1378

Regisztráció: 2017-10-22 00:01:11

Hozzászólások száma: 2 368

Utolsó hozzászólás: 2020-10-27 21:36


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 5
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-04-06 07:30-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
finomabban

utolsó 20 hozzászólás

NEW OPUS GLOBAL ma, 21:36
Én már nem is próbálom magam bosszantani rajta mert agyvérzést kapok.
NEW OPUS GLOBAL ma, 21:34
Megengedem, de meg kell érteni, hogy ez a tőzsde. Akik márciusban bevásároltak, azok voltak azok akik nyugodtan adhatták 260-tól lefelé mostanáig. Minden emelkedést megakasztottak. Addig mig itt egy komoly vásárló nem jelenik meg aki nem azért veszi, hogy pár hónap múlva visszaöntse addig maradunk a posványban. Egy normális vevő kellene, egy pillanat alatt eltűnnének az itt szórakozó brókerek.
NEW OPUS GLOBAL ma, 21:29
Hát sajnos nem. Nekem az átváltott konzum részvényeim miatt cseppet 500 felett van az átlagom. Ma vettem 3000 darabot az javított kicsit átlagon, de még elég szarul állok sajna.
NEW OPUS GLOBAL ma, 21:26
Nem egészen értem ezt a világvége várást és hangos elkeseredést, hogy meddig esik ez a szr. Ne felejtsétek el idén márciusban 150 alatt is lehetett venni! Azok akik akkor vásároltak degeszre keresték magukat mostanra.
NEW OPUS GLOBAL ma, 14:32
Okos füles szerint ma pluszban zár. Na azt megnézem. Le is hidalnék rögtön, de az én koromban az már nem megy.
NEW OPUS GLOBAL ma, 12:48
Szépek szépek az elhangzottak. Ki tudja mi a fene történik itt. Az biztos szerintem, hogy ennél ez a vacak többet ér és ha jön a Titász biztos, hogy többet is fog.Én így ma -ott egye meg a fene alapon- 1000 darabonként 210 vagy alatta veszegetem. Az átlagom legalább jelentősen esik, hogy rogynának bele egy kerti budiba azért.
NEW OPUS GLOBAL ma, 08:55
Látom ma indulunk fel. :(
NEW OPUS GLOBAL hétfő, 20:10
Hát én már azt sem tudom mit mondjak. Ígértem ha 200 alá megy elkezdem venni. Azt hiszem lassan készülhetek.
NEW OPUS GLOBAL szerda, 12:47
Látom valakinél elszakadt a cérna. Nem kell szidni, valószínű bukóban és dühében vágta ki a francba vagy nem bírt tovább várni, mert pénzre volt szüksége. Ez ahogy megy az idő előre, a részvény ár meg lefele várható volt. Ekkora forgalomnál, illetve forgalom nélküliségnél csak leöntéssel tud megszabadulni ennyi részvénytől. Ha nem mozdulunk itt ősszel felfelé szerintem egyre több ilyet fogunk látni sajnos.
NEW OPUS GLOBAL kedd, 12:28
Én már az időpontra se emlékszem mikor volt olyan, hogy ránéztem az árfolyamra és nem piros volt éppen akkor.
NEW OPUS GLOBAL kedd, 08:29
No ha ez 430 lesz idén azt rögtön aláírom. Majd 100% száguldás lenne. Lehet tudja, hogy felvásároljuk a Teslát.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 19. 08:33
Tegnap beszélgettem egy ismerőssel. A lánya egy vidéki szálloda igazgatója. Azt mondta, a szálló mostanra utolérte magát, annyi foglalás volt, hogy a tavaszi két hónap leállást árbevételben behozták mostanra. Vagyis most ugyanúgy állnak, mint tavaly ilyenkor és az előfoglalásokból azt feltételezik ( ha nem lesz lezárás), hogy idei év bevétele verheti a tavalyit. Ezt hallva nagyon remélem, hogy Hunguest is szép eredményt hoz majd.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 12. 08:42
Egy dolog még eszembe jutott. A választás napján kérdezgettek embereket, hogyan választottak.  Többen mondták azt, hogy a két rossz közül a kevésbé rosszat választották.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 12. 07:52
Nem lettél népszerű a baloldali érzelmű fórumozók között.:)
Appeninn real 2020. 10. 10. 08:27

