Akkor még egy-két mondat. Mindig csak akkor és arra válaszoltam a végzettségemmel, családommal kapcsolatban, amikor és amit kérdeztek, még akkor is, ha provokáció volt. Sajnálom, hogy érdemben senki nem cáfolta azokat, amiket beírtam, belinkeltem a hozzászólásaimban, csak sárral dobáltak, minősítgettek, sértegettek, személyeskedtek - úgy, ahogyan most te tetted. De edzett vagyok, megszoktam, hogy akinek nincs érve, nem tud megalapozott, adekvát választ adni, az azt csinálja, amit te, sérteget és személyeskedik, ami távol áll annak a politikai ideológiának az elveitől, aminek képviseletében hamis prófétaként írogatok. De remélem, ettől leszek egészségesebb!
Hát onnan alulról nézve is, tényleg fantasztikus évnek nézhetünk elébe, senkinek ne legyen igaza ebben. A kismalac nem engedi be a farkast, jobb, ha az unió vezetőit figyelitek.
Kontraproduktív minden lépésük. Összefossák a bokájukat a Karmelitában, hogy valami lejárató anyagot összehozzanak, de mind fordítva sül el. Ébredezik a nép és ha nem védik a forintot, egyre több ember fog felébredni az emelkedő bolti árakat látva.
Na és ti mivel érdemeltétek ki a "rendszer" hiányosságait, ha az eszméiteket sem tudjátok leírni, megfogalmazni? Mit tudtok a komcsizáson lopáson, agresszión kívül felmutatni? Mi az ami benneteket mások felülemelkedésére teremtett? Mi az amit nem lehet nélkületek megtenni? Van itt nagyon sok kérdés, amit nem lehet, mert nem engeditek kibeszélni, önös êrdeketekből. Neked is van logikus gondolkodásod, de nem tudod függetleníteni magad az eszmétől, ami nem is eszme, hanem az utálat! Lehet te nem vagy úgy "bepoloskázva" mint egyesek, de a mondanivalódat nem nagyon tudod függetleníteni a "csordaszellemtől"!
Rubel viktor karaktergyilkossága nem működik, a narancslufi kidurrant Látszik is, úgy sikitoznak, mint malac a jégen..:-) es most már az álellenzékiek egyrésze is kénytelen is nyíltan melléjük állnia! Fantasztikus év lesz 2025!
Ez is a te tényed! Nem bírod elviselni, hogy vannak nálad tájékozottab, netán okosabb emberfők is, amit nem tudsz elismerni, elviselni. Nem tudom kiket veszel alapul, amikor értelmezni kellene a történelmi sajátosságokat? Nem veszed észre, hogy magasról "lekedveled" minden mondatát és kérkedésnek állítottad be, amit kikényszerítettek belőle? Azt szeretnétek, hogy levegőnek nézhessétek a tudásával együtt! De a tudás hatalom, és te nem rendelkezel vele, remélem rájöttél.
Pontosan erre céloztam.. Ki kérkedik itt rajtad kívül az iskoláival, a származásával, a számtalan külföldi rokonával, az álműveltségével..? Kit érdekel ez itt vajon? Tovább megyek: rajtad kívül itt nincs még egy ilyen lekezelő, pökhendi, visszataszító nicknév, mint amilyen Te vagy. És ez tény.
Köszönöm a diskurzus lehetőségét mindenkinek, aki megtisztelt azzal, hogy véleményével gazdagította az információimat még akkor is, ha nem értettünk egyet, és további szép estét, valamint kellemes, hasznos fórumozást!
A Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem - ami éppen akkor vette fel ezt a nevet, amikor diplomáztam, valamint a KU Leuven és a budapesti közgáz - három neve is volt - olyan egyetemek voltak már akkor is, amiről az itt írók még csak nem is álmodhattak. Persze tudom, hogy sokan az MSZMP Politikai Főiskoláját tartják - még minidig - etalonnak! :)
No, ilyeneket aztán nem írtam. De örülnék, ha valamelyik állításodat bizonyítékkal is alátámasztanád a kamuzás és a sárdobálás helyett! Milyen nyugatellenes szövegeket írtam? Mikor írtam, hogy nem kell az ügynökaktákat megismerni? Ha valamit viccesnek és arcátlannak minősít valaki, akkor az mindenképpen annak minősül, ha valaki szájába olyanokat adunk, amit nem mondott. Vagy már itt is van AI?
Óvatosabban az ilyen hetyke kijelentésekkel! Sokan vannak itt akik büszkén vállalják az átkosban saját erőből szerzett diplomájukat, még ha zömmel nyugdíjasok is már. Netalán egy olyan egyetemen, amit akkor még jegyeztek is a rangsorban.
" Világgazdaság három kérdésről szavaztatta meg olvasóit:
Mennyire szimpatikus Önnek Magyar Péter?
Ön szerint helyesen döntött Magyar Péter, hogy ígérete ellenére felvette az európai parlamenti mandátumát?
Ön szerint a hangfelvételek miatt inkább vissza kellene vonulnia Magyar Péternek a közélettől, vagy inkább változatlanul folytatnia kellene politikai tevékenységét?
Gyakorlatilag ugyanezzel a három kérdéssel fordult a Nézőpont Intézet az emberekhez, amikorMAGYAR PÉTER VISSZAVONULÁSÁT AKARJÁK címmel két nappal korábban közzétette friss kutatását. Kiadója döntése ellenére szerdán hajnalban a VEOL.hu oldalon még lehetett szavazni. Reggel 9 órakor is. Ugyanez volt a helyzet a Mediaworks több megyei lapjainál, tehát vidéken tovább tesztelték az olvasókat. Szerdán 11 órára az oldalakat törölték.Magyar Péter kedden délután a Facebook-oldalán már reagált a Mediaworks szavaztatására. „Amikor a NER média egyik zászlóshajója, az egykor szebb napokat látott Világgazdaság szeretne lejáratni, aztán szembe jön a valóság”– kommentálta az akkori állást a Tisza Párt elnöke. A Publicus Intézet friss kutatása szerint egyébként egyelőre nem ártanak Magyar Péternek a kiszivárogtatott felvételek, a többség ugyanis nagyon is hihetőnek tartja, hogy a Fidesz titkosszolgálati eszközöket is felhasznál, és akár hangfelvételeket is hamisít politikai ellenfelei lejáratására."
Rubel viktor karaktergyilkossága nem működik, a narancslufi kidurrant.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!