talán (?) kivezetni nem fogják....kell nekik a "nyilvános, tőzsdei jelenlét"= minősítés miatt= ha esetleg kötvényeket akarnak rásózni vmelyik ( esetleg MBH bank?) bankra...
"...523 ft a konyv szerinti erteke.Tehat ennyit kell fizetniuk,ha eljon a kiszoritas.." nem fognak ennyit fizetni!" "...Mas ertelme nenigazan van annak,hogy 100 ft korul rohadunk..." hacsak nem akarnak apportálni valamit magasan, jóval a valós áron felül és OPUS részvényekkel + (esetleg) kp fizetnének az apportért....ami nekünk qrva jó lesz.. :D ( ezt lehet még színezni esetleg részvénydarabolással is...) ...amúgy a talicskázással 1et értek... :)
hát az is egy variáció, hogy nyomják le az árat és közben kiveszik a rémültek papírjait, már van erre is robot, aztán bejelentik a kiszorítást, előbb-utóbb megtudjuk mire megy ki a játék
miért mit írjak, korábban vártam és vártam egy jó beszállót, de rá kellett jönnöm, hogy csak megégetném magam, és ürülök, hogy nem vettem, ja és közben a tudorkának már 650 milliárdos a vagyona, bár szerintem fingja sincs róla, hogy a fő cége a tőzsdén van
Multkor irta valaki,hogy 523 ft a konyv szerinti erteke.Tehat ennyit kell fizetniuk,ha eljon a kiszoritas.Ha megvan nekik a 90% akkor indulhat a buli.Mas ertelme nenigazan van annak,hogy 100 ft korul rohadunk mar egy ideje.De ha a hianyzo reszt akarnak osszeszedni akkor megiscsak itt lehet olcson bezsakolniuk.Ez a reszveny jelenlegi allapotaban barmilyen kereskedesre alkalmatlan.Mindenki jobban jarna ha ezek a gecik elhuznanak innen.Bar a penzt eddig is kitudtak talicskazni ,csak a kisbufik vannak megcumiztatva evek ota.Mehetnek.
Nyilvan ez igy mukodik.En bizom benne ,hogy eltakarodnak ezek az allatok a tozsderol.Szedjek csak ossze 100 forinton a hianyzo darabokat es mehetnek a picsaba.500ft ugysem lesz sosasem.Remelem valaki lementette a 137K-s baratunkat 105 ft-on.Utanna lehet kuldeni az MNB-nek.Tozsdei manipulacio cimen.
szépen szisztematikusan nyomják le az árat, ezek azért már túl sokat engednek meg maguknak, sajnálom a 400-800 közötti sok-sok átvert kisbüfit, majd kapnak 30 forinton egy kivásárlási árat,
800 olcso lenne meg az 5 év folyamatos csökkenését nem ellensúlyozná! 1000 csak maga az opus a konzum 10k legyen 5k és akkor szep karácsony lesz! 800 pl delta de az az ár sem lenne elfogadható ahogy most teszik!
NEW OPUS GLOBAL