Szia ! Már bocsánat, de ha Te 2023 novemberben vettél részvényt, az ~14.000 forintos árfolyamot jelent, ha azóta a nyereséged 4.5M, akkor kérlek ne kérkedj azzal, hogy "nem kevés" részvényt vettél, mert hidd el, hogy a tőkédet nem, hogy világpiaci szinten, de itt a topicba is valaki hetente/naponta beletolja. Nem szoktunk arról beszélni, hogy ki mennyit rakott a dolgokba, maximum a portfolióját vázolják fel az emberek. Bocs csak ez nekem szemet szúrt.
"Ahhoz, hogy te nyerj veszteni is kell valakinek különben már osszedölt volna az egész! " . Egyaltalan nem muszaj. Az otp eves szinten 1000 milliard nyereseget er el. Ez a vagyon bekerul a nagy kozosbe szinten es osztoznak rajta a reszvenyesek. Vagy osztalekon keresztul vagy a reszveny mogotti vagyon es vele az arfolyam novekedesen at.
"Figyu otp-én ma van 4.5 milla nyereségem 2023 dec. óta!" . Szivbol orulok. Nekem hasonlo csak 24 december ota. . "Az csak akkor nyereség, ha eladom! Addig csak álom" . Ok ertem en mi a kulonbseg a realizalt es nem realizalt nyereseg kozott. Ettol meg nem csak arra hasznalhato a nyeet vele bukott vele amit realizaltak. A nemrealizalt nyereseg is nyereseg azert. Csak ahogy a neve is mutatja nem realizalt. Ergo valtozhat.
"Hát kivel akarnak ki@aszni?" . Senkivel. Az erste csak lehetoseget biztosit neked resztvenni a tozsdeben. . Olyan mint a kaszino aki poker versenyt tart. Nem a kaszino ellen jatszol hanem a tobbi jatekos ellen. Ha buksz nem a kaszino szurt ki veled. . A poker nem a legjobb pelda mert a tozsden penz aramlik be a vallalat mukodesebol is igy tudsz ugy is nyerni hogy mas nem bukik. Azaz nem mas penzet nyerheted csak el.
Ma 14:30-kor USA adatok jönnek. Kíváncsi lennék, kik tudják előre az adatokat, mire számítanak. DAX rohadtul boldog. 0,7%-ra az ATH-tól. Igazából, pont ezért nem logikus az OTP esése. USA 3-4-5%-os esése van túl, miközben az OTP ATH. Jön egy pozitív hőhullám a hold irányából, megyünk a Vénuszra. kb. Bár az ellenkezőjét is el tudom képzelni. Hogy ez csak egy mese, amiből 1x felébredünk. De addig álmodozzunk, és nyerjetek! Legjobb 5 eladási ajánlat
Ezt mire is írod ? Mivel indoklod ? Infláció miegymás..... oké..... még több bevétele lesz a cégeknek.... továbbá az 1000 mrd profittal mit kezdessz ebben a nagy short trendben ? Arra lesz elég hogy tartsa az árfolyamot ? Nem tudom hogy trollkodsz vagy mi ez de annyira nem vicces :D
Infláció meg fog ugrani idehaza, jegybak nem tud mit tenni a forint védelme miatt, kamatot emel, beruházások nem mennek, gdp lófütty, eus pénzek nem jönnek, orbán out, bux reccs
Szép darabszámok beugrottak 490 és 500 ra. Az szerintem marad egyelőre, megyünk le 22 re minimum. Ott már kezdek vásárolni. Nyilván nem ma megyünk oda, de jövőhéten lehet.
OTP részvényesek ide!