1378

Regisztráció: 2017-10-22 00:01:11

Hozzászólások száma: 2 860

Utolsó hozzászólás: 2022-09-28 15:49


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 5
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-04-06 07:30-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
finomabban

utolsó 20 hozzászólás

NEW OPUS GLOBAL szerda, 15:49
Ezzel egyetértek. Ha ilyen helyzetben vesz az ember szinte bármit, akkor nagy eséllyel 1év alatt nagyot lehet szakítani.
NEW OPUS GLOBAL 2022. 06. 16. 08:45
Jut eszembe. Ezeken a nyomott árakon sok tőzsdei cég saját részvényt vásárol. Érdeklődöm a tisztelt vezetőség nem érzi úgy, hogy esetleg itt is lehetne venni, vagy úgy gondolják lesz ez még 50Ft, majd akkor ráérnek venni.
NEW OPUS GLOBAL 2022. 06. 16. 08:39

Hát azért ez igen gyenge.  A belföldi turizmus erősen dübörög, aztán azt a külföldiekre hivatkozva kihozni veszteségesre az már meredek is szerintem. A mezőgazdasági gyárak érkezésük óta veszteségesek. ML rengeteg részvényt kapott azért, mert a cégek értékébe apportkor beszámolták 5-10 év várható nyereségét.
Mivel semmilyen nyereséget nem termeltek eddig, kérném a céget, ahogy már korábban is tette máskor, visszamenőlegesen módosítsa az apportkori értéket és ML adjon le jelentős mennyiségű részvényt. Itt van a titász és a tigáz amik mivel nem csak lakossági fogyasztókat látnak el jelentős profitot kell hogy termeljenek. Azt sem hiszem, hogy az építőipar ingyen dolgozna így azt kell mondanom, hogy beindult megint a kész átverés show, itt megint eltüntették a pénzt. Ez sosem lesz így senkinek befektetési célpont, ez most már látszik, hogy egyszerű pénzmosoda. Legfeljebb arra készítik fel, hogyha a fidesz kikerülne valamikor a kormányzásból akkor tudjanak belőle hivatalosan osztalék formájában kaszálni.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik 2022. 06. 12. 22:52
Ne felejtsük el, hogy az ezen a vezetéken jövő olaj egy része nem visszamegy, hanem automatikusan leveszik az ukránok, mintha tőlünk vennék. Ezt az orosz olajat dolgozzák fel az ukránok és töltik a tankokba üzemanyagnak. Egyrészt ezért vigyáznak rá nagyon, hogy ne legyen baja, illetve a háború ellenére az oroszok tranzitdíjat fizetnek az ukránoknak a szállításért. Ha az ukránok kilövik a vezetéket se olajuk, se pénzük nem lesz belőle.
NEW OPUS GLOBAL 2022. 06. 12. 14:37
Nevetséges ami itt folyik. Választás óta nem nagyon néztem az árfolyamot más dolgaim voltak. Mivel azonban idén lakás vásárlásban gondolkodunk egyik gyereknek, lehet ki kell majd öntenem egyben az egészet. Mostani állás szerint 50% minuszban. Csak azért 50 mert ugye jelentősen higitottam multkor amikor nagyon lement, egyébként lenne az bőven 60 felett is. Sikeres befektetés volt egy majdnem napi forgalom lesz egyben ami repülni fog.
OTTone 2022. 06. 12. 14:27
Ez azért tragikus. Több éven keresztül etették a részvényeseket "ál"szerződésekkel, amik semmilyen bevételt nem hoztak! Három-négy év után tudja meg az ember pl. hogy a tájékoztatások nem voltak valósak. Ez meg röhej. Ne felejtsük el, hogy ha jól emlékszem a régi szerverparkot egyszer leírták, mint veszteséget, azt kiderül, hogy beszámították nekik az új vételébe. Nem igazán értem mit takar, hogy nem tudják kihasználni a szerverparkot és egy részét értékesíteni kell, amikor tolonganak az ujabb és ujabb internetes cégek stb. Magyarán az eltűnt pénzt azzal akarják pótolni, hogy ami van azt is eladják. A cnc gép, aminek valahol eredetileg egy békés megyei falu határában lévő ipari parkban kellene üzemelnie, átkerült valahova nógrádba és szerintem ott is fog örökre eltűnni.  Ezek konkrétan kirabolták a kisrészvényeseket ez a véleményem.
NEW OPUS GLOBAL 2022. 05. 09. 08:51

No ebben a cégben semmi nem változik az évek alatt. Anno amikor jöttek a Mészáros apportok, akkor arról volt szó, hogy a Mészáros Holdingban benne lesz a ZÁÉV,. A beolvadás megkezdéséről az opus globál tájékoztatást is adott ki a BÉT-en. Aztán már arról nem adott ki tájékoztatást, hogy a beolvadás kérelmezését visszavonták és a ZÁÉV maradt egyedül Mészáros tulajdon és azóta a csillagokba emelkedett annyit épít. Erre a rég itt levők még emlékezhetnek. Most megnéztem, a béten bejelentette az opus, hogy indul az autópálya tenderen: +Bejelentkezett az Opus Global Nyrt. az autópálya-koncesszióra kiírt közbeszerzési eljárásba – közölte az Opus a Budapesti Értéktőzsde honlapján."
Aztán mire megnyerték, addigra nem volt benne a nyertes konzorciumban, mivel annak a tagjaként jelentkezett!!! Ez kész átverés show ami itt megy. Mostantól ezeknek végképp egy szavát nem lehet elhinni. Ez a cég leírta magát, nincs az a hülye nagybefektető aki ide befektetne, részvényt venne.
NEW OPUS GLOBAL 2022. 05. 06. 15:35
A ZÁÉV-val. Az 100% Mészáros tulajdon, nem kell egy fityinget sem adnia a közösbe.
NEW OPUS GLOBAL 2022. 05. 06. 14:55
No. Koncesszió sem lett meg. Várhatunk a következő dealre. Mondjuk megvesszük 2025-től a Jamal vezetéket.
NEW OPUS GLOBAL 2022. 04. 20. 22:11

Hát a fejemet nyomom lassan víz alá, hogy lehettem ekkora marha. Még van 50k darab régebbről, ráhigitottam múltkor, az még pluszban van, de ahogy látom jobb jelentés és ide vagy oda, újabb kétharmad stb megyünk megint a süllyesztőbe. Elképzelni nem tudom már mitől indulna meg felfelé.
Lehet meg kéne venni az északi-áramlat kettőt, most biztos olcsón adják. Azt hajóval vihetnénk bele azeri gázt és eladnánk a németeknek. Ekkora marhaságra lehet ráharapna valami nyugati befektető vagy támogatná a projektet az eu.
NEW OPUS GLOBAL 2022. 04. 10. 15:55

Azt hiszem komoly gond van veled. A való élethez és való világhoz sajnos valószínű semmi közöd nincsen.
Képzeld, tavaly ősszel betakarították a napraforgót és másnap nem lett belőle étolaj!! Ugyanígy a learatott búzából sem lesz másnap liszt. A termények betárolásra kerülnek és folyamatosan dolgozzák fel őket. Tegnap pl. éppen március 27.én készült étolajat vettem, a liszt pedig februári volt pedig tudtommal januárban nem arattak búzát. Magyarán nem raktárból jön. Általában egy általános iskolás tudja, hogy a feldolgozás és ezen termékek előállítása folyamatos, mert ezt ott már elmondják.  Ha te valahol találsz üzletben valódi tanyasi csirkét most, szóljál nekem légyszi. Nem hiszem, hogy valaki november óta a télen kint nevelte a kiscsibétől a vágósúlyig a csirkét a kertjében vagy szabadban, mert megdöglött volna. Egy ilyen csirke manapság 2.5-3 hónap alatt éri el a vágósúlyt. Szerintem egyik sem kapirgált neked januárban a fagyban odakint.  Ilyenkor csak beltéri ketreces illetve nagy hodályban áltanyasi körülmények között tartott csirke van.  Ne haragudj, de amit előadsz az arra mutat, hogy életedben még nem hagytad el a belvárost, vidék felé pedig egyáltalán nem jártál.
NEW OPUS GLOBAL 2022. 04. 10. 02:01
Nagyon új fiú vagy itt ha ilyeneket írsz.
NEW OPUS GLOBAL 2022. 04. 09. 23:00
Tömören. Évek óta ez az első elfogadható jelentés. Itt már csak a magas hitelállomány jelent gondot. Az építőiparban lassan kifut az ÉCS, az nagyon meg fogja lökni a nyereséget majd. A turizmus is emelkedik, idén nem nagyon számítok lezárásra. Ha a mezőgazdaság nem veszteséges már jó. Az energiában meg a tigáz, titász jövőre már egész évben ide termel. Ha most nem indul meg felfelé a cég akkor soha. A kérdés a részvényár is megindul-e felfelé? Ha valamelyik befektető hajlandó egy kis kockázatot vállalni és elkezdi venni még ez is előfordulhat.
NEW OPUS GLOBAL 2022. 04. 06. 08:30

Hát én régóta csak olvasom a topicot, de most már érteni sem értem, amit írtok. Szóval neked egy nicked van, ami nagyon régi, a keleti nyitás előttről. Akkor tájékoztatlak, hogy a keleti nyitás nem három éve kezdődött hanem sokkal régebben, Te pedig ezzel a nickkel a portfólió szerint 2019-ben regisztráltál. Illetve ha van olyan nicked, ami a keleti nyitás meghirdetése, úgy 2014 előttről van, akkor pedig több nicked is van, nemcsak egy.
Szerintem itt be is fejezhetnéd a marháskodást ebben a topicban.
OROSZ-UKRÁN háború 2022. 03. 14. 15:03
Itt egy másik részlet, ezért erre reagálok. Tudod igencsak megdöbbentő egy egyszerű átlag orvosi szereket ismerő embernek, mint én, hogy valakit novicsokkal akarnak megmérgezni. Ez ugyanis hülyeség. A mai világban vannak olyan általánosan műtőkben használt szerek, amelyekkel úgy tudsz valakit meggyilkolni, hogy nyoma sem marad, mert a halál után még működő sejtek a szert lebontják. Ezeket a szereket sima orvosok is ismerik. Ráadásul majd 40-50 éve ismert gyógyszerekről van szó. Szóval amikor ilyen hülyeségekkel állnak elő nyugaton, akkor ott valami gubanc van, mert ha valakit el akar tenni az orosz titkosszolgálat nem fog magából hülyét csinálni.
OROSZ-UKRÁN háború 2022. 03. 14. 14:53
Ne haragudj, ez az utolsó hozzászólásom, mert Te vagy troll vagy, vagy teljesen debil.  Aki folyamatosan hülyeségeket ír, azzal nincs mit vitatkozni. Tudod a II. világháborút is rendes háborúnak írhatnád, ha letagadnád a holokausztot. De volt holokauszt!  Itt is volt polgárháború és Krausz történész szerint ukrán fasiszták mellette rengeteg civilt (oroszt) megöltek. Tudod 1938-ban azt mondták Hitler nem veszélyes. Nézd meg mi volt róla a vélemény 1944-ben. Szóval szerinted a dátumok nem számítanak. Ennél nagyobb hülyeséget ide még szerintem senki nem írt.
OROSZ-UKRÁN háború 2022. 03. 14. 14:44
Matematikából is egyes!  Ez nem semmi. Egy 2015-ös interjúra, hogy megcáfold a rajta lévő frissebb információkat beteszel egy 2014-es interjút. Ezt már inkább inkább nem is minősítem. Legalább a dátumokkal legyél tisztában.
OROSZ-UKRÁN háború 2022. 03. 14. 14:33
Drága fiam. A linken egy 7 perces video van. Meg se nézted, mert közben három hozzászólást küldtél és le sem telt a 7 perc mióta feltettem. Te csak itt szórakozol.
OROSZ-UKRÁN háború 2022. 03. 14. 14:30
Két egyes után a mai napon több hozzászólásodat nem fogadjuk. Kéretik történelemből jobban felkészülni.
OROSZ-UKRÁN háború 2022. 03. 14. 14:28
Ülj le fiam! Újabb egyes! Ott a link! Nézd meg, hallgasd meg, mint mond egy extra baloldali történész az eseményekről 2015-ben az ATV-n Simon Andrásnak.

friss hírek További hírek