A turisztika jócskán megdobhatja, igen erős volt az idén. Még a covid előtti 2019-es évnél is jobb lett.
Törölt felhasználó2023. 12. 11. 08:37
Kíváncsi leszek, hogy a pozitívnak mondható hírek - országminősítés, eu-s pénzek - és a közelgő Q3 mennyire nyomja meg az árfolyamot! Ha egyáltalán... Személy szerint erős Q3-at várok! Jó lenne elindulni végre felfelé, mindezt komoly forgalom mellett, mert szerény véleményem szerint csak erős forgalom melletti növekedés esetén tudunk elszakadni a jelenleg mágnesként funkcionáló 376 körüli árfolyamról tartósan!
Azt látom, hogy nem értesz, pedig viszonylag egyszerűen fogalmaztam :) Mindegy is, a lényeget már megértettem Veled kapcsolatban, nekem ennyi elég. További sikeres kereskedést és sok nyerőt kívánok!
Te. "Lehet sőt majdnem biztos,hogy ez az utolsó akciós nap." mivel legközelebb hétfőn lesz kereskedés, az állításod azt jelenti, hogy hétfőn már nem lesz "akciós".
Hétvégén hír várható!2 hónapja nagy a csend az opus háza táján.Lehet sőt majdnem biztos,hogy ez az utolsó akciós nap.HÚZZUNK BELE MONDANÁ LENDVAY ILDIKÓ.
NEW OPUS GLOBAL