Hát kivel akarnak ki@aszni! Figyu otp-én ma van 4.5 milla nyereségem 2023 dec. óta! Az csak akkor nyereség, ha eladom! Addig csak álom. Az egész tőzsde csak arról szól hogy mennyire vagy merész, eltökélt, bizakodó, megfontolt stb. Ahhoz, hogy te nyerj veszteni is kell valakinek különben már osszedölt volna az egész!
Nem tudom, szerintem ha esik nem attól fog esni, legutóbb amikor épp nem volt srv köszöni szépen jól volt az árfolyam. A 10% max inkább tompítani tudja valamennyire az esést, ha be akarják verni minden további nélkül beverik a spekák.
"A longos meg nem nem nyer rajta, mert pont nincs árjegyző, akinek adhatna. Majd amikor konszolidálódik a helyzet, újra van TL árjegyző, de már alacsonyabb áron. Tudott a felszúrásból profitálni a TL certi ? Nem." . Mar korabban leirtam de meg kiegeszites. Nem konkretan a kiutesen magan nyert hanem az emelkedesen. Es lehet hogy epp 520 on nem volt arjegyzo ( bar en ugy lattam sok tl ben ott volt az arjegyzo vegig de persze nem minden percben neztem mindet ) de akkor is el tudott adni aki akart boven nyeroben akar 300 on vagy mostanra mar 400 on vagy felette. . De a mondando lenyege amugy se az volt amit ebbol ki akartok hozni. A lenyeg hogy erste nem direkt veletek akar kiszurni hogy bukjatok mert az o penze nem abbol jon hogy te buksz.
A kerdes szerintem a jovohet . Jovohetre elfogy az srv . Jonni fog ujabb , de idő , na ezt ki fogjak hasznalni shortra sokan . Utana tamadas van felfele ismet
Szvsz azon lúzerek összességére gondolt az alkotó , akik erős long trendben várják a folyamatosan (azaz folyamatosan) a bíg shortot lelkesen szponzorálva az emelkedést visszavételeikkel....:) https://www.youtube.com/watch?v=V9jBhNW6XuI
Csak arra celoztam hogy igen a short certis amikir 900 on vett es kiutottek o bukott 400 forintot. Kozbe a longos meg nyert mert emelkedett az arfolyam. Nem azzal nyert hogy kiutottek a short certit. Es arra hogy az erste szempontjabol ez lenyegtelen. O nem nyer vagy veszit ezen. A certi birtokos nyer vagy veszit.
Ez az elnevezés olyan fórumozót takar, akinek 10 hozzászólásából 8 arról szól, hogy jön a globális összeomlás és újra 8-10 K lesz az OTP. Lehet, hogy már te is találkoztál ilyennel. ;-)
Amilyen szarok voltak mostanában a Star Wars sorozatok, elhiszem neked, amit írsz. Nyitom is mindjárt a long elrettentő shortot, tartom majd 28000-ig.:D
Kicsit bonyolult, de van egy titkos 12mp-es gyertya aminek ha a tetejéről indítunk egy lézernyalábot 67 fokos szögben akkor pont eltalálja egy olyan gyertya szárának a tetejét amivel a test befogja a passzátszelet és viszi a hajót egészen a fractal8000 csatornán a paradicsomig.
Feltörtem a gépedet, sry. OTP 1W: https://kephost.net/p/MTY1OTYzOA.png itt látok valamiféle "reális" esélyt 26-27k-ra. visszajött a háború előtti emelkedő aljak fölé, így rajzolva.
OTP részvényesek ide!