A dilettáns hívőkön kívül mindenki folyamatosan adta, aki legalább 20-30 % mínuszba került a vételeivel, mert ez így normális. Nincs ezen mit megstatuálni.
Ha nem vársz globális összeómlást, mint mondod, akkor a ner nem fogja nem megtorolni, h. 1-2 millával majdnem kilőtték a zászlós naszádot? Szerintem me statuálni fognak, ami felpattanást jelent.
Tartsunk mi is egy gyors népszavazást/konzultációt, ha mostanában úgy is ez dívik: SZAVAZZ, szerinted kiütik az erstes fehér galléros gengszterek és sleppjük a 111 Ft-nál lévő Opus long certifikátot vagy nem? Ha igen: like gombra nyomj Ha nem: dislike gombra nyomj A szavazás ma éjfélig tart!
Tegnap hívott a sógor aki 6 éve tervezi a tőzsdére lépését, de még nem sikerült neki.. Most azért nem jön, mert minden össze fog Ómlani, világégés jön, azt tanácsolta ne vegyek semmit. Azt válaszoltam, hogy szerencse hogy ilyen messze lax, mert p.csán rúgnálak az ilyen okos mondataidért. De lehet megérné érte utaznom 600km-ert. Te merre lax?
Nem az esessel van a baj.Hanem,hogy mi akkor is estunk mikor mas reszvenyek emelkedtek es ralliztak.Elfogyunk lassan mint a gyertya.Igaz a ceg belefullad a loveba.Tenyleg csak a kivezetes lehetne a legjobb megoldas.De az meg amiatt nem jatszik,mert akkor nem lehetne lopni ezerrel.
Dehogy állok én be bárhová. Inkább félrelépek ;) Öregapám is mondta ha lőnek rád, nem kell futni, csak félre kell állni ;) Én ebbe pénzt már nem teszek.
NEW OPUS GLOBAL