Miért lettél hirtelen ily szégyenlős kenyeres pajtás??? vagy még nem tudod eldönteni, hogy melyik állításod mellé állj ki ma??? kis szélkakas, te kis huncut! :D :D :D
nem kötök bele senkibe, csak rávilágítok, ha valaki ordas nagy kamut tol, esetleg csak nettó ökörséget posztolgat.... szóval??? kenyeres pajtás? mi lesz akkor ... melyik éneddel ébredtél? ma van a kitörés napja, ahogy tegnap írtad? vagy esetleg majd csak szeptemberben, ahogy 4 napja? a kognitív disszonancia nem feszíti szét az agyad????
Ma mikorra várod az általad legutoljára vízionált megindulást???? Vagy visszatér a korábbi víziód, miszerint itt szeptemberig nem lesz semmi érdemleges??? Mesélj már nekünk, mit álmodtál mára? :D :D Andersen, kérlek mesélj még
Te hozod fel, majd utána te ugatsz itt bolsevikokról... röhejes vagy Kutya nem beszélt itt Paks II-ről, amig be nem dobtad - már megint - az ordas nagy kamu dumádat... :D
Kizárt, hogy 2030ban termelni tudjon Paks II... Ezt nyugodtan kérdezd meg bármely, pakson dolgozó mérnöktől... én is tőlük tudom Megjegyzem, szintén paksi mérnök barátaimtól tudom, hogy Süli eltávolítása óta, konkrétan nincs szakmailag kompetens ember.... persze Szíjjártó ehhez is ért, ugye? :D :D
Meséld már el, hogy a FIDESZ 2/3-os kormányzása mellett miféle szemétkedésre gondolsz bármely ellenzéki párt részéről??? az is az ellenzék hibája lenne szerinted, hogy a Rosszatom (tender nélkül megnyert) projektje nem felelt meg semmilyen szempontból sem a hazai, sem a EU-s ATomenergetikai szabványoknak??? Vagy mégis mire gondolsz... fejtsd már ki, mert ez a konkrétum nélküli süketelés kicsit már zavar
Butaság lenne... hmmm... Csak szólok, ,hogy az EREDETI ütemterv szerint 2024-re a felépült két új reaktor üzembe helyezési és üzemeltetési engedélyeztetésének időpontja volt. Ezzel együtt pedig 2024től a kereskedelmi üzembeállást tervezték... Tudom, hogy rég volt már 2011-12, de egy kis utánajárással azért még vissza tudod nézni, hogy mi is volt az EREDETI terv... Google a barátod
Mi indult be, ember!? A régi elképzelések és projektek szerint már működnie kellene. Persze maszatolnak hogy tudjanak lenyúlni további milliárdokat, de ez 10 év múlva sem fog kész lenni ,beindulni.
Igen, termelnie kellene az eredeti tevek szerint, de azt a temérdek, minden irányú támadást, fékezést nem sikerült teljesen kioltani, ami a hazai ellenzéktől, sőt a hőnvágyott és szeretett Uniótól jött, jön. Szóval az is dicsőség ha 2032-re dolgoznii fog az üzem.
NEW OPUS GLOBAL