Ez azért érdekes amit kiemeltél. Ugyanis a MOL-ra azt mondani, hogy semmilyen politikai kötődése nincs, mostanra nagy marhaság. Teljesen lekötelezett az Orbán kormánynak. 1. Ha OV nem állítja meg az oroszok felvásárlási kísérletét és nem vásárolja vissza a MOL részvényeket tőlük, akkor most valószínűleg Szergejnek vagy Vlagyimirnak hívják a MOL vezetőjét. 2. Ha a horvát ügyészséggel szemben a MOL-INA ügyben a magyar kormányzat nem támogatja teljes mellszélességgel Hernádit akkor már régen előzetesben ülne Horvátországban. 3. Az Interpol körözése ellenére sem tettek semmit ellene, akkor sem tartóztatták le, akkor is melléálltak. 4. A MOL Igazgatóságában benne ül Járai Zsigmond aki igencsak fideszes elkötelezettségű és aki egyben az OPUS Igazgatóságában is tag. 5, MOL igazgatósági tag Dr. Martonyi János ha jól tudom ő többször volt fideszes külügyminiszter. 6. MOL igazgatósági tag Parragh László aki az Exim bankban is benn van jó viszonyt ápol a fidesszel. Lehetne folytatni, de minek.
Hogy lehet akkor azt mondani, hogy a konzorciumban szereplő cégek semmilyen formában nem rendelkeznek politikai kapcsolódással? amikor a legnagyobb a MOL igen?
Appeninn real 2020. 10. 09. 12:29
A budapesti repteres cikkben szerepel, hogy Jellinek is az ajánlattevők között lehet.  App nem szállhatna be?
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 09. 08:35
Nekem a konzum részvények átváltása és mennyisége  miatt 500 feletti az átlagom. Mivel ezekkel a részvényekkel elértem a 6 számjegyű opus részvény mennyiséget az elengedés ilyenkor igencsak nehéz, mivel ekkora forgalomnál ami van én lennék az aki az eladással folyamatos áresést generálnék. Ha két-hárman így gondolnánk egyszerre nagyobb részvény mennyiséggel akkor megnéznék a 100 körüli árfolyamot is szerintem. A Te beírásodból derül ki, hogy nem kell itt semmilyen összeesküvés elméletről beszélni a lejtmenettel kapcsolatban. Mivel érdeklődő, vevő nincs, a kisbüfik pedig adják így esik az árfolyam. Ha jól emlékszem Te is azt írtad, hogy jó 5 számjegyű részvényed van. Ha ezt mostanság eladtad ekkora forgalom mellett, akkor Te okoztad a napokban meglévő esést. Ennyi. Valószínű ez megy jó 500 óta, az "elengedők" adják akkor is ha nincs kereslet és erre esünk és csodák csodája megy az anyázás, hogy esünk. Ráérek. Ha egyszer lemenetben 230-180 között vett részvényeimmel később 670-es átlag kiszállással jól kerestem igen rövid távon, akkor most kibírom hogy ez hosszabb idő míg lesz belőle valami.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 08. 13:37

Látom épp most készül mindenki harakirit elkövetni, amikor végre van remény a fordulatra. Tisztázzuk az árfolyam minősíthetetlen. De.
1. A jelentés nem lett rossz. Teljesen közérthető és a legtöbb fontos információt tartalmazza. Le van írva a hátralévő écs mennyiségétől a megrendelés állományig sok minden, aki akar egész jól tud ebből tájékozódni. Nincsenek benne futurisztikus ígértek teljesen két lábbal állnak a talajon.Ez már önmagában egy komoly fordulat, sokat javult a tájékoztatás és szerintem ez az első igazi valós képet bemutató jelentés.
2. Várhatóan a III. negyedév sem lesz rossz. Még szeptemberben is dübörgött a vidéki turizmus, a wamsler ilyenkor szokott pozitívat hozni stb. stb.
3. A cég tele van készpénzzel a cég és részvényeladások következtében (itt nem az előfinanszírozás miatt a számlákon lévő pénzre gondolok.), ez vásárlást vetíthet előre vagyis megszűnik a részvénygyár. ( A titász esetleges vételénél is hitel nélküli vásárlásról beszéltek.)
4. A most lezajlott cégcsere is jó irányba mutat, a nehézgépkölcsönzésből jövő részesedés jól jöhet. (Amikor anno megalakult ez a cég, csúnyákat írtam, hogy az opus nincs benne, de mostanra benne lett.)
5. Jön a Titász nem jön a titász. Valószinüsítem, hogy jön.  Mégpedig azért, mert a bmw gyár csúszásán kívül nem sok minden mutat arra, hogy ott ne jöjjön a várt bevétel. Nyíregyháza, Debrecen és Szolnok mellett ne felejtsük el, hogy pl. az ellátási területbe tartozik Hajdúszoboszló, ahol aztán van áramfogyasztás a fürdő és szállodák miatt. Ráadásul a szabolcs-szatmári térséget kiemelten akarják fejleszteni, ivel az egyik legelmaradottabb régiónk, szóval ha jön a Titász és nem lesz rögtön bmw gyár attól még nem kellene rögtön falnak menni.
6. Ráadásul a cégértékét valóban növelni fogja a Titász  (korábban 100 milliárd körülire taksálták újságírók értékét, lehet covid miatt most csak 80.)
Szóval ha eddig kibírtátok ne most igyatok pont mérget.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 07. 19:53

Most szembesültem a cégcserével. Ez nem is rossz. A BuBe-nél kelleni fog egy-pár nehézgép és mivel a kínaik is "építik" elméletileg a vasutat ők nem nagyon fognak ide gépeket hozni, viszont kölcsönözhetnek.
Talán nem lesz rossz ez a csere.
Appeninn real 2020. 10. 07. 19:44
Hoppá. Történt valami? Egy ideje nem figyeltem ide, látom megindultunk. Lehet mégsem kell évekig a szekrényben tartani a részvényeket?

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek