kupec

Regisztráció: 2017-12-14 20:59:14

Hozzászólások száma: 2 752

Utolsó hozzászólás: 2020-07-04 20:41


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 5
Népszerűség: 4

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

43 619
2019. 10. 27. 23:14
33 336
hétfő, 14:20
81 665
hétfő, 14:36
20 869
hétfő, 14:33

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "Est média szekta" topikból

A moderálás a "Est média szekta" topik #11505 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
Troll klón. Megvárhattátok volna azt 4 és 9 napot a barátaiddal, hogy leteljen a tiltás, ahogyan bàrmelyik becsületes fórumozó teszi.

utolsó 20 hozzászólás

PANNERGY szombat, 20:41

bocsánat megtaláltam
úgy tűnt mindkét dokumentum csupán 1-1 oldalas, így sajna átsiklottam felette
még egyszer köszönöm
PANNERGY szombat, 20:39

ne haragudj, de a linkelt doksit nem látom
mikori a link?
NUTEX részvényesek topikja szombat, 20:37
Több, mint 1 hét alatt? Biztos csigapostával küldték, nem pedig ajánlott (tértivevényesként). :-)
NUTEX részvényesek topikja szombat, 20:36
Hivatalosan biztosan nem, de azért a prudens működés szempontjából célszerű (lenne). Elvégre arrafelé tartunk, nemde? 
NUTEX részvényesek topikja szombat, 19:49

Köszönöm.
Ennek fényében nem értem, miért nem volt erről közlemény, hogy mindenki tudjon róla, az is aki nem követi a történéseket, csak befektetőként ránéz  időnként, illetve a tőzsdei tájékoztatásokat figyeli.
KISBÜFIK topikja szombat, 19:07

trédek írása.... - ezek lekérhetők a brókercégtől, nem (legalábbi én látom őket a CIB eBroker-ében)
összegzés...    - szintén le tudom kérni tetszőleges periódusra az összes lezárt tréd eredményét, illetve azok eredményét
:-))
KISBÜFIK topikja szombat, 18:02
Sok a szabadidőd… :-)
KISBÜFIK topikja szombat, 17:15

Akkor minek csinálod meg? Következménye úgy sem lesz, nem adsz el mindent és nem távozol a BÉT-ről. Ez számomra egy kicsit mazochista hozzáállás.
.
Nem mellékesen, befektetőként a tőzsdén fél év nem időtartam, legalább néhány éves távlatban kell tekinteni a dolgokat. Hasonló összesítést majd akkor csinálok, ha nyugdíjazom magam, vagy végleg kiszállok a BÉT-ről. Addig minek?
PANNERGY szombat, 17:10

Fel tudnád ide is tenni őket?
Hogy minél többen ismerhessék meg.
Előre is köszönöm.
NUTEX részvényesek topikja szombat, 17:08

Ugyanis erről szóló közleményt a BÉT/MNB honlapján még nem olvastam. Persze ez nem zárja ki, hogy valóban így történt, és elmaradt a hivatalos tájékoztató (ami pótolható 2 napon belül). Ami nem is lenne baj, ha nem a tőzsdén lennénk, ahol nyrt-k működnek, az előírások szerint átlátható módon. 

Másik változat: egyelőre még nem történt meg a befizetés. Ebben az esetben viszont nem célszerű ezt kinyilatkoztatni, külsősként. Hátha nem is ez a cég érdeke!
NUTEX részvényesek topikja szombat, 13:58

"A legutóbbi tőkeemelés is befizetésre került."
Ezt milyen hivatalos forrás alapján állítod? 
Masterplast szombat, 13:08
A 800 Ft-os árfolyam még OK is, de szvsz a 2020. évi osztalék inkább 40-45 Ft kellene legyen. Valószínűleg az akvizíciók ellenére is meg van/lesz rá a fedezet, hiszen igen konzervatív módon az éves nyereségnek mindössze 50%-a kerül osztalékágon kifizetésre - legalábbis ilyen jellegű nyilatkozat van a fejemben a MP vezetősége részéről. 
Masterplast szombat, 13:05

A Dunahouse néhány nappal ezelőtt kibocsátott anyaga szerint Budapesten nem hogy csökkent volna a lakásvásárlási kedv, de  - ha jól emlékszem - kb. 10%-kal nőtt (egy kezdeti megtorpanást követően) a lakásvásárlások száma. 
.
Amit az autózásról írsz igaz, múlt héten én is bementem egy napra a "home office"-ból, reggel negyed 7-kor az M3 bevezető szakaszán már dugó volt. Negyed 7-kor! 
PANNERGY szombat, 13:00
Nem csak elviekben, de a gyakorlatban is. A veszélyhelyzet kihirdetését megelőzően 17 Ft osztalék volt tervben, utána ezt a szándékot a menedzsment, saját hatáskörben, visszavonta, lényegében indoklás nélkül. Azóta sem srv, sem akvizíció nem történt, és feltételezem - mivel a márciusi-májusi időjárás elég hűvös volt, emlékezetem szerint - az elmúlt időszakban a bevétel sem esett vissza - az eredménytartalékban ott kell lennie az osztalék fedezetének. Hacsak valamilyen trükkös módon el nem tüntették. Ebből a szempontból lehet, hogy előnyösebb lenne, ha csupán a második kgy lenne érvényes, mivel addigra már kinn lesz termelési jelentés. Persze a papír sok mindent elbír, és ugye azt is tudjuk (más tőzsdei cég gyakorlatából), hogy az értékcsökkenés (ÉCS) igen jó eszköz a nyereség eltüntetésére, így lehet olyan termelési jelentés is, amely megalapozza a menedzsment túlzott óvatosságát a 2019. évi osztalék visszatartása ügyében.
Masterplast péntek, 22:38

És mi ennek az alapja?
Komolyan kérdezem, mert szerintem
(1) amíg nálunk karantén volt, mindenki nekikezdett a felújításnak, minden szinten (gondolom ez külföldön is így történt;
(2) az építkezések jelentős része kültéren történik, egyszerűbb betartani a 1,5 m távolságot (ez külföldön is így van).
Ráadásul az építőipar az a szegmens, ahol mindeg nagyon sok állami beruházás van (bárhol a világon), és képes felszívni bármilyen végzettségű munkavállalót, aki éppen dolgozni szeretne, ha egyébként elvesztette az állását. 
Szóval nem értem... de ma legalább kaptam 600 alatt.
CIGPANNONIA kitartók péntek, 13:56
A 90 Ft lehet túlzás, de valami oka van a tőkeemelésnek. ;-)
CIGPANNONIA kitartók péntek, 13:31
Lehetséges, hogy a sáp a tőkeemelést követően végrehajtásra kerülő tőkeleszállítás keretében kerül majd megfizetésre? Pl. 33 Ft --> 100 Ft --> 10 Ft?
CIGPANNONIA kitartók péntek, 11:06
Szerinted azért, hogy hosszabb távon még nagyobb bukót hozzon össze?
CIGPANNONIA kitartók péntek, 11:00
Az elmondottak fényében valakit/valakiket mégis csak érdekel a CIG, mert kb. egy fél órája történt egy kb. 175k-s kötés, ami megbeszélt lehetett (így akár átkötés is lehetett), mert jelentősen nem borította be az árfolyamot.
NUTEX részvényesek topikja csütörtök, 23:48

múltkor, ha jól emlékszem, erről volt közlemény
most még nem volt

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek