1378

Regisztráció: 2017-10-22 00:01:11

Hozzászólások száma: 1 769

Utolsó hozzászólás: 2019-10-18 20:13


Tapasztalat: 1
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-04-06 07:30-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
finomabban

utolsó 20 hozzászólás

NEW OPUS GLOBAL ma, 20:13

DK szállja meg a városházát.
Gy. Németh Erzsébet alpolgármester lesz.
NEW OPUS GLOBAL ma, 19:37

Senkit nem kívánok megbántani előre leszögezem, de ezt le kell írnom.
A feleségem beleolvasott a topicba és azt mondta milyen udvariasan körülírjuk, hogy azt az opusos embert nem f.sznak, hanem Dakonak írjuk. 5 perc röhögés után tudtam elmondtam, hogy nem körülírjuk hanem az a neve.:))))))))))
NEW OPUS GLOBAL ma, 13:44
Nem mondod, hogy egész nap fórumot olvasgatnak illetve fórumos videót nézegetnek? Erre van idő, pénz energia?
NEW OPUS GLOBAL ma, 13:42
Nem voltam még ma, de annyit írtatok, hogy nem lehet végigolvasni kb. olyan 2017 őszi mennyiség. Mi történt, egy mondatban, hogy ilyen feldobódott a hangulat?
NEW OPUS GLOBAL ma, 08:38
Te Gyuri! Milyen fajta mazochizmus az, hogy halandóként írsz egy hozzászólást, majd topic gazdaként elolvasod és moderálod magad és kitörlöd? :))))
NEW OPUS GLOBAL csütörtök, 23:56

ÚÚÚ. Ezt imádom. Csibe a munkáspárti támadta meg a iX. kerületben mert láncszavazást gyanított. Ezt biztos a polgármester csinálta.
Annál szebb, hogy bangóné Csepelen nem újraszámlálást követel, hanem azonnali új választás kiírását és megtámadták a választás eredményét ott is. Erről nem hallottál csibe?
Miért van az, hogy a balosok mindig csak félinformációkat közölnek? 
NEW OPUS GLOBAL szerda, 15:39
vszeg kell a forgalom
NEW OPUS GLOBAL szerda, 15:37
Bármit gondolunk itt egyre több apró információ illetve pletyka utal arra, hogy lesz valami.
NEW OPUS GLOBAL szerda, 15:04

Kedves totoro. Újra leírom ha nem lenne érthető.  A stadion építésekkel, csarnok építésekkel, iskola építésekkel, épület felújítással foglakozó, városokban dolgozó ML cégek nincsenek az opusban.
Nincsenek! Érthető? A mi fáj ml-nek az nem fáj az opusnak. Az itteni két nagy cég állami beruházásokban és kistérségekben foglakozik csatornázással, gátépítéssel, földmunkával, gázvezeték és vasútvonal építésével stb.
Egyedül a győri székhelyű pici építő cég az euro general foglalkozik városi építésekkel, az meg pont győrben meg sopronban. Kérdezem én tőled mi nem érthető az általam leírtakban?
Az árfolyam meg ha figyelted volna a választás előtt már egyszer leesett 400-ról 300-ig. Sőt előtte 500ról 400-ig is esett.
NEW OPUS GLOBAL szerda, 14:50
Lassan többet ér egy ott-one részvény, mint ez. Biztos egy szinten vagyunk.:(
NEW OPUS GLOBAL szerda, 14:44

https://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:485161-2019:TEXT:HU:HTML&src=0#id3-V.
Győrben már nyertek ma is.
Lehet böngészni a két nyertes közül az egyik az Euro general ösz 1 milliárd 460 millió ennek igaz csak negyede kb 350 millió jut ide opusba.
NEW OPUS GLOBAL szerda, 14:33

