Válasszuk ketté és tegyük tisztába a dolgokat. Osztalék: 2022 áprilisi cikk: "...A társaság nyilvánosságra hozta – ilyenkor szokott módon – az
osztalékpolitikáját is. Ezek alapján az Opus rövid távon nem tervezi
osztalék kifizetését, ennek pedig két oka van. Két kötvénykibocsátást is végrehajtottak az MNB kötvényprogramjában,
jelenleg “azt a likviditást szükséges megteremteni, mellyel
biztosítható a kötvényvisszafizetés”;valamint: “célkitűzés, hogy a portfólió fejlesztésével és
bővítésével egy jövőbeli, magasabb értékű társaság jöjjön létre, ahol a
részvényeseknek a befektetési érték növekedésével realizálható az
értékteremtés”. .. Más kérdés a fundamentum: a BÉT legolcsóbb részvénye minden tekintetben. P/E (akár gördülő akár előretekintő), BVPS, P/S, de ez úgy látszik a lőtéri kutyát sem érdekli...
"...Nem is értem, ha cégek vettek belőlle 700milioért és 2,7miliárdér akkor felfelé kéne száguldania...." Te tényleg nem érted vagy csak erre jártál és úgy írogatsz csak....?? 🙂🙃 ( de gondolom azt azért tudod kik vették...."zsákolták" tőzsdén kívül...ha nem olvass vissza pár oldalt....több alkalommal is belinkelték)
Akkor inkább már Gyuri PAPA és annak hangos siserehad rajongótábra .Visszagondolva olyan hangulat volt akkoriban a fórumon ,mint egy pilótajáték "beültető" szeánszán.
Törölt felhasználó2023. 03. 29. 17:40
A Gyuri lehet, hogy egy beültető bróker vagy egy Opus közeli személy volt? Szomorú, mivel, annyira hiteles volt számomra!
Nem is értem, ha cégek vettek belőlle 700milioért és 2,7miliárdér akkor felfelé kéne száguldania, mért gondolom kielemezték rendesen elötte, ha 129ft-os áron vették.
(+) Semmi rosszat nem írtál . Sajnos sokaknak még az 500 is mínusz ,ha az inflát is hozzáveszem ,még nekem is . Az elkeseredettség lehet a magyarázat . Gyilkos ez a részvény .
Mert így döntöttem 2 éve, hogy marad. Már halottként tekintek erre a pénzre, appeninnben, setben IS. Még 4 ig van, de az még plusz. A többi óriási mínusz. Halott.
NEW OPUS GLOBAL