egyébként én egyáltalán nem sírok az alacsony forgalom miatt... csak megemlítem, amikor a hozzád hasonló "drukkerek" a valóságtól elrugaszkodva fantazmagóriálnak... Szóval, ami neked "sírás", az nekem csak egy egyszerű, száraz tényadat közlése
vicces, hogy te ugatsz szövegértelmezésről, amikor többszöri nekifutásra sem vagy képes felfogni a különbséget az analfabéta és a funkcionális analfabéta közt... :) :)
szövegértelmezési problémákat vélek felfedezni nálad, de elég erőset, de legalább a memóriád az jó, bár minden nap ugyanazt sírod itt el 10x, mintha elfelejtenéd az előző alkalmat, szóval már ebben is kételkedek
Kedves fórumtársak! Reszelitek a fingot itt a nagy melegben. Bárki bármit mondhat ,de az látszik itt az uborkaszezonban hogy nincs forgalom. Aki ebben mást lát az vak! Az árfolyamban nem lesz érdemi változás addig míg a forgalom ilyen alacsony. Teljesen feleslegesen rugóztok ezen hogy mi van és éppen ki mit ír a másiknak. Akinek van tőkéje vegye ha úgy gondolja. Én itt nem vennék most (sját meglátás) ,mert ez a szint egy erős ellenállás (ami később akár támasz is lehet). Jó kereskedést mindenkinek és ne itt legyetek egész nap,mert ez a jelenlegi kereskedés nem nagyon igényli a törődést. Sok lóvét mindenkinek!
Nem én örjöngtem és szórtam válogatott szidalmakat és okádtam a dehonesztáló jelzőket farkasfu-re... a szelektív memória sok egyszerű ember sajátja, hála égnek az én memómiám viszont kifejezetten jól működik.... Mellékesen meg csak annyit tudok hozzászólni a "nosztalgikus" múltidézésedhez; hogy én soha nem voltam benn olyan papírban, ahol napi két kötés lett volna... ha te voltál, akkor az szintén csak téged minősít! :D
Számold már össze hányszor kértem realt itt az utóbbi 1-2 hónapban teeeee. Szar itt a vízparti teleken a Balatonnál. Na szevasz realtimet huszár! :)))))))))))
NEW OPUS GLOBAL