Bocs, de ez minket nem érint.  A gátépítés a falvakban lévő csatornázás illetve gázvezeték építés, illetve a városokat összekötő vasútvonalak  a megyéhez illetve államhoz vagy kistelepülési önkormányzathoz tartoznak leginkább. A városokban való építkezésekkel ML más cégei pl. Záév illetve gyerekei cégei Fejér BÁL foglalkoznak.  Az opusban lévő euro general meg szinte csak győrben meg sopronban épít az meg pont fideszes.
Az opusban lévő cégeknél magyarán semmilyen érvágás nincs. Marhaság erre fogni az esést, ezt minden normális ember látja.
NEW OPUS GLOBAL szerda, 13:58
Hát ennek tényleg annyi most így látom. Semmi nem indokolja az újabb ekkora mértékű esést. Most beinogtam lehet eladom az egészet egyben akkor lesz még egy kis lemenet ma, de majd 100Ft-on lehet veszek. Napi 5-6% eséssel hamar ott lesz.
NEW OPUS GLOBAL szerda, 08:58
Akkor ma shorttal  nyitok abban megyek dolgozni, másnak is ajánlom, tehát akkor ezen logika alapján emelkednie kell.
NEW OPUS GLOBAL szerda, 08:43
Tényleg nem kell a politika. Mindent elmond úgy is az elkövetkező 5 évről, hogy első intézkedése az volt, hogy klímavészhelyzetet hirdetett. Szép és hangzatos dolog, de egy nesze semmi fogd meg jól. Mi összpontosítsunk az opusunkra.
NEW OPUS GLOBAL szerda, 08:39

No akkor összefoglalva a pletykákat: egy Králik Gábor eddig állami földgáz céget vezető emberke lehet nálunk igazgató és mivel többen (legalább ketten) hallottunk valami olyasmit, hogy új akvizició lehetséges és szakács kollegánk szerint elszólásból a Tigázra (érdekes pont gázos cég) lehet hajazni, így lehetséges, hogy a Tigázt pénzért megveszik a tőkealaptól?
Persze ez csak feltételezés eddig, de lehetséges.
NEW OPUS GLOBAL kedd, 22:34
Esti séta alkalmával találkoztam egy ismerőssel, akivel szoktunk tőzsdéről beszélgetni.  Ő mondta, hiteles embernek tartottam, de én már nem tudom higgyek-e egyáltalán valakinek opus ügyben, annyi marhaságot hallottam már.
NEW OPUS GLOBAL kedd, 22:22
Én már nem tudom mit higgyek itt. Mindenesetre minden konkrétum nélkül az előbb azt a pletykát hallottam, hogy még ősszel lesz egy pozitív meglepetés az opusnál akvizició terén.
NEW OPUS GLOBAL kedd, 21:10

Nézem ma megint szépen esünk.
A fidesz elvesztette budapestet. No már most egy rahedli közbeszerzést nyert a mészáros kft. ami kis falvak csatornázásával, gázvezeték építésével, gátépítéssel függ össze. Ezek vagy megyei kérdések vagy állami dolgok. A vasútépítés illetve városok közötti vasútvonalak felújítása stb. szintén megyei vagy állami kérdés inkább, nem helyi önkormányzati. Az euro general cég csak győrben meg sopronban épít leginkább, az mindkettő fideszes. Nem értem akkor miért kellene aggódni az opusnak a közbeszerzései miatt??
Aggódjon ML gyerekeinek családi cége a Fejér BÁL ami Érden, diósdon stb. nyert rahedli önkormányzati beruházást, azt ott az ellenzéki győztesek biztos felülvizsgálják ezeket. ML más cégei építkeznek budapesten ha csesztetik őket nem érint minket.
Semmi nem indokolja a lejtmenetet.
A mátrai erőműnél minden probléma ismert volt.  Egy kanyit nem fognak előre rákölteni addig, amíg az eu rá nem bólint arra, hogy a széntüzelésről egyéb formára történő áramtermelés költségeinek 70%-t majd ők (eu) kifizetik.
Ha most ráköltenek x milliárdot és két év múlva eu azt mondja kifizetem az átalakítás 70%-t akkor ő a korábbi x milliárdos költésnek a 0%-át téríti vagyis semmit.  Nem éri meg most egy fillért sem fordítani rá.
A viresol meg a kall termelése nem függ egy önkormányzati választástól a hunguest bevétele megint csak nem stb. stb.
Szóval nem a választástól esünk, mert tudtunk mi választás nélkül is esni eddig.
Attól esünk, hogy egyetlen befektető sincs akit per pillanat érdekelne az opus.
NEW OPUS GLOBAL kedd, 13:23
Én egyébként már többször leírtam, hogy anno azt hallottam az ott-one bocsát ki új részvényeket és azt jegyezheti le az opus. Már arra sem emlékszem ki mondta először. Mivel pletyka és abszolut nem biztos, miért ne lehetne leírni?
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek