személy szerint én sem aprópénzt toltam be a papperba... másfelől nyugodtan vissza lehet olvasni, miket írtam, ahogy azt is, hogy más miket írt... és elhelyezve az idővonalra, rögtön kiderül, hogy nem én kezdtem... a tények makacs dolgok ám, és én hiszek az empirikus bizonyításon alapuló tényközlés fontosságában... szóval javaslom, te is olvass vissza, és objektíven, tényszerűen eléd fog tárulni az igazság, de hagy spoilerezzek: nem én kezdtem... ;)
Olvasd már vissza magad Okival kapcsolatban.. Gyakorolj türelmet, önmérsékletet. Kenyeres nagy tőkével fektetett be Opusba elhiheted hogy elfogult, de ezt tudja mindenki nincs jelentőssége..
Egyébként előre nézve virtuálisan elnézést kérve egymástól - kiírni sem fontos - de ne a forumtarsak marhák már egymást.. A düh max a menedzsment felé ha megy az már emelhet a forumunk szinvonalán. Iszom is egy pokoli jó kv-t, de nem hellt. Megpihenês után Koppány mutasd nekünk, ha már strandszezon van egy víz alól pattanó labdát! Mert ugye tudjuk, hogy egyszer felpattan. 450 felett ismêt beszéljünk majd. Jó kereskedèst!
nem, egyáltalán nem dühöngök, csak következetesen, kitartóan és tényekkel alátámasztva megpróbálok azokra a posztokra reagálni, aminek semmi valóságalapja nincs, vagy csak nettó púder... esetleg ellentmondásokat hordoz magában... szó sincs dühöngésről... de itt is megragadom az alkalmat, hogy megkérdezzem. kenyeres pajti mikor tesz végre tanúbizonyságot és nyilatkozat ki újra valamit? (az elmúlt időt alapul véve, mikor állít valamit minden valóságalap nélkül?)
mesélj, mégis mit írogattam fél napon keresztül? talán csak nem azt, hogy kenyeres pajtitól kérdem, hogy mikorra várjam az általa kinyilatkoztatott (többször és határozottan, kijelentő módban leirt) kitörését.. real 437.50
Nem én kezdtem a személyeskedést.... Ne felejtsük már el, milyen minősíthetetlen jelzőket okádtál farkasfure... akinek - szokás szerint - megint tűpontos chartja készült, tökéletes szintekkel és előrejelzéssel... vagy úgy gondolod, hogy amit neked lehet, azt másnak nem lehet??? Honnan származik ez a felsőbbrendűségi komlexusod??? érdekes, hogy amikor te osztod itt az eszet, akkor nem vagy finnyás az alpárisággal meg személyeskedéssel.... de a kérdés még mindig nyitva van, és mint az egyik lelkes pompomlányhoz, akár hozzád is szólhat a kérdés: mikorra várható ma a kitörés, amit kenyeres pajtás oly lelkesen mantrázott???? a szekta tagok meg lelkesen lájkoltak??? mikor????
NEW OPUS GLOBAL