Nem lesz rossz szerintem, de végülis lényegtelen. Engem az árfolyam érdekel, arra meg nincs hatással az utóbbi években semmi, csak esik. (néhány speka megrántást leszámítva)
Ott a Lánchíd esete. Karácsony is nekik adta a projektet, mert nem volt a Lőrincéknél jobb ajánlattevő. De azóta változtak a árak, változott a Forint árfolyam, így akár képbe kerülhetnek nemzetközi beruházók is az ilyen párját ritkító független nagyprojekteknél. A Fudan, a Belgrád-Bp. vasút, vagy Paks2 az más eset, ezeket meg tudják védeni Viktorék maguknak, ha nem kerülnek szankció alá. Népszavazunk is majd ezért róluk.
A nemzetközi tendereken rúg labdába? Mert a hazai pályán eddig jól játszott, de az neki lejtett. Ha meg lehet kufircolni, hogy így is marradjon, akkor Viktor nem beszél a levegőbe.
Sajnos nincs olyan egyszerű dolgunk az OPUSnál hogy a jövőt megsaccoljuk az árfolyamra nézve. Azt sem tudjuk kinek a jövőjéből kell becsülni mert nem az OPUSéból , miből induljunk ki? már itt kezdődik a szívás. Láthattuk. Se jövő , se TA, se arany, se halálkereszt, se igazság nincs OPUSnál! Ahogy OV mondta ami szerintem ide is jól beillik hogy itt csak érdekek vannak...
A holnapi jelentésben látni fogjuk, hogy fundásan most is nagyon rendben vagyunk. De az a múlt. A befektető viszont a jövőt próbálja meg árazni. És ez a két körülmény már nincs egymással még köszönő viszonyban sem.
NEW OPUS GLOBAL