Azt azért ne, hisz rosszat ne kívánjuk! A chartom szerint eshet, de a longos társak miatt, nem várnám és a többi rv ben sem! Nem erdemes se a chart se a forum se senkivel innen jóban lenni, hisz a gonosznak dolgoznak, elárultatik! Minden jót és sok nyerőt!
2.1milliárd euró már biztos megy az ukriknak háborúzni a felvett 3milliárd euró hitelből amit a Roberta meg az Ursula felvettek nekünk!Van agyi színvonal az Eu-s vezetôknél az biztos!Meg az agymosott embereknél is,akik ezt hagyják!Nekem mindegy,én tudok tankolni ha 2000ft lesz a benzin akkor is,meg farhátat sem kell rágcsáljak,de akinek nem mindegy,az azért figyelje az eseményeket,meg gondolkozzon el azon is hogy mi folyik,nem kell bevenni ám a sok mesét amivel 5-6éve etetnek folyamatosan mindenkit!Csak itt a helyi példa,ne is menjünk sehová:Xelés előtt:opi 250,előre megyünk nem hátra,Xelés után nyit a tőzsde,most opi 130!Akkor hová mentünk?Van a mese,meg van valóság!És sokan még mindig a mese részben élnek!idén év végére ki fog mindenki józanodni!
2023-as évet már elkapálták előre újra az ukrán usa eu brigád,csak az esés meg a szivás lesz!Ez már biztos!Egyelőre azon matekoljatok ne robbanjon ki a III.világháború,amilyen irányban haladunk!
Belefáradtam. Átmegyek állampapírba, most megéri. Évi 16% hozam tisztán 1 százalékos visszaváltási büntivel megfelelő. Nem fizetek számlavezetési díjat, a szar realtime-ot. Nincs SZJA. Persze minimális kockázat van az állampapírban is, mert a kormányunk bármire képes bármikor, de ennyit vállalok.
NEW OPUS GLOBAL