK! szombat, 15:11
A közlemény első része jó hírnek tekinthető, bár a végétől még messze vagyunk.
A közlemény második része a kisbüfik számára nem túl jó hír, ha jól emlékszem ezzel jelentős mennyiségű, a nagytulajok kezében lévő részvény jönne a BÉT-re - azaz ezek szintén bejelentkeznének a majdani perzárást követő kártérítési összegre. 
4IG Nyrt reszvenyesek. csütörtök, 20:26
A hír erejét az érkező/távozó személyek neve adja majd!
Masterplast csütörtök, 20:24
Azokat már rég eladtam ;-)
MOLly tulajok topikja csütörtök, 20:22
Biztos így lesz, mert a 15% hatásfokkal működő, 1,2x0,8 m-es panelekhez (ezekből nagyjából 1 fér el a jármű tetején) nincsen szükség töltőcsatlakozóra és rendkívül gyorsan éjszaka is termelik az áramot. 
NEW OPUS GLOBAL csütörtök, 18:29
Sajnos szerintem is ez a realitás, de kivárom most már a végét, bármi is legyen. 
4IG Nyrt reszvenyesek. csütörtök, 18:28
Szerintem több személy is változik a 2. és 3. pont szerint. 
EHEP várakozások csütörtök, 18:02
Engem is, nem is izgulok, sem most, sem korábban, sem itt, sem másban. ;-)
EHEP várakozások csütörtök, 15:00
Az én beker átlagom is 2766 HUF! Úgyhogy lassan-lassan mehetnénk feljebb is. :-)
PANNERGY csütörtök, 14:57
A legutóbbi kgy-n történtek alapján signal2 javaslata még jó ideig nem fog nyitott fülekre találni. A menedzsment hozzáállása ugyanis, mint azt többször el is mondták az, hogy "tessék megszavazni". Ez így korrekt is, csak épp fényévekre teszi az osztalék lehetőségét. És igen, a menedzsment osztelékfizetésre tett korábbi javaslatának visszavonása valóban bizalmatlanságot keltett (ez a rv-ár csökkenésében is megmutatkozott, ha jól emlékszem), amit csak fokoz annak ténye, hogy alaptalannak bizonyult a covid miatti félelem (ez volt ugyanis az osztalékfizetés törlésének oka) és mind a mai napig nem született javaslat a rendkívüli osztalékfizetésről - immár az idei eredmények tudatában. 
PANNERGY csütörtök, 11:01
A rv megvásárlásával valóban egy korábbi részvényeshez kerül a rv vételi ára, azonban a tulajdonjog arányosan a cégre irányul, így áttételesen ugyan, de a cég a részvényesek pénzét használja. Így - álláspontom szerint - a banki kölcsön analógiája alapján bizony fizethetnének osztalékot (l. kamat). Azzal nem vitatkozom, hogy a végső cél a részvényesi értékteremtés, most az srv ezt biztosítja is, ideig-óráig (750-ig), de a részvényesi értékteremtés eszközeit igenis kombinálni lenne célszerű. Ráadásul az srv csak akkor lesz értékteremtő, ha a céghez így visszakerülő rv-ek (megfelelő akvizícióra felhasználástól eltekintve) nem jutnak vissza ismét a tőzsdei forgalomba, azaz pl. bevonásra kerülnek. Na erről, egyelőre, itt még nem volt szó! A megfelelő akvizícióba részemről NEM tartozik bele a haveroktól, felülárazottan történő vásárlás. 
NEW OPUS GLOBAL csütörtök, 10:34
A 611-es árhoz kapcsolódóan csak halkan jegyzem meg, hogy a Delta esetén a 210-et nagy valószínűséggel nem fogadta el az MNB, ezért lett az óriási leírás néhány hete. A 611 is megvizsgálható lett volna! Ez nem történt meg (tudjuk miért). Így viszont reálisnak tekintendő, tehát nem kellene elereszteni. Ha viszont mégsem ért ennyit, akkor az bizony a befektetők alapos megtévesztése volt, ami ugye bűncselekmény. 
NEW OPUS GLOBAL csütörtök, 08:35
Ne haragudj, de miért fordulna? Mindenki eleresztette, leginkább a fő tulajok. Szvsz ez csak akkor fog fordulni, ha egyáltalán, ha megváltozik a pénz áramlásának iránya a BÉT-en, és kivonás helyett befektetés történik. 
KISBÜFIK topikja szerda, 23:22
Igen a Masterplast most megugrott, bár amit ma eladtam, azt záróban vissza is kaptam, amire nem gondoltam, hogy megtörténik (már épp Alteora akartam váltani). Így egyelőre maradok a Masterplastnál, szerintem jön még visszateszt a napokban. 
NEW OPUS GLOBAL szerda, 23:13
Ja, hogy megint magasabbról tudjon esni. Jó ötlet, így elérhetnénk az 1000-t!
PANNERGY szerda, 23:08
valószínűleg, de momentán nem tudok olyan projektről, amibe visszaforgatnák az eredménytartalékot, így nyugodtan kereshetnénk az osztalékon is, ami nem mellékesen - legalábbis az én felfogásom szerint - a kölcsönadott pénzünk ára
KISBÜFIK topikja szerda, 19:42
Te is tudod, hogy a folyamatos csorgás oka az, hogy a BÉT-et elkerüli a friss tőke, ami meg itt van, azt kivonják valamilyen okból. Ha lenne itt pénz, szerintem ez is vágtatna...
KISBÜFIK topikja szerda, 19:40
Jómagam semmit, de örülnék neki, ha a Telenor kerülne a Nordba - így csak keveset kellene változtatni bármelyik néven. :-)
PANNERGY szerda, 19:38
Én meg nagyon remélem, hogy lesz, mivel a tavalyi év utáni osztalékfizetést elég csúnyán/sunyin intézte a cég (vagyis az idei ki nem fizetett 17 HUF ott van az eredménytartalékban), további az idei eredmények - COVID ide vagy oda - szinte semmit nem rontottak az eredményességen, vagyis nagyon úgy tűnik, hogy az idén további 17 HUF-ra (gyakorlatilag ennél sokkal többre is) is lesz keret. Nem lenne illendő megint a vírushelyzetre fogni a kisbüfik lenyúlását! 

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek