Nagyon sokan az elmúlt hetekben jutottak hozzá és még nem mindenki az nhb-nál tartott pakkhoz. Ők eléggé fent ragadtak, akár csak én, bár még nem férek hozzá a héten talán már átvezetik nekem is. Én is 621-es átlaggal vagyok ott bent. Gondolom sokan most realizálják a veszteséget, hogy nrm indul el felfelé. A választások tuti kihatnak az árfolyamra. Lesz egy-két város ahol bukni fognak, ezért is adják sokan. Azt hiszik a nagy vezér azért nem kampányol, nehogy összemossák a buktával. Pedig azért nem áll oda mert nem is kell, úgyis el lesz csalva a választás. Már tudják a végeredményt. Újabb két év nyugalom lesz és lesznek szebb napok. Én nem adom el, inkább a többiben fogom zárni a soraimat és itt javítani fogom a bekerülési átlagom.
Sajnos itt már nem erről van szó. Hogy akarod úgy árazni a jövőt, ha nincs világos ügyfélkommunikáció és 1,5-2 év esés van? TITÁSZ 5 milliárd eredmény nem rossz, de ahhoz, hogy itt 600-700 Ft-os árfolyamról beszéljünk 45-50 mrd-os eredmény kénne? Te látod, hogy ez miből fog összejönni, mert én k..vra nem. Nézz át a BLUE topicba és olvad el mit írt Metal.
NEW OPUS GLOBAL