De bezzeg az ÁVH-s verőlegények gyermekei a demokratikus Magyarországon még politikai karriert is csináltak! Remélem, nem egy ilyen család leszármazottjának válaszoltam!
A sokat szidott magyar egészségügy és a fejlett nyugati világ "szuperjó" ellátása. Ma írta egy, Hollandiában élő halbiológus, már holland állampolgár rokonom azt, hogy elesett kerékpárral és eltört a kulcscsontja, ezért bevitte a felesége az ottani SBO-ra, ahol azzal kezdték, hogy lecseszték, mert nem kért időpontot (a sürgősségire!!!), majd miután kiharcolta, hogy ottmaradhasson, vagy hét-órát várt, amíg sorra került, mert először azokat fogadták, akik előzetesen időpontot kértek. Közben a felesége adta neki a nagyon erős fájdalomcsillapítókat, mert állítólag a kulcscsonttörés nagyon fáj. Ők írta azt is, hogy pár napja a feleségének fájt a foga, a fogorvos 4 nap múlva fogadta, megröntgenezte a fogát, fizetett csaknem 100 eurót, majd közölte vele, hogy nem lát semmi problémát, menjen haza. Két napig otthon borogatta, szedte a fájdalomcsillapítókat, majd elment egy másik fogorvoshoz, aki megtalálta a lyukat a fogán és betömte, azonban itt is leszurkolta a röntgen és a fogtömés árát. Gyermekük belázasodott, és a háziorvosuk 3 nap múlva adott nekik időpontot, de nem várták meg, hanem elmentek egy magánklinikára, mert majdnem 39 fokos lázzal mégsem akarták otthon ápolni a gyermeket. Bezzeg a fejlett nyugati világ egészségügyi szolgáltatása!
AFideszesek dolgoznak azon hogy oket is igy emlegessek majd. Rogan, Pinter, Szijjarto, Orban dolgozik kemenyen rajta hogy a lentiekkel egy szinten emlegessek majd oket mint az Orban-rendszer embereit. Nehez lesz majd Bayer, Lanczy, Tiborcz, Meszaros stb... gyereknek lenni. No nem anyagilag csak erkolcsileg.
Hát nem a Rákosi rendszer verőlegényei elvtásainak leszármazottjaiból, mit pl. a belügyminiszter Rajk fiából, az ÁVH-s Bauer Tamás ("édesapja Bauer Miklós (1921–2008) jogász, az Államvédelmi Hatóság (ÁVH) egykori hírhedt kihallgatótisztje") és Pető Iván ("munkáscsaládban született; apja, Pető (Richtmann) László ÁVH-s őrnagy, vallatótiszt, eredetileg kárpitos") fiaiból, stb.!
Azért az elgondolkodtató, hogy ha beírok egy olyant, ami felhívja a figyelmet arra, aminek az érintettek hasznát veszik, kapom a mínuszokat. Ebből arra következtetek, hogy el sem olvassátok, amit írok, csak mínuszoltok, mert tőlem származik. Persze, lehet, hogy ha csak elolvassátok, de nem értitek a lényegét ennek sem, akkor is mínuszokat kapok. :)
Jogos, bocs, 2025-öt akartam írni, de okos ember jól érti. :) Azt gondoltam, hogy kapok a tartalomban lévő tájékoztatásért legalább egy köszit! Már megint a túlzott antropológiai optimizmusom! :)
Meg tudja csinálni, vagy "megtudja" csinálni? Ha kérhetlek, akkor legalább akkor írjál egy kicsi kulturáltabban, ha nekem címzed! Én sem használok olyan stílust, mint ami az utolsó mondatod utolsó szava!
Tartsad csak meg! A pentagon híreit azt nem adod senkinek? Még akik az USAt tartják a kezükben, azoknak a hírei is "arany" bárány díjat érdemelnek! Annyit hazudhatnak, hogy aranyban mérhető már!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!