Hekis

Regisztráció: 2019-09-12 10:13:49

Hozzászólások száma: 25

Utolsó hozzászólás: 2020-07-10 10:03


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

CIGPANNONIA kitartók péntek, 10:03
Nem tudom mennyire lehet igaz. Szerintem a Wabe biztosítót olcsóbban megvehetné. Ez a cikk meg egy jobb kiszállónak ágyaz meg.
Mtelekom 2020. 06. 25. 16:17
Ezt amiket ebben a papírban és sok másikban is meg lehet csinálni a béten egy normális országban nem lehetne. Ezért tartanak itt az árfolyamok... 
Mtelekom 2020. 06. 25. 16:13
Na persze, de ők nem ilyenek ezt már számtalanszor bizonyították az oszti mértékénél
Mtelekom 2020. 06. 25. 16:11
Vicc eza bét és a papír id
Mtelekom 2020. 06. 25. 16:09
kimerítették a teljes keretet
4x vokt az ajánlati mennyiség
Átlag 396
NEW OPUS GLOBAL 2020. 06. 03. 23:12
Én a rossz döntéseim miatti feszkót inkább máshogy szoktam kiengedni. Annak nem látom értelmét, hogy másokkal vitatkozzam egy fórumon. Aki nem látja a valóságot azt úgysem én fogom meggyőzni. Vannak itt nagyon jó hozzászólások, elemzések, amiket szívesen elolvasok. Levonom belőle a számomra fontosakat és megpróbálom kamatoztatni. Azonban a mai képzelőereje egyeseknek hozzászólásra késztetett. Én is szívesen kiolvadnék akár csak nullával, de az a jelenlegi árfolyamtól nagyon messze van. Realitását nem is látom az elkövetkezendő években sem. Ha nem így lenne akkor nem itt tartana az árfolyam. 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 06. 03. 21:45
Nagyon régóta olvaslak benneteket, de ma néhány írást már nem tudok szó nélkül hagyni. Hogy lehet ezt az nyrt-t mol szinten emlegetni? Azért köszönőviszonyban sincs egymással a kettő és szerintem nem is lesz. Mi akik beragadtunk ott fent, előtte megfutottunk egy-két jó napot korábban vele. Elhittük, hogy ez a rali még tartani fog és még nagyobbat fogunk rajta. Veszteséget meg nem szeretnénk realizálni. Ha tényleg a mindenkinek jó lesz sztori lenne, akkor bepakolta volna a többi építőipari cégét is ide és nem külön futtatná. Hogy csak azt az ágazatot említsem. Egyszerű forrásbevonás voltunk. A cégek rv-vel való megvétele nem volt más, mint kizárólag egy lehetősége azoknak a cégeknek, akiket be akartak hozni ide. Más út is lett volna, vagy 1 Ft az ára, vagy lassú süllyesztő. A lufi árral úgy gondolták jobban járnak. Mi pedig csak toltuk be a lóvét a még nagyobb haszon reményében. Nekem egyre lesz jó ez az rv. Év végén adót optimalizálni egy átkötéssel a más papírokban hozott nyereségek után. Őszintén megvallva ki gondolta az elmúlt kétvévben aki belevett, hogy csak higít? Mind tovább bukott rajta. Addig reménykedem, hogy az olló kicsit összébzárúl, de én a meglévő mellé még higítani se veszek már bele.
CIGPANNONIA kitartók 2020. 05. 27. 14:57
Nekem volt 123-ról és 170-ről. Egyelőre kiszálltam. Egy lefele kőr szerintem még benne lesz. Remélem az alját sikerül elkapnom és újra venni fogok. Utána meglesz a 220 feletti is szerintem. De most nagyon gyorsan jött vissza, miután megindult, inkább kivárok
GSPARK 2020. 05. 27. 14:54
Én megvárom az osztit és még egy kis felmenetelt az elkövetkező hónapban, utána másra váltok.
GSPARK 2020. 05. 27. 14:44
Hát ez nem nagyon akar megindulni. Szerintem a szelvényvágás után lesz érdekesebb a sztori. Akkor lesz alulértékeltebb a részvény és talán vonzóbb másoknak is. A forgalom is azt mutatja inkább, hogy akik 3600 körül megvették inkább most realizálnak és utána visszaveszik.
OTTone 2020. 04. 24. 10:56
Erre biztosan jó, én sem úgy értettem. De ebben a bezárkózásban sokminden mást is ki lehetne aknázni. Jó Kínai kapcsolat, olcsóbban beszerezhető eszközök otthonra, annak akinek nincs. Amivel elérhető lenne az oktatás, amit ők közvetítenek. Kínával jó a kapcsolat, ők előbb bezárkóztak, látni lehetett ott mire kényszerül az ember átalakítva a hétköznapjait, munkáját. Erre az információ szerzésre is lehetett volna használni azt a néhány hét előnyt. Senki se gondolhatta komolyan, hogy a mai világban, ahol az egyik percben még ezen a földrészen vagy pár órával később meg egy másikon, hogy ez a vírus nem robban be. Idő kérdése volt csak és eljött. De nem csak néhány hónapig lesz így. Jövőre ugyan úgy itt lesz. A távoktatás, otthonról végezhető munka, konferenciák élő közvetítése, üzleti tárgyalások távoli kapcsolatban és még sorolhatnám ugyan úgy szükséges lesz. Oltás ide vagy oda. Ezek vinnék előbbre. A mostani beszerzések jövőre nem lesznek ekkora volumenüek, ha lesznek. Idei évre jó, de ezzel ki is fut. Egy cég életében nem a hírtelen felfutás, hanem a tartós építkezés a meghatározó és azt megtartani. Ilyen téren az elmúlt évek ezt mutatják. Enélkül sem lett volna a vezetőség állítása szerint akkora hatással a cég életére a vírus. Én speciel azt is elfogadtam volna, ha idén van némi visszaesés, betudva a helyzetnek. A jövő évi bevételnél mit magyarázzunk meg az idei 10 milliárd feletti árbevétel után egy esetleges több 10%-os visszaesésre esetleg negyedelésre? Ettől független tényleg örülök a mostani dolgoknak. Hiszek a cégben és tartom a pakkom.
OTTone 2020. 04. 24. 09:43
Én örülök a mostani megrendeléseknek, azt jól mutatja, hogy a kapcsolatrendszerük nagyon mély és meghatározó jelentősséggel bírhat más országokban (lásd Kína). Azonban jobban szeretném, ha a korábbi úton elindulva amit évek alatt kiépítettek, együttműködések, kizárólagos forgalmazás és itt folyamatosan közzétettek, az fordulna termelővé. Jobban tetszene, ha a tavaly év elején elindult Sparos vonal is több szerződést hozott volna, vagy a Horvát üzlet, esetleg a nyári nagy megrendelés. Hogy csak a nyélbe ütöttekből induljak ki és nem a majd egyszer jó lesz dolgokból. Ezek az eszközbeszerzések nagyon jók számokban. Nyílván meglesz a várt eredmény is belőle pénzügyileg. De ezek a jelen helyzetre fókuszálnak és valószínű időszakos rövid kifutással, aminek a kapcsolaton kívül nem sok köze van a cég igazi működéséhez, profiljához. Jobban örültem volna egy online streaming platformnak, amit elindítanak az otthoni oktatáshoz. Mondjuk kezdetben egy meghatározott szűk kőrnek és ingyen pl általános iskolák. A többi meg jött volna magától középiskolák, egyetemek, vállalkozások. A továbbiakban ez egyetemi levelezős tanfolyamok. A home office nagy szerepet fog kapni ez után is. A szerverpark magvan hozzá, használhatnák erre. A streaming közvetítés tapasztalata megvan hozzá. Ez a későbbiekben is termelő tevékenység lehetne. Hosszú távon ehy állandó bevételi forrás. A lélegeztető addig működik még le nem kapcsolják. De részvényesként továbbra is várom a jó bejelentéseket. A hosszú távú építkező jellegűeket meg pláne. Nem rövid távra szálltam be két éve, úgyhogy én tartom még egy jó darabig, hogy a céláram elérjem. További jó kereskedést mondenkinek! Hajrá Ott1
OTTone 2020. 04. 23. 11:24
A ltzszám nem elegendő akart lenni
OTTone 2020. 04. 23. 11:21
Vagy csak megvesszük a Glostert. Ennyi munkához már elegendő az ott1 létszáma. Kell az alkalmazott, 5 milla részvénnyel megoldható
OTTone 2019. 12. 18. 20:24
Ez tényleg egy korábban már beígért bevétel. Igaz az akkori bejelentés szerint, bár nem olvastam el újra több mint a felét tervezték erre az évre. Mellettük szóljon, hogy tényleg lett belőle számla erre az évre. Jobb mint, ha elmaradt volna mint a részvénykibocsájtás amit őszte ígértek és még semmi hír róla. 
Nekem ez egy megerősítés volt, amire azért vártam, hogy tartsam a pakkom.
NUTEX részvényesek topikja 2019. 12. 08. 12:18
Ebből a háromból egyik sem. A kulcs meg a nord számomra teljesen értelmetlen papír. Nézd meg az éves jelentésüket. Mekkora árbevételes cégek is? A kulcs kapitalizációja köszönő viszonyban sincs vele. Sima felrántás volt, mert most mindenki azt hiszi IT cég felvásárlási dömping van. 
Az Akko-ban van most az az ember akinek a tevékenységét jobban figyelem. Nem egy cégbe szállt bele és mindegyikben utána lett nagyobb befektető is. Lásd előtte Wallis...
Ettől függetlenül az Akko-ról szerintem már lecsúsutam, de a következőbe amiben elkezdi gyűjteni a részvényt én is beszállok.
NUTEX részvényesek topikja 2019. 12. 08. 12:03
Ha nem speka papír lenne miért nem lépte át senki az 5% százalékos küszöböt? Az elmúlt hetekben a teljes mennyiség gazdát cserélt. Szerintem nem is egyszer. Ha valakinek kellene akkor már rég nem tudna ekkora mennyiség forogni. Minden esetre sok sikert kívánok a meggazdagodásotokhoz. Én már csak olyanokban utazom amiben tartalom is van, van olyanban amiben egy bizonyos ember megjelenik és itt nem a Mészáros féle vonalra gondolok 
NEW OPUS GLOBAL 2019. 11. 29. 09:26
Jól számolom, hogy amennyiben nullázni akarják egymás között az rvket akkor a cig mai árfolyama melett és az opusra kalkulált legrosszabb esetnél 240 Ft-ot figyelembe véve a reális ár 571 Ft lenne.
2,1 milliárd opi, 5 milliárd cig  5/2,1×240
NEW OPUS GLOBAL 2019. 10. 09. 13:33
Nagyon sokan az elmúlt hetekben jutottak hozzá és  még nem mindenki az nhb-nál tartott pakkhoz. Ők eléggé fent ragadtak, akár csak én, bár még nem férek hozzá a héten talán már átvezetik nekem is. Én is 621-es átlaggal vagyok ott bent. Gondolom sokan most realizálják a veszteséget, hogy nrm indul el felfelé. A választások tuti kihatnak az árfolyamra. Lesz egy-két város ahol bukni fognak, ezért is adják sokan. Azt hiszik a nagy vezér azért nem kampányol, nehogy összemossák a buktával. Pedig azért nem áll oda mert nem is kell, úgyis el lesz csalva a választás. Már tudják a végeredményt. Újabb két év nyugalom lesz és lesznek szebb napok. Én nem adom el, inkább a többiben fogom zárni a soraimat és itt javítani fogom a bekerülési átlagom. 
OTTone 2019. 10. 08. 18:26
Glosterről nincs véleményetek, szerintem ide beleillene mint informatika. 

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek