Nem vedem az erstet csak a hulye osszeeskuves elmeleteket nem szeretem. Nem bankar vagyok es sose dolgoztam az erstenel vagy mas banknal. De pl a szamlan erstenel van igen bar ez nem hiszem hogy hatalmas elfogultsagot jelentene. . De komolyan egyesek azt hiszik hogy nagy multinacionalis cegeknel ugy dolgoznak mint egy egyeni vallalkozos autoszerelonel hogy direkt szarul rakja ossze az alkatreszeket hogy par honap mulva visszajoj vele?
Én a telekomot látom magam előtt. Kitörés után nem egy 1%-ot emelkedik még, hanem vagy 2-3%-ot. És megállás nélkül, ami már-már hihetetlen. Pont emiatt érdekes az OTP, mert relatíve túl drága. Telekom 1342 Ft, OTP 22400. Értem, hogy ott a darabszám jóval több, de akkor is olcsóbb.... könnyebben haladhat, ha üresedik a könyv Itt azért mégiscsak 50db 1M+ ft. Ott meg 1000db.
"Számomra egyértelmű a dolog: csak a TS56 kiütése volt a cél, nem csodálkoznék, ha az Erste bedobott volna néhány 100 misit a cél érdekében. Persze ez sosem derül ki..." . Fejtsd ki kerlek mennyi haszna szarmazhatot az Erstenek az ugyletbol? Mennyi certin mennyit is nyerhetet? Tegyuk fel 500 forintot nyer certinkent a kiutessel. Hany certi is volt kint? Par tizezer lehetet. 10.000 darabonkent 500 forintjaval is 5 milliokat nyeerne? Es ezert bekockaztatna par 100 milliot? Meg persze a buntetest es a reputaciot ha kiderul. . Engedjuk mar el ezeket az erste biztos megjatszotta dolgokat. Nekik amugy se ebbol van a penz. De ha igaz is lenne mire vart eddig? 2 szer volt ugyanilyen kozel a TS kiutesi szintjehez megis visszafordult. A tl 99 hez is eleg kozel volt ( na nem ennyire mint a ts hez mar korabban de 500 foribtra volt kb a kiutestol ) Arra is azt mondtak hogy kiuti aztan megse. . Sokadjara. Az erste nem broker Marcsi aki ilyen szarsagokkal kapargat ossze par milliot.
m5 aljak még mindig emelkednek, kicsit megtoligálta a bolit. 22400-nél látni ott egyenes a vonalka (OTP direkt) ,mintha ott durrantak volna a STOP-ok Az Erste valószínűleg Itt realizált, dobta a TS-t. 22400, nem 22416-nál. Persze ezt számon lehetne kérni az Erste-től, hogy miért 22400, ha 22416, mert ha kivár, akkor lehet,h 22500-nál se tudja eladni, csak 22600-nál, és akkor a maradvány 200-300Ft...
Szerintem az emelkedés kvázi a ts miatt volt mert eladásba kezdett az erste..... hogy megyünk e 22500 fölé jó kérdés. Vagyis 23 lesz e ez a kérdés.... lesz nyilván csak nem most. Szerintem innen lepattanás kéne. Kitörésnek ez kevéske.
Ez is egy elképzelés. A másik elképzelés: Akinek volt esze, és látta,hogy ATH átlépve, megtartva: Short dobás = tehát VÉTELt generál.Aki nem vette észre, az KO, az ajtók záródnak, kényszerből. Szintén egy másik elképzelés: Longos pont ott zár, ahol a TS KO-ja van, mert feltételezi, hogy mindenki ott zár, és mert TA alapon sávtető. Macus mit írt? 22500-nál ZÁRTAM VOLNA. részvényt tudta volna zárni, hiszen voltak kötések, certit nem, mert kiállt az árjegyző, majd visszajött 22350-nél. Gyakorlatilag 150 pont "bukó". Bár 22400 fele halad. Egy másik topic lakói szerint: "A legjobb vevő a shortos".
Számomra egyértelmű a dolog: csak a TS56 kiütése volt a cél, nem csodálkoznék, ha az Erste bedobott volna néhány 100 misit a cél érdekében. Persze ez sosem derül ki... Azonnal vissza is fordult, közben az árjegyző teljesen eltűnt. Hát persze.
Az, hogy az Erste nem tudja követni az árfolyam mozgását, az, ebben a világban, egy vicc. A könyv két oldalát kell átlagolni, hozzáadni a spread-et, és lőn igazság, ott van az árjegyző... Esésnél elvette: "védi a parasztot". Ezt mondtátok (ne legyen pánik) Emelkedésnél elveszi, majd 200 ponttal lentebb visszadobja: "cumiztatja a parasztot". Azért, hogy ne roggyon vissza 22000 alá? Vagy mi? Tőzsde gyerekek. Ha akar esni 1000-et, essen, utána meg emelkedik 1000-et, napon belül, csak mert ilyen a tőzsde. Macus: "nem adom el, mert már esett 200-at", pont erre megy ki a játék, még-még-még, fel-fel-fel, aztán amikor úgy látják, majd ők öntenek, kiáll az árjegyző, aztán lehet sírdogálni, mondom ezt úgy,h megtippeltem a 22500-et....
OTP részvényesek ide!