Az elmúlt napokban nagyon sok ismeretlen lebeszélő volt akik kvázi egymással, vagy saját magukkal beszélték meg hogy mennyire nagy a baj, és semmit sem ér a papper, ahogy gyorsult az esés, egyre többen lettek. Ma eltűntek.. Meló volt délelőtt... Köszönik szépen...
Alap esetben egy vállalat működése során a cég vezetőinek, top menedzsereinek nem feladata az árfolyam karbantartás. Nekik az a feladatuk, hogy a vállalat túléljen és prosperáljon, azaz tegyék kurv@ra nyereségessé és szexivé a piacon. Amennyiben a vállalat egyre nagyobb és egyre nyereségesebb, az árfolyam előbb vagy utóbb növekedni fog. Az első kör itt megvolt hiszen kb két éve ugyan így 330 körül indultunk. Nyomtak egy resetet sajnos. Meglátjuk milyen lesz a második kör.
Sokan írják itt, hogy az árfolyam a sokadik a listán, a tulajokat, menedzsereket nem érdekli az árfolyam. Én úgy tudom, hogy az árfolyamnak az első helyen kellene lennie a sorban és legfeljebb átmenetileg, jól indokolható esetben kellene más szempontnak előtérbe kerülni. Így működne egy ideális világ, egy ideális Magyarország. Kicsit messze vagyunk tőle.
Így van, ne feledkezzünk el erről. Pontosabban, utáni két napban voltak nagy emelkedések. Első nap limit. Utána is egészen június végéig inkább csak oldalazott 690-740 között. Aztán kezdődött az esés.
Bevezetném, hogy a vezetőség részvényben kapja a fizetését. Na nem úgy, hogy 1 milla a fizetés és annyi értékben kap részvényt, ha nem úgy, hogy mindig kap 1000db részvényt. Szerintem küzdenének a magas a részvényárért rendesen.
NEW OPUS GLOBAL